Ochelari de schi/snowboard G 500 S1 Vreme urâtă Gri Copii/Adulți

9999 LEI
Cod produs: 8562612

Produs conceput pentru schi/snowboard pe vreme rea. Câmp vizual bun și tratament anti-aburire.Compatibil cu purtarea unor ochelari de vedere.

Ochelarii de schi G 500 S1 asigură vizibilitate optimă pe zăpadă și ceață, datorită lentilelor duble și tratamentului anti-aburire. Compatibili cu ochelari de vedere.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: Gri perlă / Gri cositor
Mărime: Ghid de mărimi
Beneficii:

Avantaje produs

Protecție solară

Protecție solară

100 % anti-UV. Lentilă transparentă.

Capacitate de limitare a condensului

Capacitate de limitare a condensului

Tratament performant anti-aburire, ramă ventilată.

Câmp vizual

Câmp vizual

Lentile cilindrice și câmp de viziune performant.

Confort

Confort

Densitate dublă, datorită spumei ergonomice şi materialului textil.

Stabilitate

Stabilitate

Elastic lat de 40 mm, cu bandă dublă din silicon antiderapant.

Reglabil

Reglabil

2 catarame pentru reglarea rapidă a lungimii elasticului.

Compatibilitate

Compatibilitate

Ochelari compatibili cu purtarea unor ochelari de vedere (max.145 mm).

Informații tehnice

Protecție 100 % UV

Deoarece razele UV sunt nocive pentru vedere, toți ochelarii noștri sunt 100% anti-UV, conform normei EN 174.Ochelarii de schi sunt soluţia cea mai bună de protecţie, deoarece nu permit pătrunderea razelor UV şi a reflexiilor.

Lentilă S1 FOG

S1 FOG corespunde unei lentile transparente, pentru vizibilitate bună pe vreme urâtă, cu ceață sau ninsoare. Ochelarii pot avea ecran roz sau galben, în funcție de preferințe, pentru îmbunătățirea vizibilității pe vreme urâtă. Cu toate acestea, vizibilitatea rămâne scăzută pe o astfel de vreme. Atenție, nu vă îndreptați către zone cu risc de avalanșă sau pe care nu le cunoașteți. Atenție, lentilele nu rezistă la zgârieturi!

Lentile duble cu tratament anti-aburire

Tratamentul performant anti-aburire pe fața interioară și ventilarea optimă pe ramă permite ventilarea în interiorul ochelarilor. Pentru ventilarea optimă a interiorului ochelarilor, nu acoperiți orficiile de aerisire (cu un fular, de exemplu). Ştergeţi cu atenţie, pentru prelungirea duratei de viaţă a produsului. Folosiţi un suport pentru ochelari, din microfibră.

Lentilă dublă

Lentilă dublă, ce reduce formarea condensului.Aerul dintre lentile asigură izolare termică. Datorită acestui lucru, șocul termic dintre interiorul și exteriorul ochelarilor este redus, pentru a evita formarea aburului. Lentila interioară este tratată anti-aburire.

Lentilă cilindrică

Lentilă dublă, de formă cilindrică. Lentila exterioară este din policarbonat injectat, foarte rezistent la impact. Lentila interioară este din celuloză de proprionat.

Câmp vizual

Ochelarii G500 I asigură un câmp vizual performant.

Compatibilitate cu casca de schi

Toți ochelarii de schi Wed'ze sunt concepuți pentru a fi perfect compatibili cu căștile de schi Wedze.

Compatibilitate cu ochelari de vedere

Ochelarii de schi G500 I mărimea L permit utilizarea ochelarilor de vedere, cu o lățime de max. 145 mm. Spuma laterală și forma ochelarilor lăsă un spaţiu pentru braţele ochelarilor de vedere.

Bandă

Elastic din poliamidă, poliester şi cauciuc de 40 mm. 2 benzi din silicon antiderapant.

Norma EN 174

Norma EN 174 este o normă europeană aplicabilă ochelarilor pentru protejarea ochilor în timpul practicării de schi alpin sau snowboard. Norma ANSI este norma americană, mai exigentă decât norma europeană, pentru rezistența la șocuri și impact. Acești ochelari de schi respectă ambele norme.

Evită formării aburului

Umiditatea favorizează aburirea. Nu se recomandă să udați spuma (de exemplu, evitați să puneți ochelarii de schi pe casca sau căciula umedă). Căderea în zăpadă este un factor ce favorizează formarea condensului. De aceea, se recomandă să lăsați la uscat masca de schi în timpul nopții, pentru a elimina orice urmă de umiditate.

2 mărimi

Alegeţi mărimea ochelarilor în funcţie de circurmferinţa capului. Pentru o circumferință sub 55 cm, alegeți mărimea S. Pentru o circumferință peste 55 cm, alegeți mărimea L.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Lentile 60% Policarbonat, 40% Acetat Ramă (pentru mască) 100% Poliuretan termoplastic Bandă elastică 36% Cauciuc, 33% Poliamidă, 31% Poliester Spumă 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Sfaturi: după utilizare, depozitaţi ochelarii într-un suport Wed'ze.

TESTE

Toate produsele Wed'ze sunt testate în condiţiile pentru care au fost concepute: orice condiţii de schi, zăpadă sau vreme rece. Echipele de concepere, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în practică.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri