Protecţii Încălțăminte Shimano S2100D Negru

14999 LEI

Produs conceput pentru a practica ciclism pe temperaturi între 0 și 5°C. Neopren din 2mm, impermeabil și cu tratament hidrofob.

Protecţie de încălţăminte, joasă, pentru gravel, cicloturism si MTB. Protecţii flexibile, cu înveliş din poliuretan rezistent, pentru eficienţă împotriva umidităţii.

Mărime: Ghid de mărimi
+ 149 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Căldură

Neopren foarte extensibil, de 2 mm.

Hidrofobie

Înveliş exterior hidrofob.

Utilizare

Deschidere largă şi închidere cu benzi velcro rezistente.

Durabilitate

Vârf întărit, rezistent.

Informații tehnice

Specificații tehnice

Structură anatomică, pentru confort în timpul pedalării. 55 % cauciuc, 30 % poliamidă, 15 % poliuretan.
Vârf 3D, decupat anatomic, adaptat conturului de la încălțămintea MTB.Înveliș impermeabil, rezistent, cu tratament hidrofob suplimentar.Neopren foarte extensibil, de 2 mm.Inserţii reflectorizante, pentru vizibilitate optimă.Cusături etanșe.

Mărimi

S =36/38
M=39/41
L= 42/44
XL= 45/47

Recomandări pentru a nu resimți frigul la picioare

Senzația de frig de la nivelul picioarelor este influențată de circulația sanguină!Principala greșeală este să strângi prea mult încălțămintea, deoarece sângele circulă prost, picioarele nu sunt corect irigate și senzația de frig se accentuează. De asemenea, o pereche de șosete de iarnă poate comprima piciorul în încălțăminte.

Protecții pentru încălțăminte sau protecții pentru degete?

Cele două produse sunt complementare.Protecția pentru degete asigură libertate de mișcare, este simplu de utilizat și este recomandată pentru ciclism pe temperaturi sub 8/9°C.

Intrarea apei prin partea inferioară

Dacă colanții lungi nu sunt hidrofobi, este posibil ca aceștia să se umple cu apă și indiferent de protecția pentru încălțăminte pe care o purtați, apa să intre prin partea inferioară. Din acest motiv, vă recomandăm purtarea protecțiilor VAN RYSEL doar cu colanți pentru ciclism pe timp de iarnă, cu membrană hidrofobă, precum colanții RACER.

Garanție

2 ani

Produse similare

Opinii clienți

Loading