Protecţie Dinţi Hochei pe iarbă FH100 Mărimea L Turcoaz Adulți

2499 LEI

Produs conceput pentru hochei pe iarbă, practicat la intensitate redusă. Adaptat și pentru nivel începător.

Acoperă dinţii şi o parte din gingie. Formată la cald, pentru menţinere.

Culoare: Bleu închis
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 24 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Protecție împotriva loviturilor

Conformă cu Regulamentul european (UE) 2016/425 şi normele franceze XP S72-427.

Acoperire

Acoperă dinţii şi o parte din gingie.

Adaptare la conformație

Se formează la cald. Creată după forma dinţilor de jos.

Stabilitate

Produsul nu se deplasează dacă termomulajul este realizat corect.

Confort pe parcursul menţinerii în gură

Din spumă EVA flexibilă.

Deschidere/ închidere

Spaţiu de ventilare, de 2 mm, sub incisivi.

Respirabilitate

Spațiu de ventilare.

Informații tehnice

Descriere detaliată a produsului (1)

Un singur material EVA de 5 mm grosime, pentru rezistenţă la şocuri şi la perforaţii (3 mm minim sub incisivi şi sub partea exterioară a dinţilor, după termomulaj). Acoperă în întregime dinţii şi o parte din gingie. Spaţiu de ventilare de 2 mm, sub incisivi, pentru respirație. Conformă cu Regulamentul european (UE) 2016/425 şi normele franceze XP S72-427.

Descriere detaliată a produsului (2)

Spuma EVA asigură susținere optimă și se adaptează ușor la forma dinților. Termomulajul permite crearea unui angrenaj (cuplare) între protecţia pentru dinţi şi dinţii din partea de jos, astfel că maxilarul se închide în caz de şoc vertical. Adaptată la dentiție mixtă, cu dinți permanenți și de lapte. Se comercializează împreună cu un suport de menţinerea a produsului, pe durata termomulajului. Se vinde cu o cutie de depozitare.

Produs validat de practicanți (1)

Jill Boon [fostă căpitan și 302 caps în echipa națională a Belgiei, olimpică (Londra 2012), jucătoare Royal Racing Club Bruxelles (Belgia)]; Berta Bonastre [jucătoare în echipa națională a Spaniei, medaliată cu bronz la Cupa Mondială 2018 și Campionatul European 2019, olimpică (Rio 2016), va participa la Tokyo 2021 și jucătoare la Club Egara (Spania)], Laura Nunnink [jucătoare în echipa națională din Olanda, campioană Europeană în 2017, 2019 și 2021, vice-campioană olimpică la Rio].

Produs validat de practicanți (2)

și Victor Charlet [căpitan al echipei din Franța, jucător în echipa Waterloo Ducks (Belgia), Cupa Mondială 2018].

Cum alegeți mărimea?

Protecția pentru dinți marca Korok, mărimea S se potrivește pentru o înălțime cuprinsă între 110 și 140 cm, mărimea M pentru o înălțime cuprinsă între 140 și 170 cm și mărimea L pentru o înălțime mai mare de 170 cm. Protecția pentru dinți marca Shock Doctor, mărimea pentru „copii” se potrivește dacă copilul are mai puțin de 10 ani, inclusiv, iar mărimea „adulți” se potrivește, dacă aveți mai mult de 11 ani.

Mod de utilizare

Pentru formare optimă la cald, citiţi cu atenţie instrucţiunile produsului şi respectaţi procedura.

Sfaturi

Hocheiul este o plăcere. Dar siguranța nu trebuie neglijată! Utilizaţi protecție pentru dinţi, protecţii-tibie şi mănuşi. Utilizaţi încălţăminte de hochei cu întărituri de protecţie şi talpă adaptată pentru suprafaţa de joc. Purtați cască și mânuși specifice în timpul meciurilor și a antrenamentelor de hochei pe iarbă. Meciuri, antrenamente.

Cum să îţi portejezi dinţii?

Protecţia pentru dinţi este un echipament de protecţie individual. Corespunde normelor în vigoare, printre care Regulamentul european EPI (UE) 2016/425.Spre exemplu norma franceză XP S72-427 prevede:-Greutăţi ale protecţiilor specifice, pentru a evita perforarea. - O angrenare a dinților de jos și sus, pentru o închidere mai eficientă a maxilarelor (protecție împotriva fracturilor). - Un înveliș pentru gingie, ce împiedică pierderea dinților.

Cum să îţi portejezi dinţii? Concepere

- Un spațiu de ventilare integrat, care permite respirația și cu maxilarul închis. Protecţia pentru dinţi trebuie să stea nemişcată când deschideţi gura.Utilizați protecția pentru dinți, conform instrucțiunilor de utilizare. Reînnoiţi protecţia pentru dinţi conform instrucţiunilor, dar şi în caz de apariţie al semnelor de uzură. Citiţi instrucţiunile produsului.

Dentar? Simplu sau dublu? Cutie de depozitare?

doar maxilar; nu este adaptat pentru aparatele dentare; se vinde cu cutie de depozitare.

Detalii marcă

Această protecție a fost concepută de echipa noastră de dezvoltare a produselor, compusă din pasionații de hochei (șefi de produs, designeri, ingineri, stiliști, tehnicieni de prototipuri și laborator, Jill Boon, Berta Bonastre, Thomas Briels și Victor Charlet), jucători din cluburile partenere sau din comunitatea noastră și specialiști din procesul de fabricare a produselor de la Decathlon.

Informaţii

Informaţiile menţionate sunt furnizate de către fabricant sau constatate de către echipa noastră, pe baza produselor primite de la producător.

Recomandări de întreţinere

A se spăla cu apă curată. A se lăsa la uscat în aer liber înainte de depozitare.

Mărimi

S, M, L.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Părți complementare 100% Polipropilenă Partea principală 100% EVA Mâner 100% Polipropilenă

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita, după uscare completă, în cutia originală.

Restricții de utilizare

Nu este potrivit pentru un alt sport sau altă activitate.

TESTE

Protecţiile pentru dinţi sunt testate în laborator şi pe teren, în condiţii reale de joc, de către echipa noastră.

Aprobat de

Jill Boon (Belgia), Lucie Breyne (Belgia), Tiphaine Duquesne (Belgia), Judith Vandermeiren (Belgia), Berta Bonastre (Spania), Manuela Urroz (Chili), Laura Nunnink (Olanda), Esme Burge (Anglia), Thomas Briels (Belgia), Victor Wegnez (Belgia), Jacob Draper (Țara Galilor) et Victor Charlet (Franța).

Opinii clienți

Loading