DECATHLON

Pastă de Fructe Energizantă Pere 5 x 25 g

1999 RON
Preț per bucată 15992 RONKG
Ref. : 962401

Gândită de și pentru sportivi, pasta de fructe combină gustul bun și zaharurile simple: ideală pentru competiții mai lungi de 3 ore!

Produs conceput pentru a asigura o sursă de energie rapidă în timpul antrenamentelor și competițiilor.

Aromă: Pară

Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 19 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Aport energetic

  Aport de energie între 82 kcal și 84 kcal în funcţie de aromă.

  Reducerea oboselii

  Vitaminele B3, B6, şi C reduc oboseala.

  Antioxidant

  Vitamina C protejează celulele împotriva stresului oxidativ.

  Compoziție

  50% pulpă de fructe, arome naturale: o gustare simplă și delicioasă!

  Deschidere/ închidere ușoară

  Datorită benzii adezive, ambalajul se deschide și se închide ușor.

  Transportare ușoară

  Ocupă puțin spațiu și ser poate transporta în buzunar.

  Informații tehnice

  O pastă de fructe regândită datorită recomandărilor voastre

  Vechea versiunea se lipea prea tare de ambalaj și, în consecință, era greu de mâncat în timpul practicării de sport. Concret, cum am remediat această problemă? Am adăugat rețetei 2 ingrediente cu rol stabilizator: - acidul citric (prezent deja în rețeta anterioară),
  - și citratul de sodiu obținut din lămâie. Rezultatul? Cei 50 de sportivi care au testat produsul, au validat gustul și textura fondantă, care nu se lipește!

  Produs în Franța

  Unde este fabricată pasta de fructe? Pasta de fructe este concepută într-o fabrică din sudul Franței, „partenerul nostru de cinsprezece ani”, menționează Juliette, inginer în nutriție. Merele și perele provin din Franța. La fel și zahărul. În privința celorlalte fructe, acestea sunt importate din alte țări din Europa, unde climatul permite cultivarea acestora.

  De ce pasta de fructe conține mere sau pere?

  Aceasta este o întrebare esențială, mai ales când aroma aleasă este cea de citrice sau de căpșune-merișoare. Însă nu trebuie să vă faceți griji, acesta nu este un amestec ciudat sau inventat. Mărul și para sunt cele două fructe care stau la baza rețetei noastre. Acestea sunt alese din livezi, de către furnizorul nostru din sud.

  Produs conceput pentru a rezista la efort

  Nutriționiști recmandă 60 g de glucide (= zahăr) pe oră de sport, pentru activitățile sportive intense (de peste 3 ore).Pasta de fructe de 25 g conține 21 g de glucide, dintre care 16 g de zaharuri simple. Se recomandă consumul unui baton după 30 de minute de la începerea antrenamentului sau două batoane pe oră (sau un gel/un baton) și în completarea unei băuturi izotonice.

  Ambalaj ușor de deschis și închis!

  Acum nu mai este necesar să rupeți cu dinții ambalajul din plastic. De asemenea, nu mai trebuie să alegeți între a mânca totul dintr-o înghițitură sau a băga restul de pastă rămasă în ambalajul rupt, în buzunar. Datorită benzii adezive, deschiderea se face ușor. În momentul în care ambalajul este închis, acesta protejează conținutul până la următoarea gustare.

  La ce folosesc toate aceste ingrediente?

  ● Zahăr și maltodextrină pentru energie. ● Siropul de glucoză pentru textură. ● Glicerolul pentru textură și stabilitate. ● Pectina pentru textură. Acesta este un gelifiant utilizat pentru dulceață și este prezent în mod natural în fructe. ● Pudra de acerola pentru vitamina C.
  ● Vitaminele B1, B3 și B6 pentru reducerea oboselii. O pastă de fructe regândită datorită recomandărilor voastre

  Nutriția sportivă a viitorului: mai savuroasă și eco-responsabilă

  Aube, persoana responsabilă de ingrediente: „Implicarea noastră în alegerea ingredientelor depășește cu mult cerințele de reglementare. Eliminăm progresiv aditivii în măsura posibilității. În demersul de selecție a ingredientelor și a aditivilor, am avut în vedere respectarea problemele etice, a mediului înconjurător și a sănătății. Ne-am dorit să simplificăm rețeta și să avansăm în această direcție, pas cu pas.”

  Garanție

  2 ani

  Greutate

  0.125 kg

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Pastă de fructe din grapefruit, lămâie, portocală, conţine maltodextrină şi acerola. Sursă de vitamina B1, B3, B6 şi C. **Vitaminele B3 și B6 contribuie la obținerea unui metabolism echilibrat și la reducerea oboselii. ***Vitamina C protejează celule de stresul oxidativ. Ingrediente: Pulpă de pere William 51%, zahăr, sirop de glucoză din grâu, stabilizatori: glicerol, aromă naturală de pere, agent de gelificare: pectine, acidifiant : acid citric, acerola pudră 0,4% (acerola, maltodextrină), vitamine: clorhidrat de tiamină (B1), nicotinamidă (B3) și clorhidrat de piridoxină (B6). Maltodextrina și acerola nu provin din Franța. Poate conţine urme de: fructe în coajă*, gluten*. * Alergeni

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  A se depozita într-un loc răcoros și uscat.

  TESTE

  Pentru fiecare aromă, 50 de sportivi au fost invitați să guste pasta cu fructe, în timpul sesiunii de sport. Rezultatul? Noua rețetă a fost mult mai apreciată. Printre calitățile apreciate de spotivi se numără și ambalajul ușor de îndepărtat, care nu se lipește și textura fondantă a pastei.

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri