Pantalon Drumeție în natură NH100 Bordo Damă

4999 LEI
8732067

Produs conceput pentru drumeție în natură, la câmpie, în pădure sau pe litoral, practicare ocazională.

Descoperiți noul pantalon larg și ultra-confortabil! Material extensibil și talie lată, pentru confort optim. Prevăzut cu un spațiu pentru telefon în buzunar.

Culoare:

Vișiniu închis / Vișiniu închis

Mărime: Ghid de mărimi
+ 49 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Libertate de mișcare

Croială largă. Material exensibil, fără elastan: foarte uşor.

Transportare ușoară

2 buzunare pentru mâini. 1 spațiu în buzunarul stâng pentru telefon.

Adaptare la conformație

9 mărimi disponibile: 34 -50. Șnur strângere în talie.

Confort

Talie elastică. Acoperire optimă.

Fineţe la atingere

Un material foarte ușor, moale și silențios.

Viteza de uscare

Materialele utilizate conțin poliester, pentru evacuarea transpirației.

Lejeritate

Greutate pantalon: 227 g pentru mărimea 40.

Informații tehnice

Reducerea impactului asupra mediului

Am îmbunătățit acest produs datorită demersurilor de concepere eco, în funcție de originea firelor și de locul de producție. Astfel, pentru acest model, am folosit 3 tehnici: poliesterul reciclat, vopsirea în masă și vopsirea Dry Dyed. Câte o soluție de concepere eco pentru fiecare culoare!

Reducerea impactului asupra mediului

Vopsirea textilelor necesită multă apă, dar evacuează și apele reziduale din băile de colorant.Pentru a reduce acest impact asupra mediului, am ales să folosim o vopsirea în masă, integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea materialului. Am aplicat acest procedeu pentru pantalonul negru.

Consum de apă redus datorită vopsirii "Dry dyed"

Această tehnică de vopsire folosește puțină apă, deoarece se realizează cu ajutorul unui dispozitiv care funcționează pe bază de gaz sub presiune pentru fixarea culorii în material.
Astfel, în funcție de proveniența materialului, am putut utiliza această tehnică de vopsire eco concepută, pentru culorile uni (cu excepția culorii negre).

De ce am ales să utilizăm poliester reciclat?

Reciclând peturi de plastic sau materiale textile folosite pentru a produce poliester, reducem utilizarea materialelor provenite din petrol, păstrând în același timp performanțele materialului. Pentru versiunea cu imprimeu a acestui model, materialul principal și cel din talie este unul reciclat.

Mărimi disponibile: 34 - 50

Prioritatea noastră este Prioritatea noastră este să producem articole care să se adapteze tuturor conformațiilor.Pentru ca toți practicanții să se poată bucura de drumeții în deplin confort. Din acest motiv, pantalonul este disponibil între mărimile 34 și 50.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Polietilenă tereftalată Material talie 87% Polietilenă tereftalată, 13% Elastan Căptuşeală 83% Polietilenă tereftalată, 17% Elastan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita pliat, într-un loc uscat.

Restricții de utilizare

Nu se recomandă pentru drumeții în zone cu mărăcini.

TESTE

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele muntelui Mont-Blanc, în Haute Savoie. Această localizare permite validarea produselor în natură. Acest pantalon de drumeție a fost supus unor teste de abraziune. Înainte de a fi ales, materialul pantalonului a fost testat în laboratorul Decathlon Sportslab. După concepere, pantalonul a fost purtat cu un rucsac încărcat, timp de 10 ore, în mers activ.

Aprobat de

Produsul a fost testat şi apropat în luna iunie 2019 de un grup de practicanți, în timpul drumeţiilor de 2 ore de la cascada Arpenaz din Haute-Savoie.Pentru a vă îndeplini cerințele, produsele Quechua sunt testate în natură, în toate condițiile pe care le puteți întâlni în timpul drumețiilor.
Echipele noastre, precum și un grup de testare (format din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A se călca la maximum 110°C - fără aburi

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
7,69 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota B‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii