FORCLAZ

Panou Solar USB SLR900 15W - V2

29999 RON
.
Ref. : 8788791

Produs conceput pentru a reîncărca dispozitivele electrice prin USB (baterie externă) când practici trekking la munte. Compact și ușor, simplu de transportat.

Poți fi total autonom în ceea ce privește energia electrică, când practici trekking sau în bivuac! Nu recomandăm conectarea directă a unui smartphone dacă expunerea la razele soarelui nu este stabilă.

Ridicare gratuită din magazin

+ 299 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Beneficii:

Avantaje produs

Putere

Putere maximă de 15W sub 5V.

Polivalență

2 porturi USB , husă de depozitare și 2 carabiniere.

Greutate

420 g.

Design compact

Pliat: 29 x 18 x 3.1 cm. Desfăcut: 53 x 29 x 1.3 cm.

Informații tehnice

Tehnologie solară

Celule solare SUN POWER cu randament de 19%.

Produs reparabil.

Poți repara panoul solar prin schimbarea modulului electronic SLR900
Iată codul de referință: 8800552

Garanție

2 ani

Video

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Parte principală 50% Siliciu, 30% Silicon, 10% Acetat de etilen vinil, 10% Poliester Material principal 100% Poliuretan Spumă 100% Poliuretan Circuit electronic 100% PCBA Carcasă 95% Acrilonitril butadien stiren, 5% Oțel inoxidabil

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

În caz de intemperii, a se usca panoul solar înainte de depozitarea într-un loc uscat, ferit de căldură, pentru a nu deteriora celulele solare, precum și protecția textilă.

Restricții de utilizare

A se folosi panoul, de preferat, în locurile ventilate.

TESTE

La DECATHLON, produsele noastre sunt testate de către un grup de utilizatori, în condițiile reale pentru care au fost concepute să fie folosite. Aceste teste sunt gestionate și încadrate de o echipă de ingineri dedicați acestei misiuni. Toate aceste teste permit șefilor de produs, inginerilor și tuturor echipelor să dezvolte și conceapă produselor tehnice care să garanteze satisfacția utilizatorilor.

Aprobat de

Acest panou a fost testat și validat de către practicanți externi și de către echipa noastră, în timpul mai multor sesiuni de trekking în Asia și în Europa. Atenție, nu este recomandată utilizarea cu un telefon mobil direct conectat la panou (variațiile expunerii pot afecta siguranța telefonului și pot cauza oprirea încărcării). Este de preferat utilizarea unei baterii externe drept legătură între telefon și panoul solar.

Opinii clienți

Întrebări și răspunsuri