Pantalon Drumeție la Munte MH500 Negru Damă

12999 LEI

Produs conceput pentru drumeţie la munte, practicate consecventă. Pantalon ușor, ce asigură libertate de mișcare.

Pantalon ideal pentru drumeții la munte! Pentru a reduce impactul asupra mediului, pantalonul negru este vopsit printr-o tehnică care consumă puțină apă.

Culoare: Negru
Mărime: Ghid de mărimi
+ 129 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Libertate de mișcare

Material extensibil (15% elastan) și genunchi preformați.

Respirabilitate

Materialul permite evacuarea transpirației.

Lejeritate

Cântărește doar 300 g la mărimea M (curea de 25 g).

Viteza de uscare

Materialul sintetic se usucă rapid.

Buzunare

2 buzunare pentru mâini și unul cu fermoar pe coapsă.

Adaptare la conformație

Curea integrată și reglabilă, șnur de strângere la baza pantalonului.

Informații tehnice

Croială

Croială sportivă, mulată, ce asigură libertate de mișcare, datorită utilizării unui material complet extensibil. Sistemul de strângere de la baza pantalonului permite ventilarea atunci când vă este prea cald. Puteţi alege mărimea pe care o purtați în mod obişnuit.

Test de evacuare a transpirației

Măsurăm capacitatatea materialului de a permite evacuarea transpirației, urmărind următoarele criterii: puterea de absorbție a transpirației, capacitatea materialului de a nu se îmbiba de transpirație, viteza de uscare etc. Nivelul 1/5 este adaptat activităților de intensitate redusă sau care nu generează o cantitate mare de transpirație. Toți pantalonii noștri au obținut nota 3/5.

Conceperea produselor

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drumeții montane și pentru a pune în valoare toată experiența noastră.

Angajamentul nostru pentru consumul de apă redus în procesul de concepere

Vopsirea textilelor necesită multă apă, dar evacuează și apele reziduale din băile de colorant. Pentru reducerea impactului asupra mediului, am ales procedeul de vospire ,, dope-dyed'' pentru modelul negru, integrând pigmenții de culoare încă din procesul de fabricare al firelor textile, proces ce necesită mai puțină apă. Pentru pantalonul negru MH500 s-a folosit acest nou procedeu de vopsire, pe care dorim să-l duplicăm curând și pentru alte culori.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 85% Poliamidă, 15% Elastan Material intercalat 86% Poliamidă, 14% Elastan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc uscat şi aerisit.

TESTE

Laboratorul nostru Decatlon Sportslab din Lille contribuie, de asemenea, la inovația și dezvoltarea produselor noastre Quechua. Acesta regrupează 4 tematici, fiecare având propriul centru și propriile tehnologii:
Studiul conformației (datorită analizei 3D);
Științele mișcării;
Confort termic (cu cele 4 camere climatice);
Știinșele comportamentale și senzoriale + test special legat de produs (ex duș, tunel de vânt etc.).

Aprobat de

Produsele Quechua sunt testate în toate condițiile pe care le puteți întâlni în drumeție.
Echipele noastre, precum și un grup de testare (format din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Pantalon Drumeție la Munte MH500 Negru Damă
Pantalon Drumeție la Munte MH500 Negru Damă
Pantalon Drumeție la Munte MH500 Negru Damă

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
23,2 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii