Polar Hibrid Drumeție pe zăpadă SH900 X-warm Albastru Bărbați

19999 LEI
8642290

Produs conceput pentru a proteja de frig în timpul drumețiilor pe vreme rece (practicare consecventă). Căldură și respirabilitate.

Polar hibrid, conceput eco și cu tehnologie body-mapping care asigură căldură acolo unde ai nevoie. Material cu protecție împotriva vântului în zonele expuse. De asemenea, asigură respirabilitate.

Culoare:

Kaki cenuşiu

Mărime: Ghid de mărimi
+ 199 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Polar călduros din material cu fire lungi cu densitate de 300 g/m².

Respirabilitate

Inserții stretch în lateral și pe spate, pentru a evacua eficient a transpirația.

Protecție vânt

Materiale cu protecţie împotriva vântului în zona pieptului, spatelui, umerilor și brațelor.

Extensibilitate

Spate și inserții laterale extensibile pentru mai multă libertate de mișcare.

Buzunare

3 buzunare securizate pentru transportarea obiectelor personale.

Limitează pătrunderea zăpezii în înterior

Elastic cu filamente din silicon, la bază, pentru a limita pătrunderea zăpezii.

ECODESIGN

Materialul este din 70% poliester reciclat.

Informații tehnice

Material polar: izolare optimă.

Materialul din polar asigură confort termic, datorită volumului creat prin textura acestuia. Aerul reţinut în interior va menţine temperatura corpului prin puterea naturală de izolare. Materialul nu permite aerului să iasă.

Confort termic şi protecţie împotriva vântului

Vântul sporeşte senzaţia de frig. Astfel, temperatura exterioară de 0° va fi percepută de corp la -10°, la o viteză a vântului de 20 km. Materialele cu protecţie împotriva vântului reduce inconfortul creat de efectul de "freezing". Realizează o barieră împotriva vântului, reducând eficient pierderea de căldură.

Detalii mărime

Croială adaptată: Croială mulată şi compoziţie pe bază de elastan pentru confort maxim.Se recomandă alegerea mărimii obişnuite. Pentru mai multă lejeritate, alegeţi un număr mai mare.

Testarea materialelor:

Test de rezistenţă la abraziune şi la frecări:de exemplu, echipa noastră verifică în laborator rezistența la scămoșare. Test de rezistență a culorilor: Rezistenţa culorii testată pentru a nu permite decolorarea materialului.Test de rezistență în timp: spălările repetate nu trebuie să modifice calitatea materialului, comportamentul, grosimea sau aspectul.

CE ÎNCĂLȚĂMINTE SĂ ALEG PENTRU DRUMEȚIA PE ZĂPADĂ?

Respectați principiul celor 3 straturi: Strat 1: O bluză tehnică, ce permite transferul umidității spre exterior, pentru a menține pielea uscată.
Strat 2 : Al doilea strat (pulover, polar), pentru a permite evacuarea transpirației către exterior.
Strat 3 : Protejează de vremea neprielnică: ploaie, zăpadă, vânt. ploaie, zăpadă, vânt.
Cele 3 straturi trebuie să fie respirante, pentru evacuarea umidității.

Cum funcționează garanția produsului?

Acest produs este garantat pe o perioadă de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale sacului de dormit, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condții neadecvate de utilizare.

Impactul produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă ABCDE a fost dată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, prin compararea produselor de acelaşi tip (tricouri, pantaloni, rucascuri).
Decathlon este se implică voluntar în acest demers.
Toate demersurile noastre sunt disponibile pe http://developpement-durable.decathlon.com/

Garanție

2 ani

Greutate

S : 0.46 kg
M : 0.49 kg
L : 0.514 kg
XL : 0.556 kg
2XL : 0.604 kg
3XL : 0.646 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal: strat interior 100% Polietilenă tereftalată Material intercalat 91% Polietilenă tereftalată, 9% Elastan Material principal: strat exterior 100% Poliamidă Cuff 80% Poliamidă, 20% Elastan Buzunar 74% Polietilenă tereftalată, 26% Elastan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Păstraţi într-un loc uscat şi aerisit.Produsele chimice, cum ar fi clorul, care ar putea avea efect negativ asupra izolării termice a materialelor.

TESTE

Efectuăm 2 tipuri de teste termice: - fie testăm materialul polarelor noastre.- fie testăm polarul pe manechin termic în camera termică. Reproducem condiţii de temperatură (5 km/h vânt) şi umiditate, pe care le puteţi întâlni în natură. Aceste teste validează capacitatea de izolare termică.

Aprobat de

Toate modelele noastre sunt testate de utilizatori reprezentativi, în condiţii reale de utilizare. Testele efectuate ne ajută să ne îmbunătățim constant produsele. Părerile utilizatorilor ne ajută să ne îmbunătățim produsele.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 40° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
28,8 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre