Pantalon Schi 180 Negru Bărbați

15999 LEI

Produs conceput pentru schi. Pantalon călduros și confortabil, ce se adaptează ușor conformației utilizatorului.

Sistemul ingenios Pull n'Fit permite reglarea pantalonului în lungime, pentru o croială perfect adaptată înălțimii utilizatorului. Bretelele sunt detașabile.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: NEGRU
Mărime: Ghid de mărimi
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Impermeabilitate

Impermeabilitate

Limitată: strat protector 3000 mm.

Căldură

Căldură

Izolare din vatelină reciclată, căptușeală din poliester pieptănat.

Utilizare ușoară

Utilizare ușoară

Lungime reglabilă, datorită sistemului Pull'n Fit. Bretele detaşabile.

Respirabilitate

Respirabilitate

Material respirant.

Hidrofobie

Hidrofobie

Material exterior tratat hidrofob.

Reglabil

Reglabil

Talie reglabilă și bretele detașabile. Găici curea.

Buzunare

Buzunare

2 buzunare pentru mâini, cu fermoar.

Informații tehnice

Care sunt elementele care asigură căldură ?

Pentru confort termic, echipa noastră utilizează o izolare din vatelină reciclată (60g/m²). Vatelina este un material sintetic, având la bază poliester ce menţine, în funcţie de mărimea fibrelor, o cantitate mai mică sau mai mare de aer.

Ce este stratul protector?

Stratul protector împiedică pătrunderea apei în interiorul pantalonului şi permite evacuarea transpirației în timpul activităţii, pentru confort optim.

Cum este măsurată impermeabilitatea pantalonului ?

Măsurăm rezistența unui material în funcție de presiunea apei, exprimată în coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este impermeabil. Astfel, un material cu impermeabilitatea de 3000 mm rezistă la presiunea exercitată de 3000 mm de apă (ceea ce corespunde unei averse de 2 ore).

Rezistență la intemperii

Pentru a asigura protecţie împotriva intemperiilor (ploaie, zăpadă, vânt), produsul a fost realizat dintr-un material care blochează pătrunderea apei în interior și limitează senzația de frig. Pentru validarea impermeabilitaţii, produsul a fost plasat sub un duş special ce reproduce condiţiile întâlnite pe pârtie. Am validat etanşeitatea produsului practicând schi în condiţii meteo diferite, timp de mai multe zile.

La ce foloseşte hidrofobia pantalonului?

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Hidrofobia materialului se obține printr-un tratament aplicat pe fața exterioară a materialului, dar aceste proprietăți pot fi afectate în timp.

Reactivarea hidrofobiei pantalonului

Hidrofobia poate fi reactivată. Pentru aceasta, pantalonul poate fi uscat la un program sintetic, timp de 10-15 minute. De asemenea, puteți utiliza un spray reimpermeabilizant (disponibil în magazinele noastre): pulverizați sprayul, în manieră uniformă, pe suprafața produsului, apoi lăsați-l la uscat între 10h - 12h.

Ce înseamnă un pantalon respirant?

Este vorba despre un produs capabil să evacueze transpirația.Pentru confirmarea respirabilităţii, se măsoară capacitatea de evaporare, numită RET (test norma ISO 11092). Cu cât valoarea RET este mai mică, cu atât materialul este mai respirant. Pantalonul 150 are un RET de 13. Toate soluțiile tehnice (fermoare, orificii de ventilare, mesh) limitează apariția condensului în interiorul materialului și optimizează respirabilitatea.

Cum trebuie să mă îmbrac pe pârtie pentru a nu resimți frigul la picioare?

Pentru confort termic la nivelul picioarelor, este suficient să purtați 2 straturi: - 1 pereche de colanți, pentru evacuarea transpirației - 1 pantalon de schi, pentru protecție împotriva intemperiilor.

Evitarea intrării de zăpadă în pantalon

Pantalonii sunt prevăzuți cu parazăpezi elastice la bază, pentru a acoperi clăparii. În caz de cădere în zăpadă sau ninsoare, acestea împiedică intrarea zăpezii în interior.

Croiala pantalonului 150

Croiala Regular permite purtarea pantalonului în combinație cu o pereche de colanți tehnici.

Spălarea pantalonului

Pentru performanţe şi rezistenţă optime, se recomandă: A se spăla la maşină, la 30°C. A se spăla pe dos. A se folosi puțin detergent. A nu se utiliza balsam. A se stoarce manual. A se usca pe umeraş, într-un loc aerisit şi călduros. A nu se curăţa chimic. A nu se usca pe radiator.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliester Umplutură 100% Poliester Căptuşeala principală 100% Poliester Strat protector 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

TESTE

Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc, apoi sunt testate în condiţii identice cu cele întâlnite pe pârtie (zăpadă, zăpadă afânată, frig). Echipele de design se asigură că produsul corespunde activității sportive pentru care a fost proiectat.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se călca

A nu se curăța chimic

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Pantalon Schi 180 Negru Bărbați
Pantalon Schi 180 Negru Bărbați
Pantalon Schi 180 Negru Bărbați
Pantalon Schi 180 Negru Bărbați
Pantalon Schi 180 Negru Bărbați
Pantalon Schi 180 Negru Bărbați
Pantalon Schi 180 Negru Bărbați
Pantalon Schi 180 Negru Bărbați
Pantalon Schi 180 Negru Bărbați
Pantalon Schi 180 Negru Bărbați

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri