Panou Solar USB SLR500 10W

19999 LEI
8581512

Produs conceput pentru reîncărcarea bateriei externe datorită razelor solare, în timpul sesiunilor de trekking la munte.

Panoul solar ocupă puțin spațiu, are o greutate redusă și este ușor de transportat.

Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 199 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Putere

Putere maximă de 10W sub 5V.

Polivalență

1 port USB - husă de depozitare - 2 carabiniere.

Greutate

285 g.

Informații tehnice

TEHNOLOGIE SOLARĂ

Celulele solare SUN POWER au randament de 19%

Conectivitate

1 port USB standard compatibil cu orice tip de cablu USB tip A. Puterea variază în funcție de intensitatea luminii solare. Totuși, nu este recomandat să încarcați telefonul dacă panoul a fost instalat pe rucsac sau, dacă, pe parcursul zilei nu a fost permanent soare. Smartphone-urile au un senzor de siguranță care opresc (sau împiedică) procesul de încărcare dacă puterea nu este constantă. În astfel de situații, este mai eficient să încărcați telefonul la o baterie externă.

Dimensiuni

Panou pliat: 29 x 18 x 1.8 cm
Panou montat: 35 x 29 x 1.3 cm

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Main part 50% Siliciu, 30% Silicon, 10% EVA, 10% Polietilenă tereftalată Material principal 100% Poliuretan - fibre textile Spumă 100% Poliuretan Circuit electronic 100% PCBA Protecție 95% Acrilonitril butadien stiren, 5% Stainless Steel

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

În caz de intemperii, uscați bine panoul, înainte de a-l depozita într-un loc uscat și răcoros, pentru a nu deteriora celulele fotovoltaice. Nu uitați de protecția din material textil.

Restricții de utilizare

A se depozita într-un spațiu ventilat, de preferință.

TESTE

La DECATHLON, produsele sunt testate de utilizatori în condiții reale. Aceste teste sunt monitorizate de o echipă de ingineri. În urma acestor teste, șefii de produs, inginerii și designerii pot dezvolta și concepe produse tehnice din ce în ce mai aproape de nevoile utilizatorilor noștri.

Aprobat de

Panoul a fost testat de colaboratori externi, practicanți de trekking, în Asia și Europa. Atenție! Nu este recomandat să încărcați telefonul mobil direct de la panou (pot exista variații). De aceea, cel mai bine este să folosiți, pe post intermediar, o baterie externă, care să facă legătura dintre telefon și panoul solar.

Produse similare

Imagini

Panou Solar USB SLR500 10W
Panou Solar USB SLR500 10W
Panou Solar USB SLR500 10W
Panou Solar USB SLR500 10W
Panou Solar USB SLR500 10W
Panou Solar USB SLR500 10W

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri