Protecție Tibie 500 Ergo Gri

9999 LEI

Produs conceput pentru antrenamente de box. Protecție ergonomică și ușoară.

Protecția pentru tiboie 500 ERGO asigură o excelentă susținere și protecție adaptată pentru antrenamentele de box. Se poate transforma în protecție pentru picior, adăugând PITAINE 500.

Culoare: GRI
Mărime: Ghid de mărimi
+ 99 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Protecție împotriva loviturilor

Spumă de 20 mm grosime, ce asigură protecție.

Stabilitate

Formă ergonomică, ce nu permite deplasarea.

Compatibilitate

Se poate adăuga o gleznieră 500!

Informații tehnice

Cum este evaluată protecția? Vă explicăm

Protecție ce se bazează pe 2 principii: acoperirea zonei de protejat și absorbția șocurilor. - Pentru zonele de protecție, am realizat studii anatomice ale tibiei. - Pentru absorbția șocurilor, am studiat energia transmisă în timpul loviturilor în sparring, de nivel mediu. Absoarbe șocuri de 10 jouli (norma este de 3 jouli).

Cum este asigurată stabilitatea?

Am efectuat studii anatomice, pentru a asigura stabilitate produsului. Scopul? Să concepem un produs ce se adaptează la forma tibiei. Forma spumei este calculată pe linia naturală a tibiei, pentru a asigura protecție. Am adăugat 2 chingi cu sistem cu cataramă tur-retur, pentru a regla produsul.

Un produs compatibil, ce se poate transforma în protecție pentru picior.

În familia de box există sporturi care se practică cu protecții pentru tibie (ca în boxul francez) și care se practică cu protecții pentru picioare (ca în muay thaï).
Și dacă practicați ambele sporturi? Îmbinând protecția pentru tibie 500 ERGO și gleznierele 500, obține-ți o protecție pentru picioare, ce asigură aceeași protecție și susținere.

Povestea produsului

Am dorit un produs ce se poate adapta la forma tibiei și care se poate transforma în protecție pentru picior rapid. Echipa noastră de pasionați a efectuat studii anatomice în colaborare cu SportsLab, apoi modele 3D și a testat materiale. După numeroase prototipuri, teste în condiții reale de joc, vă putem prezenta un produs ușor, ergonomic și evolutiv!

Echipa de concepere vorbește despre efectul twist

Ceea ce se numește efectul twist, este alunecarea protecțiilor pe durata practicii. În laterale, sus sau jos. Este incomod să așezați mereu protecția. Din acest motiv, suntem mândri să vă propunem o protecție pentru tibie practică. Practicanții se vor putea concentra doar pe antrenament! Acest lucru asigură libertate de mișcare.”

Ghid înălțime

Alegeți protecția pentru tibie în funcție de înălțime: S: 1,34m - 1,64m
M: 1,64m - 1,82m
L: 1,82m - 2m

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Spumă 100% Poliuretan Căptuşeală 55% Poliuretan, 45% Poliester Bandă autoadezivă 100% Poliamidă Catarame 100% Butadien Stiren Etilenă (SEBS)

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A nu se lăsa în geantă.

TESTE

Produsul a fost testat și validat de către echipe de practicanți în condiții reale de utilizare. Testați produsele în magazin. Majoritatea produselor din gamă sunt disponibile în magazin. Alegeți boxul, pentru o experiență sportivă de neuitat!

Recomandări de întreținere

A nu se spăla

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Imagini

Protecție Tibie 500 Ergo Gri
Protecție Tibie 500 Ergo Gri

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri