Panou solar USB 15W SLR900

27999 LEI
Cod produs: 8581513

Produs conceput pentru reîncărcarea bateriei externe datorită razelor solare, în timpul sesiunilor de trekking la munte. Compact și ușor de transportat.

100% autonomie, datorită transformării energiei solare în energie electrică. (Dacă panoul nu a fost expus la soare suficient, nu se recomandă pentru încărcarea telefonului).

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
Beneficii:

Avantaje produs

Putere

Putere

Putere maximă de 15W sub 5V.

Polivalență

Polivalență

2 port USB - husă de depozitare - 2 carabiniere.

Greutate

Greutate

400 g.

Informații tehnice

DIMENSIUNI

Pliat: 29 x 18 x 3.1 cm
Panou montat: 53 x 29 x 1.3 cm

TEHNOLOGIE SOLARĂ

Celulele solare SUN POWER au randament de 19%

Conectivitate

2 port USB-uri (standard + USB 2.0) compatiblile cu toate tipurile de cablu USB tip A. Puterea variază în funcție de intensitatea luminii solare. Totuși, nu este recomandat să încarcați telefonul dacă panoul a fost instalat pe rucsac sau, dacă, pe parcursul zilei nu a fost permanent soare (Smartphone-urile au un senzor de siguranță care opresc procesul de încărcare dacă puterea nu este constantă). În astfel de situații, este mai eficient să încărcați telefonul la o baterie externă.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Main part 50% Siliciu, 30% Silicon, 10% EVA, 10% Polietilenă tereftalată Material principal 100% Poliuretan - fibre textile Spumă 100% Poliuretan Circuit electronic 100% PCBA Protecție 95% Acrilonitril butadien stiren, 5% Oţel inoxidabil

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

În caz de intemperii, uscați bine panoul, înainte de a-l depozita într-un loc uscat și răcoros, pentru a nu deteriora celulele fotovoltaice. Nu uitați de protecția din material textil.

Restricții de utilizare

A se depozita într-un spațiu ventilat, de preferință.

TESTE

La DECATHLON, produsele sunt testate de utilizatori în condiții reale. Aceste teste sunt monitorizate de o echipă de ingineri. În urma acestor teste, responsabilii de produs, inginerii și designerii pot dezvolta și concepe produse din ce în ce mai aproape de nevoile utilizatorilor noștri.

Aprobat de

Panoul a fost testat de colaboratori externi, practicanți de trekking în Asia și Europa. Nu este recomandat să încărcați telefonul mobil direct de la panou (pot exista variații). De aceea, cel mai bine este să folosiți, pe post intermediar, o baterie externă, care să facă legătura dintre telefon și panoul solar.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri