Pantalon Iarnă Călduros Hidrofob Drumeție pe Zăpadă SH100 X-Warm Damă

16999 LEI
8492737

Produs conceput pentru a proteja de frig în timpul drumețiilor pe zăpadă, practicare consecventă. Inserții extensibile pentru confort.

Pantalon călduros, cu interior din polar, pentru drumeție pe orice tip de zăpadă. Prevăzut cu inserții din material extensibil. Buzunare călduroase și confortabile, pentru mâini.

Culoare:

Bleumarin

Mărime: Ghid de mărimi
+ 169 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Material cu protecție împotriva vântului și material pieptănat pe interior. Confort până la -13°C.

Hidrofobie

Material tratat hidrofob: apa alunecă pe suprafața acestuia, fără a fi absorbită

Respirabilitate

Inserții extensibile pentru evacuarea transpirației.

Extensibilitate

Inserții laterale și la baza spatelui, pentru confort în timpul mișcării.

Limitează pătrunderea zăpezii în înterior

Pantalonul se poate agăța pe încălțăminte.

Informații tehnice

Cum mă asigur că produsul este suficient de călduros pentru a mă proteja în timpul drumețiilor pe timp de iarnă?

Material pieptănat pe interior. Principiul este simplu: structura materialului este de așa natură încât înmagazinează aerul, care va avea efect natural de izolare. Este exact același principiu ca în cazul penelor de la păsări.

Ce este hidrofobia și cum o putem păstra mai mult timp?

Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi. Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Capacitatea hidrofobă se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (după fiecare spălare). În magazinele Decathlon ți pe decathlon.ro există o gamă de produse impermeabilizante.

Cum mă protejează acest pantalon de condițiile extreme?

Iarna este important să te protejezi de umiditate (ploaie, zăpadă), dar și de vânt, deoarece aceasta poate grăbi instalarea senzației de frig. Material exterior ce protejează de vânt, cu tratament hidrofob, pentru a proteja de temperaturile extreme de iarnă. Cârlig pentru șireturi, pentru a evita pătrunderea zăpezii.

Cum trebuie să mă îmbrac pentru drumeție pe zăpadă?

Respectă principiul celor 3 straturi: Strat 1: O bluză tehnică, ce permite transferul transpirației spre exterior, pentru a menține pielea uscată.
Strat 2: Al doilea strat (pulover, polar), pentru a permite evacuarea transpirației către exterior.
Strat 3: Protejează de vremea neprielnică: ploaie, zăpadă, vânt.
Cele 3 straturi trebuie să fie respirante, pentru evacuarea umidității.

Produsul este adaptat pentru practicare consecventă?

Pentru a ne asigura de rezistența în timp a produselor noastre, efectuăm teste ce validează: rezistența la frecare și la abraziune, rezistența culorilor în timp, rezistența la spălări repetate. Toate testele au fost efectuate pe materialul pantalonului.

Cum funcționează garanția produsului?

Acest produs are o garanție de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele cauzate de uzura normală sau de condțiile neadecvate de utilizare.

Garanție

2 ani

Greutate

0.43 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Polietilenă tereftalată Material intercalat 88% Poliamidă, 12% Elastan Căptuşeală 100% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat şi aerisit. Produsele chimice, cum ar fi clorul, care ar putea avea efect negativ asupra izolării termice a materialelor.

TESTE

Efectuăm 2 tipuri de teste termice:
- testăm materialul pantalonului.
- fie testăm pantalonul pe manechin termic, în camera termică.
Reproducem condiţii de temperatură (5 km/h vânt) şi umiditate, pe care le puteţi întâlni în natură. Aceste teste validează capacitatea de izolare termică.

Aprobat de

Toate modelele sunt testate pe teren de utilizatori reprezentativi, teste completate în paralel de teste în laborator. Testele efectuate ne ajută să ne îmbunătățim constant produsele. Părerile utilizatorilor ne ajută să ne îmbunătățim produsele.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 40° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Pantalon Iarnă Călduros Hidrofob Drumeție pe Zăpadă SH100 X-Warm Damă

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
24,71 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii