Pantalon snowboard SNB100 Negru Damă

22999 LEI

Produs conceput pentru snowboard/schi, practicare ocazională. Warmseat & pad-uri detașabile genunchi.

Pantalonul SNB 100 îmbunătățește cu 50% protecția împotriva frigului și asigură un confort suplimentar atunci când stați cu genunchii în zăpadă, grație pad-urilor din spumă, detașabili.

Culoare: Negru
Mărime: Ghid de mărimi
+ 229 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Rezistenţă

Material rezistent la abraziune, la rupere şi tracțiune.

Confort

Protecții detașabile, din spumă, pentru un plus de confort în genunchi.

Impermeabilitate

Strat protector 10000 mm. Cusături principale etanşe.

Libertate de mișcare

Croială regular, pentru libertate de mişcare, chiar şi cu o protecție dorsală.

Căldură

Vatelină reciclată în proporție de 90%: 60 g/m2 și tehnologie Warmseat.

Respirabilitate

Materialul respirant facilitează evacuarea transpirației: 10000 g/m²/24 h.

Reglabil

Mărime reglabilă și pad-uri din spumă, detașabile, la genunchi.

Buzunare

2 buzunare pentru mâini.

Informații tehnice

Alegerea corectă a mărimii

Manechinul din poză poartă mărimea M și măsoară 176 cm.Măsurile sunt următoarele: Talie: 70 cm
Circumferință bazin: 100,5 cm
Lungime pantalon măsurat dintre picioare: 86 cm

Cum funcţionează garanţia produsului?

Acest produs este garantat pe o perioadă de 5 ani de la data cumpărării, pe baza bonului fiscal sau a cardului de fidelitate. Produsul aflat în garanție va fi schimbat gratuit. Garanţia acoperă defectele de fabricație, dar nu şi pe cele provocate de uzura normală sau pe cele survenite în urma utilizării nepotrivite.

Rezistenţa pantalonului

Garantăm pantalonii de la snowboard 5 ani. Contactaţi-ne pe Decathlon.ro pentru a cunoaşte paşii care trebuie urmaţi. Ne preocupăm de alegerea materialelor optime pentru produsele noastre.

Acțiunile noastre pentru a reduce impactul asupra mediului

Cunoaștem impactul nostru asupra mediului și ne dorim să reducem la maximum impactul generat de produsele noastre esențiale acestui sport, pentru a ne proteja terenul de joc. Acest pantalon a fost dezvoltat cu următoarele caracteristici:
- Vatelină 90% reciclată
- Material principal fără fluor
- Căptușeală fir vopsit în masă (Vopsire Dope Dyed)

Ce reprezintă tehnica Dope Dyed ?

Vopsirea materialelor textile necesită multă apă, produse chimice și energie. Pentru a limita acest impact, utilizăm tehnica "Dope Dyed" care constă în integrarea pigmenților de culoare sub formă de pudră încă de la fabricarea firului.Astfel, limităm consumul de apă și apele uzate rezultate de băile de vopsea.

Demersuri protejare mediu

În ciuda eforturilor noastre, nu este tot timpul ușor să reducem impactul asupra mediului.Pentru acest produs, lucrăm să:
- transformăm materialul principal în unul reciclat
- utilizăm vopsirea Dope Dyed pentru toate componentele- realizăm un produs impermeabil cu un strat protector din PU reciclat
- separăm stratul protector (sau să folosim aceeași compoziție chimică) pentru a facilita reciclarea produsului.

Notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață și diverși indicatori.O notă globală ABCDE este atribuită pentru a vă ajuta să identificați mai ușor produsele cu cel mai bun impact asupra mediului, comparând produse de același tip (tricouri, pantaloni, rucsacuri etc.). Decathlon se implică voluntar în acest demers de afișare a impactului produselor asupra mediului înconjurător.Pentru mai multe detalii:https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Pantalonul asigură protecție împotriva intemperiilor?

Pentru a vă proteja împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt), pantalonul este realizat dintr-un material care blochează pătrunderea apei și limitează senzația de vânt. La final am testat produsul timp de mai multe zile, pe pârtie, pentru a valida etanşeitatea acestuia.

La ce foloseşte hidrofobia pantalonului?

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Astfel, materialul nu se îmbibă cu apă, rămânând uşor şi călduros. Tratamentul trebuie reînnoit la fiecare 2 - 3 spălări, folosind produse din magazinele Decathlon. Toți pantalonii impermeabili sunt prevăzuți cu un tratament hidrofob.

Apa intră adesea prin cusături. Cusăturile pantalonului sunt etanșe?

Pe lângă materialul impermeabil, etanșeitatea pantalonului este îmbunătățită prin cusături etanșe. În plus, acesta dispune de benzi adezive impermeabile, aplicate pe cusăturile interioare pentru etanșeitate optimă. Cusături etanșe în zonele cele mai expuse la zăpadă.

Cum menţine pantalonul căldura corporală?

Pentru a menţine căldura corpului, echipa noastră utilizează o izolare din vatelină. Vatelina este un material sintetic, având la bază poliester ce menţine, în funcţie de mărimea fibrelor, o cantitate mai mică sau mai mare de aer.Există tipuri de vatelină standard, tehnice sau siliconate ce dispun de calităţi distincte (căldură, greutate mică, elasticitate). Pantalonul SNB100 este prevăzut cu tehnologia WARM SEAT, care reduce cu 54% senzaţia de frig la nivelul feselor când sunteți în zăpadă.

Pantalon cu membrană.Care sunt avantajele?

Stratul protector respirant este format prin aplicarea unei soluţii sau a unui lichid ce creează o peliculă de protecţie. Stratul respirant reprezintă o barieră impermeabilă ce permite evacuarea transpiraţiei.

Spălarea pantalonului

Pentru performanţe şi rezistenţă optime, se recomandă:A se spăla la maşină, la 30°C. A se spăla pe dos.A nu se folosi detergent. A nu se utiliza balsam. A se stoarce manual. A se usca pe umeraş, într-un loc aerisit şi călduros. A nu se curăţa chimic. A nu se usca pe radiator. Materialul exterior poate fi reimpermeabilizat, folosind un spray reimpermeabilizant pentru materiale textile. A se citi instrucţiunile de întreţinere.

Alegerea corectă a îmbrăcămintei pentru confort termic pe pârtie

Pentru confort termic şi a menţine pielea uscată: - 1 pereche de colanți, pentru evacuarea transpirației - 1 pantalon de schi, pentru protecție împotriva intemperiilor și pentru un aport de căldură.

Evitarea intrărilor de zăpadă în pantalon

Pantalonii sunt prevăzuți cu parazăpezi la baza picioarelor, pentru a acoperi clăparii. În caz de cădere sau de zăpadă, acestea împiedică intrarea zăpezii în interior.

De ce valoarea de impermeabilitate de pe site și cea de pe pantalon sunt diferite ?

Pantalonul este prevăzut cu un strat tehnic care, în momentul achiziției, are o impermeabilitate de 10000 mm. După fiecare spălare, orice membrană își pierde din eficiență, de aceea încercăm să testăm produsul astfel încât să vă garantăm o impermeabilitate optimă chiar și după 5 spălări. Valoarea imprimată pe pantalon este cea corespunzătoare impermeabilității după 5 spălări, astfel încât informația să fie corectă și după mai mulți ani.

Garanție

5 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Umplutură 100% Poliester Material principal 100% Poliamidă Căptuşeala principală 100% Poliester Strat protector 100% Poliuretan Spumă 100% EVA

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

TESTE

Toate produsele Dreamscape by Decathlon sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: zăpadă, vreme rece sau alte condiții meteo pe care le putem întâlni atunci când practicăm snowboard. Echipele care realizează produsul, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că produsul corespunde utilizării în practică.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Pantalon snowboard SNB100 Negru Damă
Pantalon snowboard SNB100 Negru Damă
Pantalon snowboard SNB100 Negru Damă
Pantalon snowboard SNB100 Negru Damă
Pantalon snowboard SNB100 Negru Damă

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
41,67 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota E‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii