ECODESIGN
Pantalon scurt 100 Fitness negru Damă
Pantalon scurt 100 Fitness negru Damă
Pantalon scurt 100 Fitness negru Damă
Pantalon scurt 100 Fitness negru Damă

Pantalon scurt 100 Fitness negru Damă

2999 LEI

Produs conceput pentru antrenamentele de fitness cardio. Pantalon scurt clasic, mulat, care asigură libertate de mișcare.

Material respirant și extensibil. Croială mulată, talie înaltă. Asigură confort în timpul activității sportive.

Culoare: Negru
Mărime: Ghid de mărimi
+ 29 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Extensibilitate

Libertate de mișcare! Design ce asigură libertate de mișcare.

Respirabilitate

Material respirant ce asigură libertate de mișcare.

Opacitate

Libertate de mișcare. Material opac.

ECODESIGN

Reducem impactul asupra mediului vopsind firul de material, nu materialul.

Informații tehnice

Croială slim ce subliniază silueta.

Asigură confort în timpul activității sortive. Croială mulată, asigură confort în timpul mișcării. Mai mult: scoate în evidență silueta.

Talie înaltă ce asigură confort.

Libertate de mișcare. Talie înaltă, confortabilă. Asigură susținere. Materialul nu se răsucește în timpul activității sportive.

Material respirant și confortabil.

Asigură confort în timpul practicii sportive. Material respirant și plăcut la atingere.

Dezvoltare durabilă.

Vopsirea textilelor necesită multă apă și presupune și multă risipă. Pentru a reduce impactul asupra mediului, am ales vopsirea în masă, integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea firului.

Produsele sunt testate înainte de a fi puse în vânzare?

Ne dorim ca produsele noastre să vă asigure confort și siguranță, de aceea, toate materialele pe care le folosim sunt supuse unor teste riguroase în laborator. Testăm rezistența culorilor, rezistența materialului la spălare și capacitatea de evacuare a transpirației. Apoi, produsele sunt din nou testate, de data aceasta în practică. Sportivi ca voi le testează, iar specialiștii noștri țin cont de părerea lor pentru a îmbunătăți produsele. Astfel sunt create produsele Decathlon!

Cum este calculată nota produselor pentru protecția mediului înconjurător?

Impactul produselor asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață ale produselor și diverși indicatori. Nota ABCDE a fost realizată pentru a vă ajuta să identificați mai ușor produsele cu cel mai mic impact asupra mediului, comparând produse asemănătoare (tricouri, pantaloni, rucsacuri). Decathlon se implică voluntar în demersul de afișare a impactului produselor asupra mediului.Mai multe detalii: sustainability.decathlon.com

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 87% Poliester, 13% Elastan

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 40° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A se călca la maximum 110°C - fără aburi

A nu se curăța chimic

Produse similare

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
2,51 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota B‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii