DREAMSCAPE

Pantalon schi/snowboard 500 Negru Dam─â

30299 RON
37999 RON -20%
*De la ÔǬ09.11.2023ÔÇČ, ├«n limita stocului disponibil
Ref. : 8494333

Produs conceput pentru snowboard, practicare consecventă. Prevăzut cu warmseat & pad-uri detașabile la genunchi, pentru un plus de confort.

Pantalonul SNB ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte cu 50% protec╚Ťia ├«mpotriva frigului ╚Öi asigur─â un confort suplimentar atunci c├ónd sta╚Ťi cu genunchii ├«n z─âpad─â, gra╚Ťie bure╚Ťilor din spum─â, deta╚Öabili.

Culoare: Negru / Verde turcoaz pal

 • 36 (L30) Produs indisponibil online momentan
 • 38 (L31) Produs indisponibil online momentan
 • 40 (L31) Produs indisponibil online momentan
 • 42 (L31) Produs indisponibil online momentan
 • 44 (L31) Produs indisponibil online momentan
+ 302 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Rezistenţă

  Material rezistent la abraziune, la rupere ┼či solicitare.

  Confortul utilizatorului

  Spumă detașabilă, pentru mai mult confort la genunchi.

  Impermeabilitate

  Membrană de 15 000 mm, 100% cusături etanșe.

  Libertate de mișcare

  Croial─â slim, cu ╚Öort de protec╚Ťie.

  C─âldur─â

  Vatelină similară umplutură puf reciclată 70%: 80 g/m2 și tehnologie Warmseat.

  Respirabilitate

  Material respirant și orificii de ventilare (RET=9).

  Reglabil

  Talie reglabil─â.

  Imagini

  Pantalon schi/snowboard 500 Negru Dam─â

  Informa╚Ťii tehnice

  Alegerea corect─â a m─ârimii

  Pantalon cu design bootcut. Dac─â dori╚Ťi s─â purta╚Ťi un ╚Öort de protec╚Ťie, alege╚Ťi o m─ârime mai mare.Manechinul din poz─â poart─â m─ârimea M ╚Öi m─âsoar─â 176 cm.M─âsurile sunt urm─âtoarele:Talie: 70 cm
  Circumferin╚Ť─â bazin: 100,5 cm
  Lungime pantalon m─âsurat dintre picioare: 86 cm

  Cum funcţionează garanţia produsului?

  Acest produs este garantat pe o perioad─â de 5 ani de la data cump─âr─ârii, pe baza bonului fiscal sau a cardului de fidelitate. Produsul aflat ├«n garan╚Ťie va fi schimbat gratuit. Garan┼úia acoper─â defectele de fabrica╚Ťie, dar nu ┼či pe cele provocate de uzura normal─â sau pe cele survenite ├«n urma utiliz─ârii nepotrivite.

  Rezistenţa pantalonului

  Garant─âm produsele noastre 5 ani. Contacta┼úi-ne pe Decathlon.ro pentru a cunoa┼čte pa┼čii care trebuie urma┼úi. Ne preocup─âm de alegerea materialelor optime pentru produsele noastre.

  Not─â pentru a compara impactul produselor asupra mediului

  Impactul produsului asupra mediului este calculat ├«n func╚Ťie de ciclurile de via╚Ť─â ╚Öi diver╚Öi indicatori.O not─â global─â ABCDE este atribuit─â pentru a v─â ajuta s─â identifica╚Ťi mai u╚Öor produsele cu cel mai bun impact asupra mediului, compar├ónd produse de acela╚Öi tip (tricouri, pantaloni, rucsacuri etc.). Decathlon se implic─â voluntar ├«n acest demers de afi╚Öare a impactului produselor asupra mediului ├«nconjur─âtor.Pentru mai multe detalii:https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

  Pantalonul asigur─â protec╚Ťie ├«mpotriva intemperiilor?

  Pentru a v─â proteja ├«mpotriva intemperiilor (ploaie, z─âpad─â, v├ónt), pantalonul este realizat dintr-un material care blocheaz─â p─âtrunderea apei ╚Öi limiteaz─â senza╚Ťia de v├ónt. La final am testat produsul timp de mai multe zile, pe p├órtie, pentru a valida etan┼čeitatea acestuia.

  La ce folose┼čte hidrofobia pantalonului?

  Hidrofobia unui material reprezint─â capacitatea acestuia de a l─âsa apa s─â alunece pe suprafa┼úa lui, f─âr─â a o absorbi. Astfel, materialul nu se ├«mbib─â cu ap─â, r─âm├ón├ónd u┼čor ┼či c─âlduros. Tratamentul trebuie re├«nnoit la fiecare 2 - 3 sp─âl─âri, folosind produse din magazinele Decathlon. To╚Ťi pantalonii impermeabili sunt prev─âzu╚Ťi cu un tratament hidrofob.

  Apa intră adesea prin cusături. Cusăturile pantalonului sunt etanșe?

  Pe l├óng─â materialul impermeabil, etan╚Öeitatea pantalonului este ├«mbun─ât─â╚Ťit─â prin cus─âturi etan╚Öe. ├Än plus, acesta dispune de benzi adezive impermeabile, aplicate pe cus─âturile interioare pentru etan╚Öeitate optim─â. Pentru acest produs, ansamblul de cus─âturi sunt etan╚Öe.

  Cum menţine pantalonul căldura corporală?

  Pentru a menţine căldura corpului, echipa noastră utilizează o izolare din vatelină. Vatelina este un material sintetic, având la bază poliester ce menţine, în funcţie de mărimea fibrelor, o cantitate mai mică sau mai mare de aer.Există tipuri de vatelină standard, tehnice sau siliconate ce dispun de calităţi distincte (căldură, greutate mică, elasticitate). Pantalonul SNB 500 este prevăzut cu tehnologia WARM SEAT care reduce cu 54% senzaţia de frig la nivelul feselor.

  Ce este o membran─â ┼či la ce folose┼čte?

  O membran─â este un material foarte sub┼úire (5 - 25 micrometri), care se aplic─â pe suprafa╚Ťa intern─â a unui suport textil, pentru a asigura impermeabilitate ┼či respirabilitate. Materialul cu membran─â nu permite p─âtrunderea apei ┼či evacueaz─â transpira┼úia ├«n timpul practic─ârii de snowboard.

  Cum s─â am grij─â de produs?

  Pentru performan┼úe ┼či rezisten┼ú─â optime, se recomand─â:A se sp─âla automat la 30┬░C. Program pentru materiale sintetice. A se sp─âla pe dos. A se utiliza o cantitate mic─â de detergent, F─âr─â balsam. A se stoarce manual. A se usca pe umera┼č, ├«ntr-un loc aerisit ┼či c─âlduros. A nu se cur─â┼úa chimic. A nu se usca pe calorifer. Materialul exterior poate fi reimpermeabilizat, folosind un spray reimpermeabilizant pentru materiale textile. A se citi instruc┼úiunile de ├«ntre┼úinere.

  Alegerea corectă a îmbrăcămintei pentru confort termic pe pârtie

  Pentru confort pe p├órtie, respecta╚Ťi regula celor 3 straturi. Principiul este simplu: suprapune╚Ťi 3 straturi textile cu func┼úii diferite. Bluza purtat─â pe sub geac─â trebuie s─â produc─â ┼či s─â men┼úin─â c─âldura. ╚śortul de protec╚Ťie asigur─â c─âldur─â (╚Öi protec╚Ťie ├«n caz de impact), ├«n timp ce pantalonul asigur─â protec╚Ťie ├«mpotriva intemperiilor. Materialele trebuie s─â fie respirante, pentru a evacua transpira┼úia.

  Evitarea intrărilor de zăpadă în pantalon

  Salopetele ┼či pantalonii dispun de paraz─âpezi elastice care se regleaz─â ├«n jurul boots-ilor. ├Än caz de c─âdere pe z─âpada proasp─ât─â, geaca ermetic─â ├«mpiedic─â infiltrarea z─âpezii.

  De ce valoarea de impermeabilitate de pe site și cea de pe pantalon sunt diferite ?

  Pantalonul este prev─âzut cu o membran─â tehnic─â care, ├«n momentul achizi╚Ťiei, are o impermeabilitate de 15 000 mm. Dup─â fiecare sp─âlare, orice membran─â ├«╚Öi pierde din eficien╚Ť─â, de aceea ├«ncerc─âm s─â test─âm produsul astfel ├«nc├ót s─â v─â garant─âm o impermeabilitate optim─â chiar ╚Öi dup─â 5 sp─âl─âri. Valoarea imprimat─â pe pantalon este cea corespunz─âtoare impermeabilit─â╚Ťii dup─â 5 sp─âl─âri, astfel ├«nc├ót informa╚Ťia s─â fie corect─â ╚Öi dup─â mai mul╚Ťi ani.

  Garan╚Ťie

  5 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Material principal 100% Poliester Umplutură 100% Poliester Căptușeală 100% Poliester Spumă 100% Acetat de etilen vinil

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se depozita, de preferin┼ú─â, pe umera┼č ┼či a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. ├Änainte de depozitarea produsului, asigura┼úi-v─â c─â acesta este perfect uscat.

  TESTE

  Toate produsele Dreamscape by Decathlon sunt testate ├«n condi┼úiile pentru care au fost concepute: z─âpad─â, vreme rece sau alte condi╚Ťii meteo pe care le putem ├«nt├ólni atunci c├ónd practic─âm snowboard. Echipele care realizeaz─â produsul, responsabilii de produs, inginerii ┼či designerii se asigur─â c─â scopul pentru care produsul a fost g├óndit ┼či creat corespunde utiliz─ârii ├«n practic─â.

  Aprobat de

  Pasiona╚Ťi de snowboard ╚Öi schi.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se sp─âla automat la max. 30┬░ - program pentru haine delicate

  A nu se înălbi

  Uscare în mașina automată - temperatură mică

  A nu se c─âlca

  A nu se cur─â╚Ťa chimic

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri