Pantalon schi de tură Bărbați

64999 LEI
8512705

Produs conceput pentru schi de tură indiferent de condițiile climatice.

Indiferent de condițiile meteo, acest pantalon vă protejează, grație nivelului său de impermeabilitate, para-zăpezilor și întăriturilor care limitează tăierile provocate de schiuri.

Culoare:

Gri carbon

Mărime: Ghid de mărimi
+ 649 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Lejeritate

Greutatea pantalonului (mărimea L) = 627g, material ușor și rezistent = 124g/m2

Libertate de mișcare

Material stretch, genunchi preformați.

Impermeabilitate

Material care rezistă la 15 000mm presiune apă.

Polivalență

Bretele detașabile.

Informații tehnice

Impermeabilitate produs

Impermeabilitatea pantalonului a fost testată sub o ploaie de 3 ore. Acest test reproduce condițiile unei furtuni la munte.

Impermeabilitate material

Se măsoară rezistenţa unui material la presiunea de apă, exprimată în coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Astfel, un material cu impermeabilitatea de 2000 mm rezistă la presiunea exercitată de 2000 mm de apă (ceea ce corespunde unei ore de ploaie).Cu o impermeabilitate echivalentă a 15 000 mm, acest produs oferă un nivel de impermeabilitate foarte ridicat.

Respirabilitate material

Pentru a afla dacă un material e respirant, se măsoară rezistenţa evaporativă la transfer numită RET (test bazat pe norma ISO 11092). Cu cât indicele RET este mai scăzut, cu atât materialul evacuează mai bine transpiraţia şi este mai respirant. Se consideră că:
- RET < 9 = materialul este foarte respirant
- 9 < RET < 12 = materialul este respirant
- RET > 12 = materialul este puțin respirant
Această geacă are un indice RET de 10.

Buzunare

Buzunarul impermeabil situat pe coapsă permite depozitarea telefonului (în mod avion) și îndepărtarea la maximum a DVA-ului (Detector de Victime în Avalanșă). Acesta limitează interferențele telefon-DVA.

Descriere produs

Acest pantalon este prevăzut cu bretele detașabile.În plus, pantalonul este prevăzut cu para-zăpezi din material stretch, pentru o poziționare corectă a clăparilor.

Ventilare

Vă recomandăm să le deschideți la urcare, pentru a evita să transpirați foarte mult și nu uitați să le închideți la coborâre, pentru a limita pătrunderea aerului rece în interior.

Recomandări de întreţinere

A se spăla la 30°C. Alegeți detergent lichid și nu utilizați balsam. Închideți fermoarele înainte de a introduce produsul în mașina de spălat. Tratamentul hidrofob trebuie reînnoit la fiecare spălare. Gama completă de produse concepute pentru întreţinerea materialelor impermeabile şi respirante se găseşte în toate magazinele Decathlon. Aceste produse prelungesc durata de viaţă a articolelor vestimentare.

Croială ergonomică

Pantalonul va fi ușor larg pentru a purta, cu ușurință, colanți pe dedesubt, atunci când modelul nu este prevăzut cu un strat pentru confort termic. Genunchii sunt preformați, pentru a asigura o libertate de mișcare optimă.

Rezistență

Pentru a proteja pantalonul, echipa noastră a ales un material foarte rezistent în partea inferioară, pentru a limita tăieturile provocate de canturile schiurilor și a lipit un material specific pe interior, astfel încât clapele clăparilor să nu deterioreze prea rapid membrana acestora.

Sistem RECCO®

Sistemul RECCO® este o tehnologie din 2 părți, ce se regăsește la majoritatea echipelor de salvare la munte.Detectorul emite un semnal direcţional. Reflectorul RECCO® integrat în pantalon trimite acest semnal. Echipele de prim ajutor captează un semnal sonor care îi direcţionează către persoana înzăpezită. Înainte de a pleca la schi, este absolut necesar să cereți informații de la persoanele specializate.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliamidă Material talie 85% Poliamidă, 15% Elastan Material principal - Parte inferioară 98% Poliamidă, 2% Polietilenă tereftalată Căptuşeală 85% Poliamidă, 15% Elastan Membrană 100% Poliuretan

TESTE

Aceast pantalon a fost testat de către echipa de concepere în timpul iernii 2019-2020.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Pantalon schi de tură Bărbați
Pantalon schi de tură Bărbați
Pantalon schi de tură Bărbați
Pantalon schi de tură Bărbați
Pantalon schi de tură Bărbați

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
38,87 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre