Pantalon Iarnă Hidrofob Călduros Drumeție pe Zăpadă SH500 X-Warm Stretch Damă

22999 LEI
8582598

Produs conceput pentru a proteja de frig, în timpul drumețiilor pe zăpadă. Pantalon conceput eco, din material extensibil, călduros și hidrofob.

Pantalon călduros, hidrofob și extensibil. Ideal pentru drumeție pe zăpadă/vreme rece. Confortabil, elastic de strângere în partea de jos, adaptat pentru toate tipurile de trasee.

Culoare:

Negru

Mărime: Ghid de mărimi
+ 229 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Protecție împotriva vântului, polar pieptănat pe interior. Confort până la -8°C.

Extensibilitate

Material extensibil și genunchi preformați.

Hidrofobie

Material hidrofob PFC free: apa alunecă pe suprafața acestuia, fără a fi absorbită.

Respirabilitate

Materialul sintetic (+90% poliester) asigură respirabilitate și uscare rapidă.

Limitează pătrunderea zăpezii în înterior

Cârlig și elastic la baza pantalonului, pentru a nu permite pătrunderea zăpezii.

ECODESIGN

Materialul este din 70% poliester reciclat.

Informații tehnice

Ce este hidrofobia și cum o putem păstra mai mult timp?

Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi. Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Capacitatea hidrofobă se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (după fiecare spălare). În magazinele Decathlon și pe decathlon.ro există o gamă variată de produse impermeabilizante.

Cum mă asigur că acest pantalon este suficient de călduros pentru a mă proteja în timpul drumețiilor pe timp de iarnă?

Material pieptănat pe interior pentru a oferi căldură. Principiul este simplu: structura materialului este de așa natură încât înmagazinează aerul, care va avea efect natural de izolare. Este exact același principiu ca în cazul penelor de la păsări.

Ventilare bună pentru confort termic optim

Confortul termic reprezintă un echilibru între aportul de căldură al îmbrăcămintei și capacitatea acesteia de a lăsa pielea să respire. Dacă umiditatea se acumulează, vei resimți mai acut frigul în timpul fazelor mai puțin active. Pantalonul dispune de sistem de ventilare cu fermoare laterale la nivelul coapselor, din material micro-perforat. Raport bun căldură/ventilare pentru confort termic optim.

Polar confortabil și practic, ideal pentru drumeție pe zăpadă

Croială mulatăși cu material extensibil. Pantalonul asigură libertate de mișcare, esențială pentru drumeție pe zăpadă. Buzunare cu fermoar, pentru a avea obiectele esențiale la îndemână.

Cum mă protejează acest pantalon de condițiile extreme?

Iarna este important să te protejezi de umiditate (ploaie, zăpadă), dar și de vânt, deoarece aceasta poate grăbi instalarea senzației de frig. Material exterior ce protejează de vânt, cu tratament hidrofob, pentru a proteja pe timp de iarnă. Inserții impermeabile pe fese și la bază. Parazăpezi incluse.

Ideal pentru drumeție pe vreme rece!

Pantalon special conceput pentru drumeții pe zăpadă, în afara cărărilor bătătorite! Gama SH500 cuprinde: polar SH500, pantalon SH520, ghete SH520, rachete de zăpadă SH500. Bucură-te de zăpadă, complet echipat!

Cum să mă îmbrac în timpul drumețiilor pe zăpadă

Respectați principiul celor 3 straturi: Strat 1: O bluză tehnică, ce permite transferul umidității spre exterior, pentru a menține pielea uscată.
Strat 2 : Al doilea strat (pulover, polar), pentru a permite evacuarea transpirației către exterior.
Strat 3 : Protejează de vremea neprielnică: ploaie, zăpadă, vânt. p
Cele 3 straturi trebuie să fie respirante, pentru evacuarea transpirației.

Pantalonul este adaptat pentru practicare consecventă?

Pentru a ne asigura de rezistența în timp a produselor noastre, efectuăm teste ce validează: rezistența la frecare și la abraziune, rezistența culorilor în timp, rezistența la spălări repetate. Toate testele au fost efectuate pe materialul pantalonului.

Cum funcționează garanția produsului?

Acest produs are o garanție de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale sacului de dormit, excluzându-le pe cele cauzate de uzura normala sau de condțiile neadecvate de utilizare.

Impactul produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă ABCDE a fost dată pentru a te ajuta să identifici ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, prin compararea produselor de acelaşi tip (tricouri, pantaloni, rucascuri).
Decathlon este se implică voluntar în acest demers.
Toate demersurile noastre sunt disponibile pe http://developpement-durable.decathlon.com/

Garanție

2 ani

Greutate

0.47 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 93% Polietilenă tereftalată, 7% Elastan Căptuşeală 100% Polietilenă tereftalată Material intercalat 100% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Păstraţi într-un loc uscat şi aerisit. Produsele chimice, cum ar fi clorul, care ar putea avea efect negativ asupra izolării termice a materialelor.

TESTE

Efectuăm 2 tipuri de teste termice:
- testăm materialul pantalonului.
- fie testăm produsul pe manechin termic, în camera termică. Reproducem condiţii de temperatură, vânt (5 km/h) şi umiditate, pe care le poți întâlni în timpul mersului cu o viteză de 5km/h. Aceste teste validează capacitatea de izolare termică.

Aprobat de

Toate modelele noastre sunt testate de utilizatori reprezentativi, în condiţii reale de utilizare. Testele efectuate ne ajută să ne îmbunătățim constant produsele. Părerile utilizatorilor ne ajută să ne îmbunătățim produsele.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 40° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Pantalon Iarnă Hidrofob Călduros Drumeție pe Zăpadă SH500 X-Warm Stretch Damă
Pantalon Iarnă Hidrofob Călduros Drumeție pe Zăpadă SH500 X-Warm Stretch Damă
Pantalon Iarnă Hidrofob Călduros Drumeție pe Zăpadă SH500 X-Warm Stretch Damă
Pantalon Iarnă Hidrofob Călduros Drumeție pe Zăpadă SH500 X-Warm Stretch Damă

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
26,1 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre