Pantalon Impermeabil Golf Bleumarin Damă

24999 LEI
Cod produs: 8549282

Produs conceput pentru a practica golf pe vreme ploioasă. Pantalon din material impermeabil, pentru toate nivelurile de practicare.

Menține pielea uscată! Pantalonul impermeabil Rain Weather vă protejează timp de 4h și vă oferă tot confortul de care aveți nevoie pentru parcursul și competițiile de golf.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: Bleumarin
Mărime: Ghid de mărimi
Beneficii:

Avantaje produs

Impermeabilitate

Impermeabilitate

Vă menține uscat timp de 4 ore datorită materialului impermeabil și etanș.

Libertate de mișcare

Libertate de mișcare

Materialul extensibil asigură libertate de mișcare.

Respirabilitate

Respirabilitate

Material respirant, ce menține pielea uscată.

Lejeritate

Lejeritate

Material 3 straturi, foarte ușor.

Discreție sonoră

Discreție sonoră

Material laminat, silențios.

Informații tehnice

Pantalonul de golf RW

„Ploaia este un adevărat obstacol pentru un practicant de golf. Ne-am propus să concepem un pantalon ce permite practicarea golfului chiar și pe vreme ploioasă. Toată lumea din echipa noastră a participat la conceperea ei. Calități impermeabile, fără a pierde din vedere celelalte nevoi pentru jucătorii de golf. Ținută sobră, atletică, modernă.”

Povestea unui pantalon impermeabil

"Pentru a concepe acest pantalon, lucrăm cu specialiștii în ploaie de la Decathlon, care ne oferă expertiza lor”. Sophie, șef de produs. Rezultatul este un pantalon impermeabil și hidrofob, ce permite practicarea golfului timp de 4 ore atunci când plouă, fără a vă uda. Materialul din 3 straturi și cusăturile/fermoarele sunt etanșe. Design simplu. "Cu cât există mai puține îmbinări de materiale, cu atât echipamentul este mai impermeabil." Ludivine, inginerul de produs

Confort

Golful este un sport care implică multă mișcare și dinamism. Materialul ales permite o croială mai potrivită pentru golf și este confortabil chiar și purtat ca suprapantalon. Forma cambrată asigură o foarte bună libertate de mișcare. Pentru mai mult confort, partea de jos a piciorului este prevăzută cu scratch și fermoar. Astfel, pantalonul se poate dezbrăca fără a vă descălța.

Testarea pantalonului

Pentru a îmbunătăți produsul, echipa noastră a ascultat părerile utilizatorilor. Au fost realizate teste în uz, timp de un weekend, în decembrie. Era foarte frig și ploua. În timpul ședinței foto, condițiile meteo au fost și mai rele. Astfel, am putut valida pantalonul conceput pentru ploaie, în condiții cu adevărat extreme.

Recomandări de întreținere

Pentru a profita cât mai mult timp de calitatea hidrofobă și impermeabilă a ținutei Rain Weather, recomandăm spălarea cu apă a urmelor de noroi și spălarea la mașină numai atunci când este cu adevărat necesar. Clătiți din abundență și lăsați să se usuce în aer liber. Pentru a reactiva hidrofobia materialului, se poate introduce pantalonul deja uscat în uscătorul de rufe, la programul scurt, pentru materiale sintetice.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliester Membrană 100% Poliuretan

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A nu se înălbi

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se călca

A nu se curăța chimic

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri