Pantalon echitație 580 LIGHT FULLGRIP gri Damă

24999 LEI −40%
14999 LEI
*De la ‪30.11.2022‬, în limita stocului disponibil
8556259

Produs conceput pentru echitație pe vreme caldă. Pantalon tehnic și ușor.

Pantalonul 580 FULLGRIP este: ușor, tehnic și aderent, datorită elementelor din silicon. Este prevăzut cu o croială elegantă și oferă un maximum de confort.

Culoare:

Gri asfalt / Gri carbon

Mărime: Ghid de mărimi
+ 149 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Respirabilitate

Material ușor și respirant, ce asigură confort termic.

Aderență

Aderență optimă datorită elementelor din silicon.

Libertate de mișcare

Material stretch și o croială adaptată pentru a asigura libertate de mișcare.

Rezistența la frecare

Cusături întărite și dublate, pentru o rezistență pe termen lung.

Întreținere

Se poate spăla automat. Materialul se usucă rapid.

Informații tehnice

Ingenios

Adaptat tuturor disciplinelor de echitație, pantalonul 580 FULLGRIP alb, este disponibil și în alte culori, precum bleumarin, kaki și gri și este prevăzut cu 3 buzunare. În afară de cele două situate în dreptul șoldurilor, al treilea buzunar, pentru telefonul mobil, este situat pe coapsă și se închide printr-un fermoar cu autoblocare. Se poate purta cu un tricou. Pantalonul 580 FULLGRIP se spală automat și se usucă rapid.

Confort

Astfel, echipa Fouganza a conceput acest pantalon cu o croială frumoasă și un material lejer, pentru confort optim în șa. Vă recomandăm să-l testați Ideal pentru echitaţie!Atunci când sunteți în șa, echipamentul trebuie să vă asigure libertate de mișcare. Echipa noastră Fouganza a coneput pantalonul 580 FULLGRIP.

Adaptare la conformație

Diferite mărimi pentru diferite conformații. Talie elastică, cu găici, material extensibil și partea de jos a pantalonului dublată cu lycra, pentru a se adapta diferitelor tipuri de conformații ale sportivilor și pentru a le oferi libertate de mișcare.

Aderenţă

Asigură stabilitate. Un alt avantaj al pantalonului 580 FULLGRIP este aderența. Partea din spate și interiorul picioarelor sunt prevăzute cu elemente din silicon, material foarte aderent, ce asigură o stabilitate optimă.

Pantalon mulat

Pantalonul 580 FULLGRIP este ușor. Pantalonul este mulat și oferă confort termic. Datorită acestui pantalon, ești mai în contact cu șaua și mai aproape de cal. Partea de jos a pantalonului, din lycra, permite o încălțare ușoară a cizmelor sau a jambierelor.

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal - Parte inferioară 94% Poliamidă, 6% Elastan Material intercalat 80% Poliamidă, 20% Elastan

Restricții de utilizare

A nu se călca.

Aprobat de

Ambasadorii noștri care testează produsele în situații reale de practică sportivă, care ne permit să progresăm și să concepem produse care să corespundă nevoilor pe care le au utilizatorii.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Pantalon echitație 580 LIGHT FULLGRIP gri Damă
Pantalon echitație 580 LIGHT FULLGRIP gri Damă

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
13,54 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii