Primul Pret Tehnic
Pantalon drumeție în natură NH100 Kaki Damă
Pantalon drumeție în natură NH100 Kaki Damă
Pantalon drumeție în natură NH100 Kaki Damă
Pantalon drumeție în natură NH100 Kaki Damă
Pantalon drumeție în natură NH100 Kaki Damă
Pantalon drumeție în natură NH100 Kaki Damă

Pantalon drumeție în natură NH100 Kaki Damă

4999 LEI

Produs conceput pentru drumeție în natură, la câmpie, în pădure sau pe litoral, practicare ocazională.

Descoperiți noul pantalon larg și ultra-confortabil! Material extensibil și talie lată, pentru confort optim. Prevăzut cu un spațiu pentru telefon în buzunar.

Culoare: Kaki cenuşiu / Kaki cenuşiu
Mărime: Ghid de mărimi
+ 49 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Libertate de mișcare

Croială largă. Material stretch: uşor.

Transportare ușoară

2 buzunare pentru mâini. Un spațiu în buzunarul stâng, pentru telefon.

Adaptare la conformație

9 mărimi disponibile: 34-50. Șnur de strângere în talie.

Confort

Talie elastică. Asigură acoperire optimă.

Fineţe la atingere

Un material foarte ușor, moale și silențios.

Viteza de uscare

Materialele utilizate conțin poliester, pentru evacuarea transpirației.

Lejeritate

Greutate pantalon: 227 g pentru mărimea 40.

Informații tehnice

Reducerea impactului asupra mediului

Am îmbunătățit acest produs, printr-un demers de concepere eco, aplicând diverse tehnici, în funcție de originea fibrelor și de locul de producție.
La acest model, am folosit 3 dintre ele: poliesterul reciclat, vopsirea în masă și vopsirea Dry Dyed. Pentru fiecare culoare și pentru fiecare loc de origine există o soluție eco adaptată.

Angajamentul nostru pentru consumul de apă redus în procesul de concepere

Vopsirea textilelor necesită multă apă, dar evacuează și apele reziduale din băile de colorant.Pentru a reduce acest impact asupra mediului, am ales să folosim o vopsirea în masă, integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea materialului. Am aplicat acest procedeu pentru pantalonul negru.

Reducerea consumului de apă: vopsire Dry dyed

Pentru vopsire nu a fost folosită apă, deoarece am utilizat o mașină cu gaz sub presiune pentru a fixa culoarea direct pe material. Astfel, în funcție de proveniența materialului, am putut folosi această tehnică de vopsire mai prietenoasă cu mediul, pentru culorile uni (cu excepția culorii negre).

De ce am ales să utilizăm poliester reciclat?

Reciclând peturi de plastic pentru a produce poliester, reducem utilizarea materialelor provenite din petrol, păstrând în același timp performanțele materialului special conceput pentru drumeții. Materialul cu imprimeu folosește material reciclat pentru materialul principal, precum și pentru talie. Cum lanțul de aprovizionare nu permite vopsirea Dry Dyed, folosim un fir din poliester reciclat pentru celelalte culori.

Mărimi disponibile: 34 - 50

Prioritatea noastră este ca hainele pentru drumeție să se potrivească pentru toate conformațiile și siluetele. Pentru ca toți practicanții să se poată bucura de drumeții în deplin confort. Din acest motiv pantalonul este disponibil pe mărimi de la 34 la 50.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliester Material talie 87% Poliester, 13% Elastan Căptuşeală 83% Poliester, 17% Elastan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita pliat, într-un loc uscat.

TESTE

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drumeții montane și pentru a vă aduce toată expertiza noastră.

Aprobat de

Pantalonul a fost testat şi aprobat în luna aprilie 2019, de un grup de testeri, în timpul unei drumeții de 2 ore la cascada Arpenaz din Haute-Savoie.Pentru a vă îndeplini cerințele, produsele Quechua sunt testate în natură, în toate condițiile pe care le puteți întâlni în timpul drumețiilor.
Echipele noastre, precum și un grup de testare (format din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A se călca la maximum 110°C - fără aburi

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Pantalon drumeție în natură NH100 Kaki Damă
Pantalon drumeție în natură NH100 Kaki Damă
Pantalon drumeție în natură NH100 Kaki Damă

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
7,69 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota B‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii