Pantalon Iarnă Călduros Hidrofob Drumeție zăpadă SH500 X-Warm Stretch Bărbați

22999 LEI
8582600

Produs conceput pentru a proteja de frig în timpul drumețiilor pe zăpadă. Pantalon conceput eco, din material extensibil, călduros și hidrofob.

Pantalon călduros, hidrofob și extensibil. Ideal pentru drumeție pe zăpadă/vreme rece. Confortabil, elastic de strângere în partea de jos, adaptat pentru toate tipurile de trasee.

Culoare:

Negru

Mărime: Ghid de mărimi
+ 229 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Protecție împotriva vântului, polar pieptănat pe interior. Temperatură de confort -11°C.

Extensibilitate

Material extensibil și genunchi preformați.

Hidrofobie

Material hidrofob PFC free: apa alunecă pe suprafața acestuia, fără a fi absorbită.

Respirabilitate

Materialul sintetic (+90% poliester) asigură respirabilitate și uscare rapidă.

Limitează pătrunderea zăpezii în înterior

Cârlig și elastic la baza pantalonului, pentru a nu permite pătrunderea zăpezii.

ECODESIGN

Materialul este din 70% poliester reciclat.

Informații tehnice

Ce este hidrofobia și cum o putem păstra mai mult timp?

Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi. Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Hidrofobia se obține printr-un tratament PFC free aplicat pe fața exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (după fiecare spălare). În magazinele Decathlon și pe decathlon.ro există o gamă variată de produse impermeabilizante.

Cum mă asigur că produsul este suficient de călduros pentru a mă proteja în timpul drumețiilor pe timp de iarnă?

Material pieptănat pe interior pentru a oferi căldură. Principiul este simplu: structura materialului este de așa natură încât înmagazinează aerul, care va avea efect natural de izolare. Este exact același principiu ca în cazul penelor de la păsări.

Pantalon confortabil și practic, ideal pentru drumeție pe zăpadă

Croială mulată, din material extensibil. Pantalonul asigură libertate de mișcare, esențială pentru drumeție pe zăpadă. Buzunare cu fermoar, pentru a avea obiectele esențiale la îndemână.

Cum mă protejează acest pantalon de condițiile extreme?

Iarna este important să te protejezi de umiditate (ploaie, zăpadă), dar și de vânt, deoarece aceasta poate grăbi instalarea senzației de frig. Material exterior ce protejează de vânt, cu tratament hidrofob, pentruprotecție pe timp de iarnă. Cârlig pentru șireturi, pentru a evita pătrunderea zăpezii.

Cum trebuie să mă îmbrac pentru drumeție pe zăpadă?

Respectați principiul celor 3 straturi: Strat 1: O bluză tehnică, ce permite transferul transpirației spre exterior, pentru a menține pielea uscată.
Strat 2: Al doilea strat (pulover, polar), pentru a permite evacuarea transpirației către exterior.
Strat 3: Protejează de vremea neprielnică: ploaie, zăpadă, vânt.
Cele 3 straturi trebuie să fie respirante, pentru evacuarea transpirației.

Produsul este adaptat pentru practicare consecventă?

Pentru a ne asigura de rezistența în timp a produselor noastre, efectuăm teste ce validează: rezistența la frecare și la abraziune, rezistența culorilor în timp, rezistența la spălări repetate. Toate testele au fost efectuate pe materialul pantalonului.

Cum funcționează garanția produsului?

Acest produs are o garanție de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele cauzate de uzura normale sau de condțiile neadecvate de utilizare.

Impactul produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă ABCDE a fost calculată pentru a te ajuta să identifici ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, prin compararea produselor de acelaşi tip (tricouri, pantaloni, rucascuri).
Decathlon se implică voluntar în acest demers de afișare a impactului produselor asupra mediului. Mai multe informații pe: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Garanție

2 ani

Greutate

0.5 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 93% Polietilenă tereftalată, 7% Elastan Căptuşeală 100% Polietilenă tereftalată Material intercalat 100% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat şi aerisit. Produsele chimice, cum ar fi clorul, care ar putea avea efect negativ asupra izolării termice a materialelor.

TESTE

Efectuăm 2 tipuri de teste termice: - testăm materialul pantalonului. - testăm produsul pe manechin termic, în camera termică. Reproducem condiţiile de temperatură, vânt (5 km/h) şi umiditate, pe care le puteţi întâlni în timpul mersului cu o viteză de 5km/h. Aceste teste validează capacitatea de izolare termică.

Aprobat de

Toate modelele noastre sunt testate de utilizatori reprezentativi, în condiţii reale de utilizare. Testele efectuate ne ajută să ne îmbunătățim constant produsele. Părerile utilizatorilor ne ajută să ne îmbunătățim produsele.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Pantalon Iarnă Călduros Hidrofob Drumeție zăpadă SH500 X-Warm Stretch Bărbați
Pantalon Iarnă Călduros Hidrofob Drumeție zăpadă SH500 X-Warm Stretch Bărbați
Pantalon Iarnă Călduros Hidrofob Drumeție zăpadă SH500 X-Warm Stretch Bărbați
Pantalon Iarnă Călduros Hidrofob Drumeție zăpadă SH500 X-Warm Stretch Bărbați
Pantalon Iarnă Călduros Hidrofob Drumeție zăpadă SH500 X-Warm Stretch Bărbați

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
25,87 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre