KOROK

Protecţie Dinţi Hochei pe iarbă FH100 Mărimea L Turcoaz Adulți

2999 RON
Ref. : 8495998

Acoperă dinţii şi o parte din gingie. Formată la cald, pentru menţinere.

Produs conceput pentru hochei pe iarbă, practicat la intensitate redusă. Adaptat și pentru nivel începător.

Culoare: Bleu închis

Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 29 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Protecție la impact

  Conformă cu Regulamentul european (UE) 2016/425 şi normele franceze XP S72-427.

  Acoperire

  Acoperă dinţii şi o parte din gingie.

  Adaptare la conformație

  Se formează la cald. Creată după forma dinţilor de jos.

  Stabilitate

  Produsul nu se deplasează dacă termomulajul este realizat corect.

  Confort pe parcursul menţinerii în gură

  Din spumă EVA flexibilă.

  Deschidere/ închidere ușoară

  Spaţiu de ventilare, de 2 mm, sub incisivi.

  Respirabilitate

  Spațiu de ventilare.

  Informații tehnice

  Descriere detaliată a produsului (1)

  Un singur material EVA de 5 mm grosime, pentru rezistenţă la şocuri şi la perforaţii (3 mm minim sub incisivi şi sub partea exterioară a dinţilor, după termomulaj). Acoperă în întregime dinţii şi o parte din gingie. Spaţiu de ventilare de 2 mm, sub incisivi, pentru respirație. Conformă cu Regulamentul european (UE) 2016/425 şi normele franceze XP S72-427.

  Descriere detaliată a produsului (2)

  Spuma EVA asigură susținere optimă și se adaptează ușor la forma dinților. Termomulajul permite crearea unui angrenaj (cuplare) între protecţia pentru dinţi şi dinţii din partea de jos, astfel că maxilarul se închide în caz de şoc vertical. Adaptată la dentiție mixtă, cu dinți permanenți și de lapte. Se comercializează împreună cu un suport de menţinerea a produsului, pe durata termomulajului. Se vinde cu o cutie de depozitare.

  Produs validat de practicanți (1)

  Laura Nunnink (jucătoare a echipei naționale a Țărilor de Jos, campioană europeană în 2017, 2019 și 2021, campioană mondială în 2022, vicecampioană olimpică la Rio, campioană olimpică în 2020 și jucătoare a HC Den Bosch (Țările de Jos)), Jill Boon (fost căpitan și 302 selecții în echipa națională a Belgiei, campioană olimpică (Londra 2012), jucătoare a Royal Racing Club din Bruxelles (Belgia)]; Berta Bonastre [fostă jucătoare a echipei naționale spaniole, medaliată cu bronz la Cupa Mondială 2018 și la Campionatul European 2019

  Produs validat de practicanți (2)

  căpitanul echipei Oranje-Rood (Țările de Jos)], Terrance Pieters (jucător al echipei naționale a Țărilor de Jos și jucător al echipei Kampong (Țările de Jos)), Victor Charlet (căpitanul echipei naționale a Franței, jucător al echipei Waterloo Ducks (Belgia), Cupa Mondială 2018, 2023) și Mattéo Desgouillons (jucător al echipei naționale a Franței, jucător al echipei La Gantoise (Belgia), Cupa Mondială 2023]

  Cum aleg mărimea?

  Protecția pentru dinți marca Korok, mărimea S se potrivește pentru o înălțime cuprinsă între 110 și 140 cm, mărimea M pentru o înălțime cuprinsă între 140 și 170 cm și mărimea L pentru o înălțime mai mare de 170 cm. Protecția pentru dinți marca Shock Doctor, mărimea pentru „copii” se potrivește dacă copilul are mai puțin de 10 ani, inclusiv, iar mărimea „adulți” se potrivește, dacă aveți mai mult de 11 ani.

  Mod de utilizare

  Pentru formare optimă la cald, citiţi cu atenţie instrucţiunile produsului şi respectaţi procedura.

  Recomandări

  Hocheiul este o plăcere. Dar siguranța nu trebuie neglijată! Utilizaţi protecție pentru dinţi, protecţii-tibie şi mănuşi. Utilizaţi încălţăminte de hochei cu întărituri de protecţie şi talpă adaptată pentru suprafaţa de joc. Purtați cască și mânuși specifice în timpul meciurilor și a antrenamentelor de hochei pe iarbă. Meciuri, antrenamente.

  Cum să îţi protejezi dinţii?

  Protecţia pentru dinţi este un echipament de protecţie individual. Corespunde normelor în vigoare, printre care Regulamentul european EPI (UE) 2016/425.Spre exemplu norma franceză XP S72-427 prevede:-Greutăţi ale protecţiilor specifice, pentru a evita perforarea. - O angrenare a dinților de jos și sus, pentru o închidere mai eficientă a maxilarelor (protecție împotriva fracturilor). - Un înveliș pentru gingie, ce împiedică pierderea dinților.

  Cum să îţi protejezi dinţii? Concepere

  - Un spațiu de ventilare integrat, care permite respirația și cu maxilarul închis. Protecţia pentru dinţi trebuie să stea nemişcată când deschideţi gura.Utilizați protecția pentru dinți, conform instrucțiunilor de utilizare. Reînnoiţi protecţia pentru dinţi conform instrucţiunilor, dar şi în caz de apariţie al semnelor de uzură. Citiţi instrucţiunile produsului.

  Dentar? Simplu sau dublu? Cutie de depozitare?

  doar maxilar; nu este adaptat pentru aparatele dentare; se vinde cu o cutie de depozitare.

  Detalii marcă

  Această protecție pentru dinți a fost concepută de echipa noastră de dezvoltare a produselor, formată din jucători de hochei pasionați ( șefi de produs, designeri, ingineri, creatori de modele, tehnicieni de prototipuri și de laborator, precum și de sportivii noștri, cum ar fi Jill Boon, Berta Bonastre, Laura Nunnink, Manuela Urroz, Thomas Briels, Victor Wegnez, Terrance Pieters, Victor Charlet și Mattéo Desgouillons), de jucători din cluburile partenere sau din comunitatea noastră și de specialiști din Departamentul de Cercetare și Dezvoltare.

  Informaţii

  Informaţiile menţionate sunt furnizate de către fabricant sau constatate de către echipa noastră, pe baza produselor primite de la producător.

  Lentile

  A se spăla cu apă curată. A se lăsa la uscat în aer liber înainte de depozitare.

  Mărimi

  S, M, L.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Părți complementare 100% Polipropilenă Parte principală 100% EVA Mâner 100% Polipropilenă

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita, după uscare completă, în cutia originală.

  Restricții de utilizare

  Nu este potrivită pentru un alt sport sau altă activitate.

  TESTE

  Protecţiile pentru dinţi sunt testate în laborator şi pe teren, în condiţii reale de joc, de către echipa noastră.

  Aprobat de

  Jill Boon (Belgia), Lucie Breyne (Belgia), Tiphaine Duquesne (Belgia), Judith Vandermeiren (Belgia), Berta Bonastre (Spania), Manuela Urroz (Chile), Laura Nunnink (Țările de Jos), Esme Burge (Anglia), Thomas Briels (Belgia), Victor Wegnez (Belgia), Terrance Pieters (Țările de Jos), Victor Charlet (Franța) și Mattéo Desgouillons (Franța)

  Opinii clienți

  Loading