Pantalon schi 180 Negru Bărbați

17999 LEI

Produs conceput pentru schi. Călduros și confortabil, acesta se adaptează ușor conformației dumneavoastră.

Reglarea prin capse permite o ajustare ușoară a pantalonului, pentru o croială adaptată.

Culoare: Negru
Mărime: Ghid de mărimi
+ 179 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Impermeabilitate

Strat protector 5000 mm, parțial etanș, pentru a vă proteja de averse de 1 h.

Căldură

Izolare din vatelină, căptușită cu poliester pieptănat, temperatură de confort -7°C.

Adaptare la conformație

Lungime reglabilă, prin capse și talie reglabilă, prin bandă cu arici.

Hidrofobie

Material exterior hidrofob.

Reglabil

Găici pentru bretele la nivelul taliei.

Buzunare

2 buzunare pentru mâini, cu fermoar.

Informații tehnice

Bretele

Dacă doriți o mai bună susținere pe umeri, la nivelul taliei, pe interior, se află mai multe găici pentru a adăuga bretele. Bretelele noastre sunt disponibile pe site-ul nostru sub codul 8751391.

Concept eco

Reducem impactul asupra mediului vopsind firul în masă. Produs compus 60% din poliester reciclat, ce garantează o bună utilizare a produsului.

De ce să utilizezi poliester reciclat?

Reciclând bidoane din plastic și materiale textile pentru a produce poliester, reducem utilizarea de resurse rezultate din petrol, păstrând calitatea de respirabilitate a poliesterului.

Ce reprezintă tehnica Dope Dyed ?

Vopsirea materialelor textile necesită multă apă și presupune, în același timp, multă apă rezultată din baia de culoare. Pentru a reduce acest impact asupra mediului, alegem vopsirea în masă, integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea firului.

Care sunt elementele care asigură căldură ?

Pentru confort termic, echipa noastră utilizează o izolare din vatelină reciclată (60 g/m²). Vatelina este un material sintetic, având la bază poliester ce menţine, în funcţie de mărimea fibrelor, o cantitate mai mică sau mai mare de aer.

Cum este măsurată temperatura de confort?

Testăm toate produsele noastre în laborator, pentru a oferi o valoare indicativă asupra valorii de confort. Aceasta este măsurată fără colanți pentru pantaloni și cu un tricou termic și polar pentru geci.Măsura indicată este temperatura exterioară la care persoanelor care au testat produsele nu le este nici cald, nici frig. Această temperatură resimțită diferă în funcție de intensitatea activității, dar și de metabolismul fiecăruia.

Alegerea corectă a ţinutei pe pârtie.

Pentru confort termic şi a menţine pielea uscată: - 1 pereche de colanți, pentru evacuarea transpirației; - 1 pantalon de schi pentru protecție împotriva intemperiilor și pentru un aport de căldură.

Ce este stratul protector?

Stratul protector este un material impermeabilizant aplicat pe faţa interioară a materialului. Stratul împiedică intrarea apei în interiorul gecii şi permite evacuarea transpirației în timpul activităţii, pentru confort optim.

Cum este măsurată impermeabilitatea pantalonului ?

Rezistenţa unui material se măsoară în funcție de presiunea apei, exprimată în coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Astfel, un material cu impermeabilitatea de 3000 mm rezistă la presiunea exercitată de 3000 mm de apă (ceea ce corespunde unei ore de ploaie).

Evitarea intrărilor de zăpadă în pantalon

Pantalonii sunt prevăzuți cu parazăpezi la baza picioarelor, pentru a acoperi clăparii. În caz de cădere sau de zăpadă, acestea împiedică intrarea zăpezii în interior.

Spălarea pantalonului

Pentru performanţe şi rezistenţă optime, se recomandă:A se spăla la maşină, la 30°C. A se spăla pe dos.A nu se folosi detergent. A nu se utiliza balsam. A se stoarce manual. A se usca pe umeraş, într-un loc aerisit şi călduros. A nu se curăţa chimic. A nu se usca pe radiator.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliester Căptuşeala principală 100% Poliester Umplutură 100% Poliester Strat protector 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita, de preferinţă, pe umeraş şi a se evita plierea, pentru a nu deteriora materialul. Înainte de depozitarea produsului, asiguraţi-vă că acesta este perfect uscat.

TESTE

Toate produsele Wed'ze sunt concepute şi produse în zona Mont-Blanc. Apoi, acestea sunt testate în condiţii identice cu cele întâlnite pe pârtie (zăpadă, frig). Echipele de design se asigură că produsul corespunde scopului pentru care a fost proiectat.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Pantalon schi 180 Negru Bărbați
Pantalon schi 180 Negru Bărbați
Pantalon schi 180 Negru Bărbați

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
23,32 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii