Pantalon MTB ALL MOUNTAIN Negru Bărbați

19999 LEI −36%
12799 LEI
*De la ‪16.05.2022‬, în limita stocului disponibil

Produs conceput pentru MTB All mountain/Enduro, pe vreme răcoroasă.

Material stretch, pentru libertate de mișcare, hidrofob și rezistent.Alt avantaj:greutatea redusă.

Culoare: Gri antracit
Mărime: Ghid de mărimi
+ 127 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Rezistența la frecare

Material rezistent la vegetaţie și abraziune.

Hidrofobie

Material hidrofob.

Libertate de mișcare

Material stretch, cu elastan, pentru a asigura libertate de mișcare.

Compatibilitate

Protecțiile și șortul interior pentru MTB sunt compatibile cu acest pantalon.

Buzunare

Două buzunare cu fermoar (unul pentru telefon și unul polivalent).

Respirabilitate

Orificii de ventilare în spatele genunchilor.

Lejeritate

330 g pentru mărimea L.

Informații tehnice

Diferite materiale

Spate și tibie: material cu membrană și 3 straturi impermeabile.Elastic la nivelul coapselor şi în talie:material respirant și stretch.În plus, grație acestui material, pantalonul este mai ușor și se usucă mai rapid.

Ce înseamnă un material hidrofob?

Un material hidrofob prezintă capacitatea de a lăsa apa să alunece pe suprafața acestuia, fără a o absorbi. Astfel, materialul nu se umple cu apă și rămâne ușor. Această hidrofobie se obține printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului.Cum se păstrează hidrofobia?Tratamentul hidrofob aplicat pe fața exterioară a materialului trebuie să fie reactivat pe toată perioada utilizării produsului.

Croială

Croială mulată: acest pantalon este mai mulat la nivelul taliei. Materialul stretch asigură libertate de mișcare. Mai larg la nivelul coapselor și genunchilor, acesta permite purtarea unui șort interior și a unor genunchiere. La nivelul gleznelor, pantalonul este mai strâns, pentru a fi confortabil în timpul pedalatului.

Teste produse

Echipa noastră care concepe produsele are sediul la campusul B'TWIN din Lille și face cercetări continue pentru îmbunătățirea confortului în timpul practicării de ciclism. Scopul nostru este să dezvoltăm produse care să răspundă perfect nevoilor utilizatorului.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 88% Poliester, 12% Elastan Material intercalat 100% Poliester Membrană 100% Poliuretan Buzunar 83% Poliamidă, 17% Elastan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat.

Aprobat de

Toate echipamentele noastre MTB sunt testate de către practicanți de MTB în condiții reale de practică, în completarea testelor din laborator. Aceasta este o manieră exigentă de a concepe și de a îmbunătăți în permanență tehnicitatea și design-ul produselor ROCKRIDER. Părerile utilizatorilor sunt, de asemenea, luate în considerare pentru îmbunătățirea produselor.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Pantalon MTB ALL MOUNTAIN Negru Bărbați
Pantalon MTB ALL MOUNTAIN Negru Bărbați
Pantalon MTB ALL MOUNTAIN Negru Bărbați

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
55,44 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota B‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii