Pantalon Alergare pe asfalt KIPRUN LIGHT Croială Fit Negru Bărbați

9999 LEI

Produs conceput pentru alergare pe asfalt. Pantalon ușor și respirant.

Aveți nevoie de un pantalon confortabil? Datorită materialului ușor și respirant și a celor 3 buzunare cu fermoar, pantalonul asigură confort optim, la temperaturi mai mici de 15°C.

Culoare: NEGRU
Mărime: Ghid de mărimi
+ 99 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Utilizare

Fermoare, pentru a scoate pantalonul fără a vă descălța.

Respirabilitate

Materialul absoarbe și evacuează rapid transpirația.

Izolare termică

La temperaturi mai mici de 15°C.

Buzunare

2 buzunare cu fermoar în lateral și un buzunar la spate pentru telefon.

Lejeritate

200 g pentru mărimea L.

ECODESIGN

Produs conceput din 84% poliester reciclat.

Informații tehnice

Evacuarea transpiraţiei

Permite evacuarea transpirației. Talie elastică ajustabilă, pentru mai mult confort. Pantalon uşor care nu se lipeşte de pielea transpirată.

Utilizare

Fermoar în partea inferioară a gambelor pentru a putea fi îmbrăcaţi chiar şi purtând înălţăminte.

Depozitare

Pantalonul este prevăzut cu: - 2 buzunare cu fermoar pentru telefon, chei, mănuşi, geluri sau alte accesorii. - 1 buzunar la spate, cu fermoar, pentru telefon sau bidon.

Notă pentru a compara Impactul asupra mediului al produselor.

Impactul produsului asupra mediului este calculat pe totalitatea ciclului său de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă globală ABCDE este atribuită pentru a vă ajuta să identificați mai ușor produsele cu cel mai bun impact asupra mediului, comparând produse de același tip (tricouri, pantaloni, rucsacuri etc.). Decathlon se implică voluntar în acest demers de afișare a impactului produselor asupra mediului înconjurător. Pentru mai multe detalii: https://www.decathlon.ro/eco-design.html

Produs eco-conceput

Reciclând bidoane de plastic sau textile reciclate pentru a produce poliester, diminuăm impactul asupra mediului, păstrând în același timp calitatea de respirabilitate a produselor noastre.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 86% Poliester, 14% Elastan Buzunar 82% Poliester, 18% Poliuretan

TESTE

Acest pantalon a fost testat în laborator şi în condiţii reale de practică de către sportivi de toate nivelurile. A fost apreciat de către ansamblul persoanelor care au testat-o pentru confortul deosebit în timpul turelor de alergare pe vreme rece.

Aprobat de

Din echipa Kiprun fac parte practicanți de toate nivelurile, de la începător până la avansat.
În fiecare zi testăm produsele noastre, pentru a le îmbunătăți pentru voi. Acestea sunt apoi testate și validate de către o echipă de utilizatori, în condiții reale de practică. Înainte de a lua decizia de a le comercializa, acestea parcurg mii de kilometri și sunt utilizate în sute de curse, pe distanțe de 10 km, chiar și maraton.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Imagini

Pantalon Alergare pe asfalt KIPRUN LIGHT Croială Fit Negru Bărbați
Pantalon Alergare pe asfalt KIPRUN LIGHT Croială Fit Negru Bărbați
Pantalon Alergare pe asfalt KIPRUN LIGHT Croială Fit Negru Bărbați
Pantalon Alergare pe asfalt KIPRUN LIGHT Croială Fit Negru Bărbați

Opinii clienți

Loading

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
10,26 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota B‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii