Pantalon schi PNF 900 Alb Copii

23999 LEI −21%
18899 LEI
*De la ‪18.03.2023‬, în limita stocului disponibil
8604000

Produs conceput pentru schi pe pârtie.

Călduros, impermeabil și respirant, acest pantalon se reglează în lungime și talie, pentru a se adapta conformației copilului. Dispune de bretele detașabile.

Culoare:

Alb

Mărime: Ghid de mărimi
+ 188 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Căptuşeală vătuită 100 g/m². Căptușeală pieptănată, pentru un plus de căldură.

Impermeabilitate

Optimă: membrană 8000 mm, cusături 100% etanşe. Parazăpezi la bază.

Reglabil

Lungime şi talie reglabile. Bretele reglabile şi detaşabile.

Respirabilitate

Materialul respirant permite evacuarea transpiraţiei.

Buzunare

2 buzunare laterale securizate.

Durabilitate

Întărituri la bază (cant schiuri).

Personalizare

Eticheta specială pentru a scrie numele copilului este prinsă de căptuşeală.

Informații tehnice

Concept PULL’N FIT ZIP

Conceptul inovator PULL'N FIT permite ajustarea uşoară şi precisă a lungimii pantalonului, pentru a se adapta la conformația copilului.Grație acestui concept, gata cu pantalonul prea scurt sau prea lung! Este suficient să folosiți fermoarele!

Vatelină pentru izolare termică

Izolarea termică le permite micilor schiori să beneficieze de temperatura potrivită. Produsul se adaptează temperaturii corpului și mediului exterior. Wedze utilizează izolarea cu vatelină pentru a menţine căldura corporală. Această componentă sintetică pe bază de poliester înmagazinează mai mult sau mai puţin aer în funcţie de dimensiunea fibrelor. Astfel, o vatelină mai groasă va conţine mai mult aer şi va fi mai izolantă.

Membrană

Membrana este un material foarte subţire aplicat pe faţa interioară a materialului exterior.Aceasta este hidrofobă și nu permite infiltrarea apei (zăpadă, ploaie, etc.), lăsând în acelaşi timp transpiraţia să se evacueze.

Cusături 100% etanşe

Pe lângă materialul impermeabil, etanșeitatea pantalonului este îmbunătățită prin cusături etanșe. Benzi adezive şi impermeabile sunt plasate pe toate cusăturile produsului, în interiorul pantalonului, pentru etanșeitate şi impermeabilitate.

Rezistenţă

Știm câtă energie se consumă în timpul sesiunilor de schi. Astfel, ne preocupă alegerea materialelor optime pentru produsele noastre.

Personalizare

Eticheta specială pentru a scrie numele copilului şi a personaliza produsul se găseşte pe interior, în partea de sus a căptuşelii. Aceasta este un element util, pentru a găsi rapid pantalonul la cursurile de schi, la grădiniţă sau la şcoală!

Cum să vă îmbrăcați pe pârtie?

Pentru confort termic este util să suprapuneți 2 straturi: 1 pereche de colanți, pentru evacuarea transpirației și 1 pantalon de schi, pentru protecție împotriva intemperiilor.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Polietilenă tereftalată Umplutură 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeală 100% Polietilenă tereftalată Membrană 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

TESTE

Toate produsele Wed'ze sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: orice condiţii de schi, zăpadă sau vreme rece. Echipele de producţie, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în condiții reale de practică.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
24,59 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii