Ochelari schi/snowboard G 100 Orice Vreme Alb Copii/Adulți

9999 LEI
Cod produs: 8577641

Produs conceput pentru schi/snowboard pe orice tip de vreme. Compatibil cu purtarea unor ochelari de vedere.

Ochelarii G 100 sunt potriviți pentru orice tip de vreme, prin schimbarea lentilelor.Se pot purta cu ochelari de vedere.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: Alb
Mărime: Ghid de mărimi
Beneficii:

Avantaje produs

Protecție solară

Protecție solară

100% protecție anti-UV, lentile interschimbabile, pentru orice vreme.

Capacitate de limitare a condensului

Capacitate de limitare a condensului

Lentile duble tratate anti-aburire.

Câmp vizual

Câmp vizual

Lentile cilindrice și câmp vizual Essentiel.

Confort

Confort

Elementele din spumă şi material textil asigură confortul.

Stabilitate

Stabilitate

Elastic lat de 40 mm lățime.

Reglabil

Reglabil

1 cataramă de strângere a elasticului.

Compatibilitate

Compatibilitate

Ochelarii mărimea L permit purtarea ochelarilor de vedere.

Informații tehnice

Protecție UV

Deoarece razele UV sunt nocive pentru vedere, toți ochelarii noștri sunt 100% anti-UV, conform normei EN 174.Ochelarii de schi sunt soluţia cea mai bună de protecţie, deoarece nu permit pătrunderea razelor UV şi a reflexiilor.

Lentile interschimbabile

Ochelari de schi cu lentile interschimbabile, pentru utilizare pe orice vreme. S1 corespunde unei lentile transparente, pentru vizibilitate bună pe vreme urâtă, cu ceață sau chiar ninsoare. S3 corespunde unei lentile închise la culoare, pentru a vă proteja ochii de lumina intensă a soarelui. Atenție, lentilele nu rezistă la zgârieturi!

Anti-aburire Essentiel

Tratament " ESSENTIEL" anti-aburire, aplicat pe fața interioară a lentilelor. Pentru ventilarea optimă a interiorului lentilelor, nu acoperiți orficiile de aerisire (cu un fular, de exemplu). Ştergeţi cu atenţie, pentru prelungirea duratei de viaţă a produsului. Folosiţi un etui din microfibre.

Lentile duble

Ecran dublu, ce reduce formarea condensului.Aerul dintre lentile asigură izolare termică. Datorită acestui lucru, șocul termic dintre interiorul și exteriorul ochelarilor este redus, pentru a evita formarea aburului. Lentilele interioare au tratament anti-aburire.

Lentile cilindrice

Lentile duble, de formă cilindrică, cu exterior din policarbonat, interior din celuloză propionat, decupate după forma ochelarilor.

Câmp vizual ESSENTIEL

Există un câmp vizual vertical și unul orizontal. Ochelarii de schi G 100 sunt prevăzuți cu un câmp vizual "ESSENTIEL", care asigură o vizibilitate de confort și siguranță. Asigură vedere bună pe laterale.

Compatibili cu casca de schi

Toți ochelarii de schi Wed'ze sunt concepuți pentru a fi perfect compatibili cu căștile de schi Wedze.

Compatibilitate cu ochelari de vedere

Spuma laterală și forma ochelarilor lăsă un spaţiu pentru braţe. Ochelarii de schi G 100 mărimea L permit utilizarea ochelarilor de vedere, cu o lățime de max 145 mm.

Bandă

Elastic poliamidă, poliester şi cauciuc de 40 mm.

Norma CE EN 174

Norma EN 174 este o normă europeană aplicabilă ochelarilor pentru protejarea ochilor în timpul practicării de schi alpin sau snowboard. Norma ANSI este norma americană, mai exigentă decât norma europeană pentru rezistența la șocuri și impact. Acești ochelari de schi respectă aceste 2 norme.

Evitarea condensului

Umiditatea favorizează aburirea. Nu se recomandă să udați spuma (de exemplu, evitați să puneți ochelarii de schi pe casca sau căciula umedă). Căderea în zăpadă este un factor ce favorizează formarea condensului. De aceea, se recomandă ca pe timpul nopții ochelarii de schi să fie lăsați la uscat, pentru a elimina orice urmă de umiditate și pentru a fi gata de utilizare a doua zi.

2 mărimi

Mărimea ochelarilor se alege în funcţie de dimensiunea circumferinţei capului.
Până la mărimea 55 cm, alegeţi mărimea S, peste 56 de cm alegeţi mărimea L.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Ramă (pentru mască) 100% Poliuretan termoplastic Lens (for mask) 60% Policarbonat, 40% Acetat Bandă elastică 36% Cauciuc, 33% Poliamidă, 31% Poliester Spumă 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Se recomandă depozitarea acestora în suportul Wed'ze, după utilizare.

TESTE

Toate produsele Wed'ze sunt testate în condiţii de utilizare, în zăpadă, frig etc. Echipele de producţie, responsabilii de produs, inginerii şi designerii se asigură că scopul pentru care produsul a fost gândit şi creat corespunde utilizării în practică.

Recomandări de întreținere

A se curăța ochelarii cu produse potrivite: pe bază de microfibre sau spray pentru curățare (produse ORAO).. În caz de stropi pe lentile, a nu se curăța lentila în timp ce este uscată: se trece mai întâi sub un jet de apă.. A se usca după fiecare utilizare. A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri