Polar Drumeție la munte MH100 Roz Damă

4499 LEI

Produs conceput pentru drumeție la munte, practicare ocazională. Polar călduros, respirant și conceput eco.

Polar din material moale, recilat și vopsit printr-o tehnică care consumă mai puțină apă (doar modelul roz). Protejează de frig în timpul drumețiilor la munte.

Culoare: Vișiniu
Mărime: Ghid de mărimi

NOU: RETUR GRATUIT

+ 44 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Căldură

Materialul din polar izolează de frig: 200 g/m2. Guler înalt.

Respirabilitate

Permite evacuarea transpirației. Guler cu fermoar scurt.

Lejeritate

Cântărește doar 190 g pentru mărimea M.

Compactare

Polar subțire, care se poate depozita în ușor în rucsac.

Întreținere

A se spăla la mașină, la 40° maximum.

Informații tehnice

Croială

Croială adaptată, nu foarte strâmtă. Este recomandat să purtați pe dedesubt o bluză respirantă, pentru protecție optimă împotriva frigului. Poate fi purtat și pe sub jacheta impermeabilă. Puteţi alege mărimea pe care o purtați în mod obișnuit.

Cum izolează acest material de frig?

Materialul din polar captează aerul datorită volumului creat de textura sa. Aerul reţinut în interior va menţine temperatura corpului prin puterea sa naturală de izolare.

Cum este măsurată căldura?

Efectuăm 2 tipuri de teste: - testăm materialul,
- testăm produsul pe un manechin, în camera termică. Reproducem condiţii de temperatură (5 km/h vânt) şi umiditate, pe care le puteţi întâlni în natură. Temperatură de confort între 7 și 10°C (fără jachetă pe deasupra).

Reducerea consumului de apă

Vopsirea textilelor necesită multă apă, generând o cantitate mare de apă uzată. Pentru a reduce acest impact asupra mediului, am ales să folosim vopsirea în masă (numită Dope Dye), integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea firului textil. Această tehnică este folosită în prezent doar pentru culoarea roz, dar obiectivul nostru este de a duplica procedeul și pentru alte culori.

De ce am ales să utilizăm poliester reciclat?

Reciclând bidoane de plastic pentru a produce poliester, reducem utilizarea resurselor provenite din petrol, păstrând în același timp calitățile și performanțele materialului pentru drumețiile la munte.

Cum se testează rezistența în timp?

Testăm rezistența în timp a polarului de drumeție. Garantăm: rezistență la abraziunea cu rucsacul și cu mâinile în mișcare, pentru a încetini scămoșarea, rezistența cusăturilor, rezistența materialului după spălări,
rezistența culorilor după spălare, la razele UV sau în contact cu transpirația.

De unde provin polarele noastre?

Creat în centrul nostru internațional de concepere, de la baza masivului Mont Blanc, în Franța, acest polar este apoi confecționat și asamblat în Vietnam și Bangladesh. Aceștia sunt parteneri care cunosc toate informațiile necesare pentru confecționarea polarelor și cu care ne aflăm într-o colaborare strânsă. Această relație de colaborare bazată pe încredere ne ajută să realizăm produse tehnice și de calitate.

Condiții de muncă în atelierele de producție

Garantăm respectarea regulilor de conduită de către furnizorii noștri, care sunt adesea prezenți în țările aflate în dezvoltare, unde prezența noastră favorizează crearea de noi locuri de muncă. Prin audituri și prin intermediul echipelor aflate la fața locului, ne asigurăm că angajații beneficiază de un mediu de lucru de calitate, bazat pe respect, dezvoltarea oamenilor și conservarea mediului.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliester

TESTE

Laboratorul nostru Decathlon Sportslab din Lille contribuie, de asemenea, la inovarea și dezvoltarea produselor noastre Quechua.
Acesta regrupează 4 tematici, fiecare având propria locație și prorpiile tehnologii: Studiul conformației (datorită analizei 3D);
Științele mișcării; Confort termic (cu cele 4 camere climatice);
Științele comportamentale și senzoriale.

Aprobat de

Pentru a vă îndeplini cerințele, produsele Quechua sunt testate în drumeții la munte, în toate condițiile pe care le puteți întâlni în timpul drumețiilor.
Echipele noastre, precum și un grup de testare (compus din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 40° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
5,69 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre