Ochelari schi/snowboard G 900 S3 Vreme Frumoasă Negru Copii/ Adulți

14999 LEI
Cod produs: 8494716

Produs conceput pentru pentru schi/snowboard pe vreme frumoasă. Câmp vizual larg și lentilă sferică.Tratament anti-aburire. Compatibil cu ochelarii de vedere.

Lentila sferică a ochelarilor G900 vă permite să schiați pe vreme rea.Prevăzuți cu un câmp vizual optim și tratament anti-aburire. Compatibili cu ochelarii de vedere.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: NEGRU / Alb
Mărime: Ghid de mărimi
Beneficii:

Avantaje produs

Protecție solară

Protecție solară

100 % anti UV, lentilă maro, ideală pentru vreme frumoasă sau înnorată.

Capacitate de limitare a condensului

Capacitate de limitare a condensului

Lentilă dublă, ramă ventilată, tratament anti-aburire.

Câmp vizual

Câmp vizual

Lentilă sferică și câmp vizual optim.

Confort

Confort

Densitate dublă, datorită spumei ergonomice şi materialului textil.

Stabilitate

Stabilitate

Elastic lat de 40 mm, cu bandă dublă din silicon antiderapant.

Reglabil

Reglabil

2 catarame pentru reglarea rapidă a lungimii elasticului.

Compatibilitate

Compatibilitate

Ochelarii mărimea L permit purtarea ochelarilor de vedere (145mm lățime max.).

Informații tehnice

Protecție UV

Deoarece razele UV sunt nocive pentru vedere, toți ochelarii noștri sunt 100% anti-UV, conform normei EN 174.Ochelarii de schi sunt soluţia cea mai bună de protecţie, deoarece nu permit pătrunderea razelor UV şi a reflexiilor.

Lentile S3 SUN

S3 SUN corespunde unei lentile închise la culoare, pentru a vă proteja ochii de lumina intensă a soarelui. Am ales o lentilă maro, pentru vizibilitate bună în zonele umbrite sau către sfârșitul zilei, când lumina scade. Atenție, lentilele nu rezistă la zgârieturi!

Tratament anti-aburire

Tratamentul performant anti-aburire pe fața interioară și ventilarea optimă pe ramă permite ventilarea. Pentru ventilarea optimă a interiorului ochelarilor, nu acoperiți orficiile de aerisire (cu un fular, de exemplu). Ştergeţi cu atenţie, pentru prelungirea duratei de viaţă a produsului. Folosiţi un suport pentru ochelari, din microfibră.

Lentilă dublă ventilată

Lentile duble ce reduc formarea condensului. Aerul dintre lentile asigură izolare termică. Datorită acestui lucru, șocul termic dintre interiorul și exteriorul ochelarilor este redus, pentru a evita formarea aburului. Lentila interioară dispune, la rândul ei, de tratament anti-aburire. Este ventilată prin orificii de ventilare care asigură o bună circulație a aerului.

Lentilă sferică

Forma sferică presupune o deformare optică minimă. Lentila exterioară este din policarbonat injectat, foarte rezistentă la impact, datorită materialului și formei. Lentila interioară este din celuloză acetat.

Câmp vizual optim

Există un câmp vizual vertical și unul orizontal. Ochelarii G900 I asigură un câmp vizual optim.

Compatibilitate cu casca de schi

Toți ochelarii de schi Wed'ze sunt concepuți pentru a fi perfect compatibili cu căștile de schi Wedze.

Compatibilitate cu ochelari de vedere

Ochelarii de schi G 900 S3 mărimea L permit utilizarea ochelarilor de vedere, cu o lățime de max. 145 mm. Spuma laterală și forma ochelarilor lăsă un spaţiu pentru braţele ochelarilor de vedere.

Bandă

Elastic din poliamidă, poliester şi cauciuc de 40 mm. 3 benzi din silicon antiderapant.

Etui microfibră

Depozitaţi ochelarii în suportul din microfibră Wed'ze pentru a-i proteja de zgârieturi. Acest suport are şi funcţie de curăţare pentru lentile.

Lentilă colorată flash

Înveliș colorat pe exteriorul lentilelor (numit Flash colorat) pentru a diminua procentul de transmitere a luminii către ochi, deci pentru vizibilitate optimă în ciuda luminii puternice.

Norma CE EN 174

Norma EN 174 este o normă europeană aplicabilă ochelarilor pentru protejarea ochilor în timpul practicării de schi alpin sau snowboard. Norma ANSI este norma americană, mai exigentă decât norma europeană pentru rezistența la șocuri și impact. Acești ochelari de schi respectă ambele 2 norme.

Evitarea condensului

Umiditatea favorizează aburirea. Nu se recomandă să udați spuma (de exemplu, evitați să puneți ochelarii de schi pe casca sau căciula umedă). Căderea în zăpadă este un factor ce favorizează formarea condensului. De aceea, se recomandă ca pe timpul nopții ochelarii de schi să fie lăsați la uscat, pentru a elimina orice urmă de umiditate și pentru a fi gata de utilizare a doua zi.

2 mărimi

Mărimea ochelarilor se alege în funcţie de dimensiunea circumferinţei capului.
Până la mărimea 55 cm, alegeţi mărimea S, iar pentru peste 56 cm, alegeţi mărimea L.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Lentile 60% Policarbonat, 40% Acetat de celuloză Cadru 100% Poliuretan termoplastic Bandă elastică 36% Cauciuc, 33% Poliamidă, 31% Poliester Spumă 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Se recomandă depozitarea acestora în suportul Wed'ze, după utilizare.

TESTE

Toate produsele Wed'ze sunt testate în condiţii de utilizare, în zăpadă, frig etc. Echipele de producţie, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în practică.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri