Pantalon călduros impermeabil schi PNF500 Albastru Băieți

13999 LEI

Produs conceput pentru schi pe pârtie.

Pantalon călduros și impermeabil. Sistemul PULL'N FIT permite reglarea lungimii. Talia și bretelele (detașabile) sunt reglabile.

Culoare: albastru electric
Mărime: Ghid de mărimi
+ 139 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Căldură

Vatelină 100g/m². Căptușeală pieptănată, pentru un plus de căldură.

Impermeabilitate

Bună:strat protector (5000 mm). Cusături etanşe pe fese. Întărituri la bază.

Reglabil

Lungime şi talie reglabile. Bretele reglabile şi detaşabile.

Respirabilitate

Materialul permite evacuarea transpiraţiei.

Buzunare

2 buzunare laterale securizate.

Durabilitate

Întărituri la bază (cant schiuri).

Personalizare

Eticheta specială pentru a scrie numele copilului este prinsă de căptuşeală.

Informații tehnice

Concept PULL’N FIT ZIP

Conceptul inovator PULL'N FIT permite ajustarea uşoară şi precisă a lungimii pantalonului.Grație acestui concept, gata cu pantalonul prea scurt sau prea lung! Este suficient să folosiți fermoarele!

Vatelină pentru izolare termică

Izolarea termică le permite micilor schiori să beneficieze de temperatura potrivită. Produsul se adaptează temperaturii corpului și mediului exterior. Wedze utilizează izolarea cu vatelină pentru a menţine căldura corporală. Această componentă sintetică pe bază de poliester înmagazinează mai mult sau mai puţin aer în funcţie de dimensiunea fibrelor. Astfel, o vatelină mai groasă va conţine mai mult aer şi va fi mai izolantă.

Strat protector

Stratul protector este un material impermeabil, aflat pe partea interioară a materialului exterior. Acesta nu permite pătrunderea apei în material, însă evacuază transpiraţia. Astfel, pielea rămâne uscată în timpul practicării de schi.

Cusături principale etanşe

Pe lângă materialul impermeabil, etanșeitatea pantalonului este îmbunătățită prin cusături etanșe. Este vorba despre benzi adezive impermeabile, aplicate pe cusăturile interioare, pentru etanșeitate optimă.
Aceste cusături etanșe sunt prezente în zonele cele mai expuse la zăpadă.În cazul acestui pantalon, este vorba despre zona feselor.

Rezistenţă

Schiurile bine ascuțite pot, uneori, să deșire sau să taie partea inferioară a pantalonului de schi. De aceea, Wedze a adăugat întărituri performante, pentru a preveni deșirarea.

Personalizare

Eticheta specială pentru a scrie numele copilului şi a personaliza jacheta se găseşte pe interior, în partea de sus a căptuşelii. Aceasta este un element util, pentru a găsi rapid pantalonul la cursurile de schi, la grădiniţă sau la şcoală!

Cum să vă îmbrăcați pe pârtie?

Pentru confort termic este util să suprapuneți 2 straturi: 1 pereche de colanți, pentru evacuarea transpirației și 1 pantalon de schi, pentru protecție împotriva intemperiilor.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Umplutură 100% Poliester Material principal 100% Poliester Căptuşeală 100% Poliester Strat protector 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

TESTE

Toate produsele Wed'ze sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: orice condiţii de schi, zăpadă sau vreme rece. Echipele de producţie, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în practică.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Imagini

Pantalon călduros impermeabil schi PNF500 Albastru Băieți
Pantalon călduros impermeabil schi PNF500 Albastru Băieți
Pantalon călduros impermeabil schi PNF500 Albastru Băieți
Pantalon călduros impermeabil schi PNF500 Albastru Băieți
Pantalon călduros impermeabil schi PNF500 Albastru Băieți

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
28,3 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota D‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii