Pantalon schi fond XC S 500 Negru Damă

21999 LEI
8577123

Produs conceput pentru schi fond, activități de intensitate medie și/ sau pe vreme răcoroasă.

Talie mulată și material extensibil. Pantalonul 500 oferă protecție împotriva frigului și vântului, garantând o bună libertate de mișcare.

Culoare:

Negru

Mărime: Ghid de mărimi
+ 219 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Protecție vânt

Material rezistent la vânt.

Hidrofobie

Rezistență crescută la trecerea zăpezii prin material, în timpul activităților.

Libertate de mișcare

Croială mulată, cu material extensibil, pentru o bună libertate de mișcare.

Buzunare

Buzunar la spate, cu fermoar.

Deschidere/ închidere

Fermoar la nivelul gleznelor, pentru o încălțare ușoară.

Informații tehnice

Hidrofobie

Material hidrofob. Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi. Caracterul hidrofob se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (se recomandă la fiecare 3 spălări).

Cum să vă protejați de frig când practicați schi fond?

Pentru confort termic, vă recomandăm să urmați principiul celor 3 sfaturi.
Strat 1: o bluză tehnică, din material respirant, ce permite evacuarea transpirației. Strat 2: bluză, polar ce permit transferul umidității. Strat 3: geacă ce asigură protecție împotriva vântului, a zăpezii, a frigului.
Alegeți îmbrăcăminte respirantă și adaptați numărul se straturi în funcție de vreme.

Protecţie împotriva vântului

Ştiaţi că vântul intensifică senzaţia de frig? Astfel, temperatura de afară de 0° va fi percepută de corp la -10°, la o viteză a vântului de 20 km. Materialul anti-vânt permite diminuarea senzaţiei de frig, împiedicând circulația aerului datorită vântului sau vitezei activităţii sportive.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Polietilenă tereftalată Material textil spate 85% PolietilenăTerefatalat reciclat (RPET), 15% Elastan Buzunar 100% Polietilenă tereftalată

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
16,17 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii