Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7
Media 8
Media 9

Polar Călduros Iarnă/ Drumeție pe Zăpadă SH500 X-WARM Damă

19999 LEI
Cod produs: 8527400

Produs conceput pentru drumeții pe zăpadă/ vreme rece. Ventilare optimă, iar inserțiile stretch oferă confort termic.

Polar ideal pe vreme rece. Inserții laterale din material stretch, pentru libertate de mișcare. Deschidere la spate, pentru mai mult confort.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: Alb magnolie
Mărime: Ghid de mărimi
Beneficii:

Avantaje produs

Căldură

Căldură

Densitate 280g/m².

Respirabilitate

Respirabilitate

Deschidere la spate, pentru evacuarea umidității. Polyester ce se usucă rapid.

Impermeabilitate

Impermeabilitate

Inserții impermeabile (pe umeri, mâneci, la bază) și glugă.

Extensibilitate

Extensibilitate

Inserții laterale din material elastic, pentru libertate de mișcare.

Buzunare

Buzunare

2 buzunare cu fermoar.

Informații tehnice

Cum mă asigur că această jachetă este suficient de călduroasă pentru a mă proteja în timpul drumețiilor pe zăpadă?

Interior pieptănat, pentru căldură. Principiul este simplu: structura materialului reține aer, pentru a izola termic. Este exact același principiu ca în cazul penelor păsărilor. Materialul strâmt de la bază limitează pătrunderea aerului rece.

De ce polarul este călduros?

Polarul din fibre sintetice are performanțe similare cu ale lânii: căldură, izolare termică, uscare rapidă, respirabilitate. Polar călduros, confortabil, ce se usucă rapid.

Un material așa moale și fin la atingere este mai fragil?

Pentru a ne asigura de rezistența în timp a produselor noastre, efectuăm teste ce validează: Verificăm, de exemplu, ca materialul polarelor să nu se scămoșeze, ca spălările repetate să nu deterioreze materialul, culoarea sau proprietățile materialului.
Rezistența materialului la abraziune este măsurată printr-un test Martindale. Un eșantion de material este frecat de o suprafață, pentru a-i verifica rezistența la scămoșare.

VENTILARE BUNĂ, PENTRU CONFORT TERMIC OPTIM

Confortul termic reprezintă un echilibru între aportul de căldură al încălțămintei și capacitatea acesteia de a lăsa pielea să respire. Dacă umiditatea se acumulează, veți resimți mai acut frigul în timpul fazelor mai puțin active. Polarul este adaptat și practicării intensive. Deschiderea la spate permite ventilarea. Raport bun căldură/ ventilare

Cum mă protejează acest polar de condițiile extreme?

Iarna, este important să vă protejați de umiditate (ploaie, zăpadă), dar și de vânt, deoarece aceasta poate grăbi instalarea senzației de frig. Inserții impermeabile pe umeri, la baza mânecilor și pe glugă. Protejează de umezeală, chiar și de o ninsoare ușoară.

Polar confortabil, ideal pentru drumeție pe zăpadă

Croiala mulată și materialul extensibil asigură libertate de mișcare, esențială pentru drumeție pe zăpadă. Buzunare cu fermoar, pentru a avea obiectele esențiale la îndemână. Materialul de pe glugă și de pe umeri este impermeabil. Astfel, polarul poate fi purtat și ca strat 2, și ca strat 3. Esențial pentru drumeții pe zăpadă.

Echipamentul ideal pentru drumeție cu rachete de zăpadă!

Polar special conceput pentru drumeții pe zăpadă, în afara cărărilor bătătorite! Gama SH500 cuprinde. polar SH500, pantalon SH520, bocanci SH520 și rachete de zăpadă SH500. Bucurați-vă de zăpadă, complet echipat!

Cum trebuie să mă îmbrac pentru drumeție pe zăpadă?

Respectați principiul celor 3 straturi: Strat 1: O bluză tehnică, ce permite transferul transpirației spre exterior, pentru a menține pielea uscată.
Strat 2: Al doilea strat (pulover, polar), pentru a permite evacuarea transpirației către exterior.
Strat 3: Protejează de vremea neprielnică: ploaie, zăpadă, vânt. ploaie, zăpadă, vânt.
Cele 3 straturi trebuie să fie respirante, pentru evacuarea umidității.

Cum funcționează garanția produsului?

Acest produs este garantat pe o perioadă de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condții neadecvate de utilizare.

Impactul produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru tot ciclul de viață, în funcție de diferiți indicatori.
A fost realizată o notare de tip ABCDE pentru a vă ajuta în a face o alegere responsabilă.
Acest calificativ ne permite să identificăm cu ușurință produsele cu cea mai bună performanță de mediu.Pentru asta, facem o comparație între produsele din aceeași familie. Decathlon se implică voluntar în demersul de afișare a impactului produselor asupra mediului.

Garanție

2 ani

Greutate

0.46 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliester Căptuşeală 100% Poliester Material intercalat 100% Poliester Zona axilei (Material) 92% Poliester, 8% Elastan Glugă 71% Poliamidă, 16% Poliester, 13% Elastan Manșetă 80% Poliamidă, 20% Elastan Strat protector 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat şi aerisit.Produsele chimice, cum ar fi clorul, care ar putea avea efect negativ asupra izolării termice a materialelor.

TESTE

Efectuăm 2 tipuri de teste termice: - fie testăm materialul polarelor noastre. - fie testăm polarul pe manechin termic în camera termică. Reproducem condiţii de temperatură (5 km/h vânt) şi umiditate, pe care le puteţi întâlni în natură. Aceste teste validează capacitatea de izolare termică.

Aprobat de

Toate modelele sunt testate pe teren de utilizatori reprezentativi, teste completate în paralel de teste în laborator. Testele efectuate ne ajută să ne îmbunătățim constant produsele. Părerile utilizatorilor ne ajută să ne îmbunătățim produsele.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 40° - program normal

A se spăla automat la max. 40° - program normal

A nu se înălbi

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se călca

A nu se curăța chimic

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Polar Călduros Iarnă/ Drumeție pe Zăpadă SH500 X-WARM Damă

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri