5 ani garantie
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6
Media 7
Media 8
Media 9

Pantalon snowboard/schi 100 Negru Bărbaţi

22999 LEI
Cod produs: 8549412

Produs conceput pentru snowboard (nivel începător). Tehnologie warmseat și protecții la genunchi!

Pantalonul SNB PA 100 îmbunătățește cu 50% protecția împotriva frigului și asigură un confort suplimentar atunci când stați cu genunchii în zăpadă, grație pad-urilor din spumă, detașabili.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: NEGRU
Mărime: Ghid de mărimi
Beneficii:

Avantaje produs

Rezistenţă

Rezistenţă

Material rezistent la abraziune, la rupere şi solicitare.

Confort

Confort

Protecții detașabile, pentru mai mult confort la genunchi.

Impermeabilitate

Impermeabilitate

Strat protector 10 000 mm. Cusături principale etanşe.

Libertate de mișcare

Libertate de mișcare

Croială regular, pentru libertate de mişcare, chiar şi cu un şort de protecţie.

Căldură

Căldură

Vatelină de 60g/m2 și tehnolgie Warmseat.

Respirabilitate

Respirabilitate

Materialul respirant facilitează evacuarea optimă a transpiraţiei(RET=9,4).

Reglabil

Reglabil

Mărime reglabilă și pad-uri din spumă, detașabile, la genunchi.

Buzunare

Buzunare

3 buzunare: 2 pentru mâini, 1 cargo.

Informații tehnice

Alegerea corectă a mărimii

Manechinul din poză poartă mărimea L și măsoară 181 cm. Măsurile sunt următoarele: Talie: 83 cm
Circumferință bazin: 102 cm
Lungime pantalon măsurat dintre picioare: 77 cm

Cum funcţionează garanţia produsului?

Acest produs este garantat pe o perioadă de 5 ani de la data cumpărării, pe baza bonului fiscal sau a cardului de fidelitate. Produsul aflat în garanție va fi schimbat gratuit. Garanţia acoperă defectele de fabricație, dar nu şi pe cele provocate de uzura normală sau pe cele survenite în urma utilizării nepotrivite.

Rezistenţa pantalonului

Garantăm produsele noastre 5 ani și ne preocupăm de alegerea materialelor optime pentru produsele noastre.

Evaluarea impactului produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață și de diverși indicatori. O notă ABCDE este dată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cel mai bun efect asupra mediului, prin comparație cu alte produse de același tip (tricouri, pantalon, rucsacuri). Decathlon se implică voluntar în acest demers: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Pantalonul asigură protecție împotriva intemperiilor?

Pentru a vă proteja împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt), pantalonul este realizat dintr-un material care blochează pătrunderea apei în interior și limitează senzația de vânt. Pentru a testa impermeabilitatea, produsul a fost introdus într-un mediu special ce reproduce condiţiile meteo întâlnite în timpul practicării de snowboard. La final, am testat produsul timp de mai multe zile, pe pârtie, pentru a valida etanşeitatea acestuia.

La ce foloseşte hidrofobia pantalonului?

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Astfel, materialul nu se îmbibă cu apă, rămânând uşor şi călduros. Tratamentul trebuie reînnoit la fiecare 2 - 3 spălări, folosind produse din magazinele Decathlon. Toți pantalonii impermeabili sunt prevăzuți cu un tratament hidrofob.

Apa intră adesea prin cusături. Cusăturile pantalonului sunt etanșe?

Pe lângă materialul impermeabil, etanșeitatea pantalonului este îmbunătățită prin cusături etanșe. Este vorba despre benzi adezive, impermeabile, aplicate pe partea interioară, pentru etanșeitate optimă. Pentru acest produs, aceste cusături etanșe sunt prezente în zonele cele mai expuse la zăpadă (fese și șolduri).

Cum menţine pantalonul căldura corporală?

Pentru a menţine căldura corpului, echipa noastră utilizează o izolare din vatelină. Vatelina este un material sintetic, având la bază poliester ce menţine, în funcţie de mărimea fibrelor, o cantitate mai mică sau mai mare de aer. Există tipuri de vatelină standard, tehnică sau siliconată, ce dispun de calităţi distincte (căldură, greutate mică, elasticitate). Pantalonul SNB 100 este prevăzut cu tehnologia WARM SEAT care reduce cu 54% senzaţia de frig la nivelul feselor, când sunteți în zăpadă.

Pantalon cu strat protector. Care sunt avantajele?

Stratul protector respirant este format prin aplicarea unei soluţii sau a unui lichid ce creează o peliculă de protecţie. Stratul respirant reprezintă o barieră impermeabilă ce permite evacuarea transpiraţiei în timpul activității sportive.

Cum să am grijă de produs?

Pentru performanţe şi rezistenţă optime, se recomandă: A se spăla automat la 30°C. Program pentru materiale sintetice. A se spăla pe dos. A se utiliza o cantitate mică de detergent, fără balsam. A se stoarce manual. A se usca pe umeraş, într-un loc aerisit şi călduros. A nu se curăţa chimic. A nu se usca pe calorifer. Materialul exterior poate fi reimpermeabilizat, folosind un spray reimpermeabilizant pentru materiale textile. A se citi cu atenție instrucțiunile.

Alegerea corectă a îmbrăcămintei pentru confort termic pe pârtie

Pentru confort pe pârtie, respectați regula celor 3 straturi. Principiul este simplu: suprapuneți 3 straturi textile cu funcţii diferite. Lenjeria de corp (colanții) trebuie să producă şi să menţină căldura. Șortul de protecție asigură căldură (și protecție în caz de impact), în timp ce pantalonul asigură protecție împotriva intemperiilor. Materialele trebuie să fie respirante, pentru a evacua transpiraţia.

Evitarea intrării de zăpadă în pantalon

Salopetele şi pantalonii noștri dispun de parazăpezi elastice care se reglează în jurul boots-ilor. În caz de cădere în zăpada sau în caz de ninsoare, această geacă împiedică infiltrarea zăpezii.

De ce valoarea de impermeabilitate de pe site și cea de pe pantalon sunt diferite ?

Pantalonul este prevăzut cu un strat tehnic care, în momentul achiziției, are o impermeabilitate de 10000 mm. După fiecare spălare, orice strat protector își pierde din eficiență, de aceea încercăm să testăm produsul astfel încât să vă garantăm o impermeabilitate optimă chiar și după 5 spălări. Valoarea imprimată pe pantalon este cea corespunzătoare impermeabilității după 5 spălări, astfel încât informația să fie corectă și după mai mulți ani.

Garanție

5 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Umplutură 100% Poliester Material principal 100% Poliamidă Căptuşeala principală 100% Poliester Strat protector 100% Poliuretan Spumă 100% EVA

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

TESTE

Toate produsele Dreamscape by Decathlon sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: zăpadă, vreme rece sau alte condiții meteo pe care le putem întâlni atunci când practicăm snowboard. Echipele care realizează produsul, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că produsul creat corespunde utilizării în practică.

Aprobat de

Pasionaţi de snowboard.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A nu se înălbi

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se călca

A nu se curăța chimic

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Pantalon snowboard/schi 100 Negru Bărbaţi
Pantalon snowboard/schi 100 Negru Bărbaţi
Pantalon snowboard/schi 100 Negru Bărbaţi
Pantalon snowboard/schi 100 Negru Bărbaţi

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri