Placă de antrenament SPINCHBOARD SOLO HYBRID

42499 LEI

Produs conceput pentru a antrena și de a dezvolta forța musculară la nivelul degetelor, brațelor și umerilor.

Materialul permite efectuarea unor antrenamente lungi,datorită suprafeței din lemn, fină la atingere. Suprafața texturată permite realizarea celor mai dificile prize.

Livrare la domiciliu GRATUITĂ
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 424 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Polivalență

Completp, cu multe tipuri de prize posibile.

Aderență

Amestec de lemn și rășină.

Montare/demontare

6 orificii pentru fixare. Solicitați sfaturile unui profesionist.

Informații tehnice

Dimensiuni

66 cm *14 cm *4 cm

Greutate

1,9 kg

Prize

Toate tipurile de prize posibile. Dacă o montați în sens invers, prizele vor fi mai ușor de abordat. Dacă o întoarceți și o montați în poziție normală;prizele vor fi mai dificile. Ergonomia și materialul asigură finețe la atingere.

Fabricat eco, responsabil față de mediu.

Lemnul de arbore de cauciuc utilizat provine dintr-o sursă complet sustenabilă. Arborii de cauciuc sunt recoltați pentru lemn după terminarea ciclului de productie de latex, când au vârsta de 25 până la 30 ani.Când producția de latex devine extrem de scăzută, copacii sunt tăiați și sunt plantați copaci noi. Acest lucru face ca lemnul din arbore de cauciuc să fie „ecologic” atât timp cât lemnul este recoltat dintr-o sursă regenerabilă. Fabricat în Belgia.

Montarea plăcii de antrenament

Această placă este concepută pentru a fi în conformitate cu 3 tipuri de suport:1- Suport beton: 4 șuruburi 5 x 60 mm + dibluri adecvate 2- Suport din lemn solid (tip suport prize escaladă) fără acces în spate: 4 cuie
3-Suport din lemn solid (tip suport prize escaladă) cu prindere în spate =>2 pivoți (M10x35)
Vă recomandăm să solicitați sfaturi de la magazinele de bricolaj sau de la ingineri constructori profesioniști

Sfaturi înainte de antrenament

Antrenamentele de rezistență pe plăcile de antrenament pentru escaladă pun la încercare articulațiile și tendoanele. Este recomandat să vă încălziți bine înainte, pentru a evita accidentările. De asemenea, se recomandă să păstrați suficiente zile de odihnă între sesiunile de antrenament, pentru ca organismul să se regenereze în caz de accidentare. Veți găsi o mulțime de sfaturi de la antrenor pe internet.

Prezentarea produsului de către experți

Veți găsi o prezentare video completă a produsului pe internet, realizată de alpiniști independenți.https://www.youtube.com/watch?v=Ns_ZCPi7QMk

Garanție

1 an

Produse similare

Opinii clienți

Loading