Pantalon impermeabil Cascade 2 Albastru Bărbați

49999 LEI
8544952

Produs conceput pentru alpinism pe timp de iarnă sau parcurgerea de cascade de gheaţă. Produs dezvoltat în parteneriat cu ghizi montani.

Elastic şi impermeabil. Produs rezistent datorită întăriturilor de la bază şi de pe coapse.

Culoare:

albastru electric

Mărime: Ghid de mărimi
+ 499 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Libertate de mișcare

Talie elastică, genunchi preformaţi, inserţii pentru confort.

Impermeabilitate

Material impermeabil până la 20 000 mm. Fermoare etanşe în lateral.

Rezistenţă

Întărituri la bază și pe coapse.

Respirabilitate

Membrană respirantă (RET 6). Ventilare laterală datorită fermoarului dublu.

Compatibilitate

Buzunare accesibile chiar și când purtați hamul. Fermoar la bază.

Polivalență

Parazăpezi. Bretele detașabile.

Informații tehnice

Accesorii

- 2 buzunare cu fermoar, impermeabile pentru mâini, accesibile şi când purtaţi ham.- 2 fermoare laterale pentru ventilare.
- Talie elastică.
- Bretele ajustabile şi detaşabile.
- Întărituri la interior, în partea de jos, pentru a proteja de lovituri.- Întăriturile de pe coapse protejează împotriva perforării din cauza pitoanelor.- Pantalon mai larg la bază, pentru purtarea cu bocanci de munte sau clăpari (închidere dublă : cu fermoar şi capse).-Parazăpezi detașabile incluse.

Mărime:

Croială dreaptă. Mărimea 40 :
Circumferință bazin: 98cm
Lungime tur: 81 cm.

Impermeabilitate produs

Pantalonul Cascade a fost validat în urma unui test sub duş (100 litri de apă/m²/oră timp de 3 ore). Acest test reproduce condiţiile unei furtuni puternice la munte.

Impermeabilitate material

Rezistenţa materialului este măsurată la o presiune a apei exprimată în mm pe coloană de apă (test în conformitate cu norma ISO 811). Cu cât presiunea e mai mare, cu atât materialul e mai impermeabil. Astfel, un material cu o impermeabilitate de 2000mm rezistă la presiunea exercitată de 2000mm de apă (ceea ce corespunde unei ploi de 2 ore).Cu o impermeabilitate de peste 10 000mm, acest produs asigură un nivel foarte ridicat de impermeabilitate.

Respirabilitate material

Pentru a afla dacă un material este respirant, se măsoară indicele RET (test conform cu norma ISO 11092).Cu cât indicele e mai mic, materialul evacuează vaporii de apă generaţi de corp, fiind astfel mai respirant.
Se consideră că daca un indice :
Dacă indicele RET este mai mic de 9, materialul este foarte respirant. Dacă indicele este mai mare de - 9 şi mai mic de 12, materialul este respirant. Dacă indicele este mai mare de 12, materialul este puțin respirant sau deloc.
RET = 6

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Căptuşeală 100% Poliamidă Material principal 93% Polietilenă tereftalată, 7% Elastan Material intercalat 61% Polietilenă tereftalată, 37% Poliamidă, 2% Elastan Strat protector 100% Poliuretan

Aprobat de

Alpiniștii echipei SIMOND, în timpul numeroaselor parcursuri efectuate. Mai ales pe cascadă de gheață (ex : Repentance / Cogne / ITALIA)

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
34,23 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii