Pantalon Drumeție la munte MH550 Softshell Negru Copii 7 -15 ani

12999 LEI

Produs conceput pentru drumeție la munte pe orice tip de vreme.

Rezistent pe toate tipurile de vreme.Material hidrofob, ce protejează de vânt. Rezistent la abraziune și la deșirare.

Culoare: Gri carbon
Mărime: Ghid de mărimi
+ 129 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Rezistența la frecare

Material rezistent la agățare.

Protecție vânt

Materialul asigură protecție împotriva vântului

Hidrofobie

Menține pielea uscată, chiar și în caz de ploaie ușoară.

Adaptare la conformație

Elastic lat în talie, pentru adaptare în funcție de conformație.

Buzunare

3 buzunare cu fermoar (2 pe față+ 1 pe spate)

Lejeritate

460 g pentru măsura de 10 -11 ani.

ECODESIGN

Design tehnic și modern. Material ușor.

Informații tehnice

Rezistența materialelor

Test de rezistenţă la abraziune şi la frecare: verificăm, de exemplu, că nu se scămoșează la spălare. Teste de rezistenţă a culorilor: Rezistenţa culorilor este verificată riguros, pentru a preveni decolorarea la contactul cu saliva. Test de rezistență în timp: spălările repetate nu trebuie să modifice proprietăţile, comportamentul, grosimea sau aspectul materialului.

Tratament hidrofob

Calitate obţinută prin aplicarea unui tratament hidrofob pe suprafaţa materialului. Acest proces împiedică apa să adere la suprafaţa materialului şi să pătrundă în interior. În mişcare, apa se scurge pe suprafaţa materialului. Datorită hidrofobiei, materialul exterior nu se îmbibă cu apă, rămâne uşor şi se usucă mai rapid.

Protecţie vânt.

Protecţia împotriva vântului este foarte importantă, atât în activitate, cât şi în repaus, pentru a preveni apariţia senzaţiei de frig. În funcţie de modelul Windchill, care măsoară temperatura resimţită sub influenţa vântului şi frigului : pentru 5°C, cu vânt de 30km/h, temperatura resimţită este de 0°C. Dacă temperatura aerului este 0°C şi viteza vântului 30Km/h, temperatura resimţită va fi - 6°C. Materialul este rezistent la vânt.

Demersul nostru privind mediul înconjurător

Deoarece suntem conștienți de faptul că sunt necesare acțiuni pentru a ne păstra terenul de joacă, Quechua se angajează să limiteze impactul produselor sale asupra mediului.
Pentru acești pantaloni, am optimizat designul produsului, alegând în același timp o componentă mai ușoară, fără a sacrifica calitatea.Astfel, am redus cu cel puțin 20% impactul CO2 al pantalonilor în comparație cu modelul anterior.Acest lucru nu este suficient , continuăm să lucrăm pentru ca produsul să fie 100% eco.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 88% Poliamidă, 12% Elastan Material intercalat 61% Poliester, 37% Poliamidă, 2% Elastan Căptuşeală 86% Poliester, 14% Elastan Buzunar 100% Poliester

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra împachetat, într-un loc uscat şi aerisit.

TESTE

Echipa noastră de designeri îşi desfăşoară activitatea lângă Mont-Blanc, în regiunea Haute-Savoie (Franţa). Pe tot parcursul anului, concepem și dezvoltăm produse cu design plăcut, simple și tehnice. Apoi produsele sunt testate în practică, fiindcă suntem convinşi că numai astfel le putem îmbunătăţi în permanenţă.

Aprobat de

Pentru a vă îndeplini cerințele, produsele Quechua sunt testate în drumeții la munte, în toate condițiile pe care le puteți întâlni în timpul drumețiilor.
Sarah, inginerul nostru de testare pe teren, precum și un panou de testere pentru copii, testează produsele pe toată durata dezvoltării lor până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
27,2 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota E‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii