Pantalon Impermeabil GOLF Negru Bărbaţi

34999 LEI
8549265

Produs conceput pentru a practica golf pe vreme ploioasă. Din material impermeabil.

Pantalonul impermeabil Rain Weather vă protejează timp de 4h și vă oferă tot confortul de care aveți nevoie pentru parcursul și competițiile de golf.

Culoare:

Negru

Mărime: Ghid de mărimi
+ 349 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Impermeabilitate

Vă menține uscat timp de 4 ore datorită materialului impermeabil și etanș.

Libertate de mișcare

Materialul extensibil asigură libertate de mișcare.

Respirabilitate

Material respirant, ce menține pielea uscată.

Lejeritate

Material 3 straturi, foarte ușor.

Discreție sonoră

Material laminat, silențios.

Informații tehnice

Pantalonul de golf RW

„Ploaia este un adevărat obstacol pentru un practicant de golf. Ne-am propus să concepem un pantalon ce permite practicarea golfului chiar și pe vreme ploioasă. Toată lumea din echipa noastră a participat la conceperea ei. Calități impermeabile, fără a pierde din vedere celelalte nevoi pentru jucătorii de golf. Ținută sobră, atletică, modernă.”

Povestea unui pantalon impermeabil

"Pentru a concepe acet pantalon, lucrăm cu specialiștii în ploaie de la Decathlon, care ne oferă expertiza lor”. Sophie, șef de produs. Rezultatul este o jachetă impermeabilă și hidrofobă, ce permite practicarea golfului timp de 4 ore atunci când plouă, fără a vă uda. Materialul din 3 straturi și cusăturile/fermoarele sunt etanșe. Design simplu. "Cu cât are mai puține cusături, cu atât un produs este mai impermeabil." Ludivine, inginer."

Confort

"Golful este un sport care implică multă mișcare și dinamism. Materialul ales permite o croială mai potrivită pentru golf și este confortabil chiar și purtat ca suprapantalon. Forma cambrată asigură o foarte bună libertate de mișcare. Pentru mai mult confort, partea de jos a piciorului este prevăzută cu scratch și fermoar. Astfel, pantalonul se poate dezbrăca fără a vă descălța.

Testarea pantalonului

Pentru a îmbunătăți produsul, echipa noastră a ascultat părerile utilizatorilor. Au fost realizate teste în uz, timp de un weekend, în decembrie. Era foarte frig și ploua. Astfel, am putut valida pantalonul conceput pentru ploaie, în condiții cu adevărat extreme.

Recomandări de întreținere

Pentru a profita cât mai mult timp de calitatea hidrofobă și impermeabilă a ținutei Rain Weather, recomandăm spălarea cu apă a urmelor de noroi și spălarea la mașină numai atunci când este cu adevărat necesar. Clătiți din abundență și lăsați să se usuce în aer liber. Pentru a reactiva hidrofobia materialului, se poate introduce pantalonul deja uscat în uscătorul de rufe, la programul scurt, pentru materiale sintetice.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Polietilenă tereftalată Membrană 100% Poliuretan

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
14,82 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre