Protecție degete picioare

5999 LEI

Produs conceput pentru a proteja de frig degetele de la picioare, în timpul practicării de ciclism. Material hidrofob, ce protejează de ploaie ușoară.

Protecție foarte ușor de utilizat și transportat. Acest accesoriu asigură căldură și libertate de mișcare la nivelul picioarelor. Doar pentru ciclism de șosea.

Culoare: Negru / GRI
Mărime: Ghid de mărimi
+ 59 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Căldură

Neopren 2mm.

Hidrofobie

Neopren neted ce garantează hidrofobia.

Protecție vânt

Materialul utilizat este anti-vânt.

Utilizare

Se poziționează ușor.

Informații tehnice

Protecții pentru încălțăminte sau protecții pentru degete?

Cele două produse sunt complementare. Protecția pentru degete asigură libertate de mișcare, este simplu de utilizat și este recomandată pentru ciclism pe temperaturi sub 8/9°C. Simplu de utilizat și compactă.

Specificații tehnice

Material principal Rubber
Material intern: Poliamidă
Material exterior: PU - Poliuretan

Ceea ce noi numim neopren este de fapt o spumă prinsă între 2 straturi (intern și extern).Grosimea spumei va contribui la nivelul de căldură (2-5mm).

Recomandări pentru a nu resimți frigul la picioare

Senzația de frig de la nivelul picioarelor este influențată de circulația sanguină!Principala greșeală este să strângeți prea mult încălțămintea, deoarece sângele circulă prost, picioarele nu sunt corect irigate și senzația de frig se accentuează. De asemenea, o pereche de șosete prea groase poate comprima piciorul în încălțăminte.Frigul provine cel mai adesea de la vântul provocat de viteză. Vă puteți acoperi vârful piciorului cu o protecție anti-vânt pentru degete.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal: strat intermediar 100% Rubber - Chloropren (CR) Material principal: strat exterior 100% Poliuretan Material principal: strat interior 100% Poliamidă

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri