Pantalon Călduros Hidrofob Iarnă/ Drumeție pe Zăpadă SH500 X-Warm Copii 7-15 ani

14999 LEI

Produs conceput pentru drumeție pe zăpadă, pe vreme rece (practicare consecventă). Material stretch, călduros și hidrofob.

Pantalon călduros, din material hidrofob, protejează de vânt. Ideal pentru drumeții pe orice tip de zăpadă. Material extensibil pentru un confort total.

Culoare: Bleumarin / Roz căpșună
Mărime: Ghid de mărimi
+ 149 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Căldură

Material de protecție vânt, pieptănat pe interior,pentru bună protecție termică.

Hidrofobie

Material tratat hidrofob: apa alunecă pe suprafața acestuia, fără a fi absorbită

Respirabilitate

Materialul elimină transpiraţia şi se usucă rapid.

Durabilitate

Material rezistent la abraziune.

Limitează pătrunderea zăpezii în înterior

Strângere la bază, pentru a evita pătrunderea zăpezii.

Informații tehnice

Cum mă asigur că această geacă este suficient de călduroasă pentru a mă proteja în timpul drumețiilor pe zăpadă?

Material pieptănat pe interior. Principiul este simplu: structura materialului este de așa natură încât înmagazinează aerul, care va avea efect natural de izolare. Este exact același principiu ca în cazul penelor păsărilor.

Ce este hidrofobia și cum o putem păstra mai mult timp?

Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi.Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Capacitatea hidrofobă se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (fiecare spălare). În magazinele Decathlon există o gamă variată de produse impermeabilizante.

Cum mă protejează acest pantalon de condițiile extreme?

Iarna, este important să fiți protejat și împotriva umezelii (ploaie, zăpadă), dar și a vântului, pentru că acesta grăbește instalarea senzației de frig, mai ales în timpul staționărilor. Acest pantalon cu material exterior ce protejează de vânt are tratament hidrofob, pentru a face față temperaturilor din timpul iernii. Benzi de strângere la bază, pentru a nu permite pătrunderea zăpezii.

Cum trebuie să mă îmbrac pentru drumeție pe zăpadă?

Respectați principiul celor 3 straturi: Strat 1: O bluză tehnică, ce permite transferul transpirației spre exterior, pentru a menține pielea uscată.
Strat 2: Al doilea strat (pulover, polar), pentru a permite evacuarea transpirației către exterior.
Strat 3: Protejează de vremea neprielnică: ploaie, zăpadă, vânt. ploaie, zăpadă, vânt.
Cele 3 straturi trebuie să fie respirante, pentru evacuarea umidității.

Produsul este adaptat pentru utilizare consecventă?

Pentru a ne asigura de rezistența în timp a produselor noastre, efectuăm teste ce validează: rezistența la frecare și la abraziune, rezistența culorilor în timp, rezistența la spălări repetate. Toate testele au fost efectuate pe materialul jachetei.

Cum funcționează garanția produsului?

Acest produs este garantat pe o perioadă de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condții neadecvate de utilizare.

Impactul produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. Notă generală ABCDE este calculată pentru a permite identificarea ușoară a celor produselor cu cea mai bună performanță de mediu, prin comparația a 2 produse de același tip (tricou, pantalon, rucsac).
Decathlon se implică voluntar în acest demers de afișare a impactului produselor asupra mediului.Mai multe informații pe: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Garanție

2 ani

Greutate

123-130cm 7-8A : 0.34 kg
131-140cm 8-9A : 0.36 kg
141-150cm10-11A : 0.4 kg
151-160cm12-13A : 0.42 kg
161-172cm14-15A : 0.44 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 50% Poliamidă, 43% Poliester, 7% Elastan Căptuşeală 100% Poliester

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra împachetat, într-un loc uscat şi aerisit.

TESTE

Echipa noastră de designeri îşi desfăşoară activitatea lângă Mont-Blanc, în regiunea Haute-Savoie (Franţa). Pe durata întregului an, echipa concepe şi dezvoltă produse estetice, simple şi tehnice. Apoi produsele sunt testate în practică, fiindcă suntem convinşi că numai astfel le putem îmbunătăţi în permanenţă.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 40° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
18,65 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota D‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii