Pantalon snowboard/schi SNB 500 Bej Bărbați

29999 LEI
Cod produs: 8589592

Produs conceput pentru snowboard/schi, practicare ocazională. Warmseat & pad-uri detașabile genunchi.

Pantalonul SNB îmbunătățește cu 50% protecția împotriva frigului și asigură un confort suplimentar atunci când stați cu genunchii în zăpadă, grație bureților din spumă, detașabili.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: Bej nisipiu / NEGRU
Mărime: Ghid de mărimi
Serviciile noastre:
5 ani garantie
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7
Media 8

Avantaje produs

Rezistenţă

Rezistenţă

Material rezistent la abraziune, la rupere şi solicitare.

Confort

Confort

Spumă detașabilă, pentru mai mult confort la genunchi.

Impermeabilitate

Impermeabilitate

Membrană de 15 000 mm, 100% cusături etanșe.

Libertate de mișcare

Libertate de mișcare

Croială regular, pentru o mai bună libertate de mişcare cu un șort de protecție.

Căldură

Căldură

Vatelină similară umplutură puf, reciclată 70%: 80 g/m2 și tehnologie Warmseat.

Respirabilitate

Respirabilitate

Membrana facilitează evacuarea optimă a transpiraţiei(RET=18).

Reglabil

Reglabil

Mărime reglabilă și pad-uri din spumă, detașabile, la genunchi.

Buzunare

Buzunare

3 buzunare: 2 pentru mâini, 1 skipass.

Informații tehnice

Alegerea corectă a mărimii

Pantalon roșu: Manechinul din poză poartă mărimea L și măsoară 181 cm.Măsurile sunt următoarele:Talie: 83 cm
Circumferință bazin: 102 cm
Lungime pantalon măsurat dintre picioare: 77 cm
Pantalon bej: Manechinul din poză poartă mărimea L și măsoară 180 cm.Măsurile sunt următoarele:Talie: 99 cm
Lungime pantalon măsurat dintre picioare: 80 cm.

Cum funcţionează garanţia produsului?

Acest produs este garantat pe o perioadă de 5 ani de la data cumpărării, pe baza bonului fiscal sau a cardului de fidelitate. Produsul aflat în garanție va fi schimbat gratuit. Garanţia acoperă defectele de fabricație, dar nu şi pe cele provocate de uzura normală sau pe cele survenite în urma utilizării nepotrivite.

Rezistenţa pantalonului

Garantăm produsele noastre 5 ani. Contactaţi-ne pe Decathlon.ro pentru a cunoaşte paşii care trebuie urmaţi. Ne preocupăm de alegerea materialelor optime pentru produsele noastre.

Notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață și diverși indicatori.O notă globală ABCDE este atribuită pentru a vă ajuta să identificați mai ușor produsele cu cel mai bun impact asupra mediului, comparând produse de același tip (tricouri, pantaloni, rucsacuri etc.). Decathlon se implică voluntar în acest demers de afișare a impactului produselor asupra mediului înconjurător.Pentru mai multe detalii:https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Pantalonul asigură protecție împotriva intemperiilor?

Pentru a vă proteja împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt), pantalonul este realizat dintr-un material care blochează pătrunderea apei și limitează senzația de vânt. La final am testat produsul timp de mai multe zile, pe pârtie, pentru a valida etanşeitatea acestuia.

La ce foloseşte hidrofobia pantalonului?

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Astfel, materialul nu se îmbibă cu apă, rămânând uşor şi călduros. Tratamentul trebuie reînnoit la fiecare 2 - 3 spălări, folosind produse din magazinele Decathlon. Toți pantalonii impermeabili sunt prevăzuți cu un tratament hidrofob.

Apa intră adesea prin cusături. Cusăturile pantalonului sunt etanșe?

Pe lângă materialul impermeabil, etanșeitatea pantalonului este îmbunătățită prin cusături etanșe. În plus, acesta dispune de benzi adezive impermeabile, aplicate pe cusăturile interioare pentru etanșeitate optimă. Pentru acest produs, ansamblul de cusături sunt etanșe.

Cum menţine pantalonul căldura corporală?

Pentru a menţine căldura corpului, echipa noastră utilizează o izolare din vatelină. Vatelina este un material sintetic, având la bază poliester ce menţine, în funcţie de mărimea fibrelor, o cantitate mai mică sau mai mare de aer.Există tipuri de vatelină standard, tehnică sau siliconată ce dispun de calităţi distincte (căldură, greutate mică, elasticitate). Pantalonul SNB 500 este prevăzut cu tehnologia WARM SEAT care reduce cu 54% senzaţia de frig la nivelul feselor când sunteți în zăpadă.

Ce este o membrană şi la ce foloseşte?

O membrană este un material foarte subţire (5 - 25 micrometri), care se aplică pe suprafața internă a unui suport textil, pentru a asigura impermeabilitate şi respirabilitate. Materialul cu membrană nu permite pătrunderea apei şi evacuează transpiraţia în timpul practicării de snowboard.

Cum să am grijă de produs?

Pentru performanţe şi rezistenţă optime, se recomandă:A se spăla automat la 30°C. Program pentru materiale sintetice. A se spăla pe dos. A se utiliza o cantitate mică de detergent, Fără balsam. A se stoarce manual. A se usca pe umeraş, într-un loc aerisit şi călduros. A nu se curăţa chimic. A nu se usca pe calorifer. Materialul exterior poate fi reimpermeabilizat, folosind un spray reimpermeabilizant pentru materiale textile. A se citi instrucţiunile de întreţinere.

Alegerea corectă a îmbrăcămintei pentru confort termic pe pârtie

Pentru confort pe pârtie, respectați regula celor 3 straturi. Principiul este simplu: suprapuneți 3 straturi textile cu funcţii diferite. Lenjeria de corp trebuie să producă şi să menţină căldura. Șortul de protecție asigură căldură (și protecție în caz de impact), în timp ce pantalonul asigură protecție împotriva intemperiilor. Materialele trebuie să fie respirante, pentru a evacua transpiraţia.

Evitarea intrărilor de zăpadă în pantalon

Salopetele şi pantalonii dispun de parazăpezi elastice care se reglează în jurul boots-ilor. În caz de cădere pe zăpada proaspătă, acestea împiedică infiltrarea zăpezii în interior.

De ce valoarea de impermeabilitate de pe site și cea de pe pantalon sunt diferite ?

Pantalonul este prevăzut cu o membrană tehnică care, în momentul achiziției, are o impermeabilitate de 15 000 mm. După fiecare spălare, orice membrană își pierde din eficiență, de aceea încercăm să testăm produsul astfel încât să vă garantăm o impermeabilitate optimă chiar și după 5 spălări. Valoarea imprimată pe pantalon este cea corespunzătoare impermeabilității după 5 spălări, astfel încât informația să fie corectă și după mai mulți ani.

Garanție

5 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Umplutură 100% Poliester Material principal 100% Poliamidă Căptuşeala principală 100% Poliester Membrană 100% Poliuretan Spumă 100% EVA

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita pe umeraș și a evita plierea, pentru a nu deteriora membrana. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

TESTE

Toate produsele Dreamscape by Decathlon sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: zăpadă, vreme rece sau alte condiții meteo pe care le putem întâlni atunci când practicăm snowboard. Echipele care realizează produsul, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în practică.

Aprobat de

Practicanți de snowboard.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A nu se înălbi

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se călca

A nu se curăța chimic

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Pantalon snowboard/schi SNB 500 Bej Bărbați
Pantalon snowboard/schi SNB 500 Bej Bărbați
Pantalon snowboard/schi SNB 500 Bej Bărbați
Pantalon snowboard/schi SNB 500 Bej Bărbați

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri