KUIKMA

Overgrip Padel Pro

2499 RON
Preț per bucată 833 RONunitate
Ref. : 8560270

Structură antiderapantă și ultra-elastică, ce garantează un compromis excelent între aderență, confort și senzații. Grosime de aproximativ 0,6 mm. Durabilitate mare și utilizare simplă.

Produs conceput pentru padel. Plăcut la atingere și confortabil. Excelentă absorbție a transpirației.

Culoare: Alb

Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

Află mai multe despre protecția datelor personale
+ 24 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Confortul utilizatorului

  Textură ultra-elastică, pentru confort optim.

  Aderență

  Structura anti-derapantă îi asigură aderență excelentă.

  Utilizare

  Decupat la ambele extremități pentru a facilita lipirea.

  Informații tehnice

  Caracteristici ale overgripului Padel

  Pe fiecare rachetă se află un grip original care permite, între altele, evitarea alunecării mâinii în momentul impactului mingii la lovitură. Însă un singur grip original nu este suficient adesea. Astfel, overgripul este o bandă adezivă situată în jurul gripului deja prezent pe mâner. Banda este prevăzută cu o față adezivă și cealaltă cu o textură aderentă, pentru a conferi stil rachetei tale, precum și jocului tău, păstrând senzația schimburilor tale.

  Avantajele utilizării overgripului

  Avantajele cele mai importante ale overgripului sunt: protecție (protejarea gripului original și a mânerului în sine, pentru a crește durabilitatea rachetei tale). Aderență (aderența mâinii în timpul lovirii mingii). Absorbția umidității (este compus din mici orificii, situate pe fața exterioară, ce conferă o absorbție mai bună a transpirației mâinilor).Adaptarea mânerului (îngroșarea mânerului rachetei sau în cazul în care ai ales o mărime mică).

  O metodă simplă pentru alegerea mărimii gripului padel

  Metoda cea mai frecventă pentru a determina mărimea gripului constă într-un spațiu de aproximativ 0,5 cm între degetul mijlociu și baza degetului mare, atunci când ții racheta în mână. Pentru asigurarea mărimii, poziționează degetul arătător în acest spațiu, dacă rămâne spațiu liber, atunci mânerul este foarte mic. Pe de altă parte, dacă acesta nu are loc, ai nevoie de un grip mai mare.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Mâner rachetă 100% Poliuretan

  TESTE

  Centrul nostru de cercetare se află la Alcobendas, în Spania. Rolul acestuia este de a identifica nevoile utilizatorilor pentru a concepe apoi produse în centrul de concepere din Franța.
  Prototipurile sunt testate pe teren de padel de către utilizatori. Rezistenţa acestora este testată în laboratorul din centrul nostru de concepere. Acest lucru permite validarea produselor noastre, asigurând calitatea acestora.

  Aprobat de

  Grip-ul nostru OVERGRIP PRO KUIKMA PR990 a fost validat de către Horacio Alvarez Clementi. Datorită experienţei sale (fost nr. 1 mondial şi coach international), Horacio ne împărtăşit din exigenţele sale. Acest lucru ne-a permis să creăm un produs care să corespundă nevoilor jucătorilor profesioniști.

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri