Ochelari suedezi de înot lentile tip oglindă Roșu-Alb

3499 LEI

Produs conceput pentru antrenamente și competiții de înot (nivel avansat).

Datorită reglării personalizate a punții nazale și a elasticității, ochelarii asigură o bună stabilitate și etanșeitate.

Culoare: Alb magnolie / Negru / Roz coral fluorescent
Mărime:
universală
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 34 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Câmp vizual

Câmp vizual redus < 100°.

Stabilitate

Asigură stabilitate optimă, datorită lentilelor compacte.

Reglabil

Asigură reglare optimă.

Capacitate de limitare a condensului

Ochelari cu tratament anti-aburire.

Informații tehnice

Anti-aburire

Apariţia aburului depinde de mai mulţi factori, precum diferenţa de temperatură între corp şi apă, nivelul de umiditate etc.Uzura prin frecare este unul din factorii principali. În caz de apariţie a aburului, scufundaţi ochelarii în apă și se va forma un strat protector. După o anumită perioadă de timp, este normal ca performanţele anti-aburire să se diminueze. Puteți folosi un marker anti-aburire, pentru a îmbunătăți durata de viață a ochelarilor.

Alegerea mărimii

Etanşeitatea ochelarilor depinde de buna adaptare a fustei ochelarilor la conformația feței. Acest model are o mărime unică, deoarece se adaptează perfect oricărei feţe.
Atenție! Trebuie să îi montați singuri. Acest video prezintă modul în care trebuie să îi asamblați:
https://www.youtube.com/watch?v=6EJ-a_32wb8

Reglarea ochelarilor

Acești ochelari sunt adaptați la conformația feței, fără a fi nevoie să îi strângeți mult.Ochelarii prea strânși pot provoca disconfort la nivelul feței și chiar intrarea apei în interior.
Nu este necesar să apăsați pe lentile cu mâinile. Efectul ventuză este adesea suficient pentru a împiedica intrarea apei în interiorul ochelarilor.Chingile trebuie să fie situate la 2-3 cm deasupra urechilor.Această poziționare optimizează susținerea și confortul ochelarilor.

Întreţinere - recomandări

Vă recomandăm:
- să clătiți ochelarii (doar dacă este necesar), scufundându-i în apă. - să evitați jetul puternic de apă direct pe fața interioară a lentilelor.- să depozitați ochelarii în suport, pentru a împiedica deteriorarea acestora (inclusiv tratamentul anti-aburire de pe fața interioară a lentilelor).
- să evitați expunerea la temperaturi mai mari de 60°C.
- să nu atingeți/frecați fața interioară a lentilelor.

Culoare lentile

Culoarea lentilelor trebuie să fie adaptată mediului de practicare și luminozității.
Dacă înotați în exterior, în piscină sau într-un loc unde luminozitatea este puternică, alegeți ochelari cu lentile fumurii, pentru a nu afecta ochii. Dacă piscina este slab luminată, seara sau pe timpul iernii de exemplu, alegeţi ochelari cu lentile transparente sau uşor colorate. Acești ochelari sunt disponibili cu mai multe variante de lentile.

Strat TPR

Lentilele sunt acoperite cu un strat subţire de silicon, pentru a asigura un plus de confort, o aderenţă bună şi o etanşeitate optimă.

Protecție UV

Conform normei Q/BT 4734 - 2014, toți ochelarii de înot Nabaiji asigură protecție împotriva razelor UVA și UVB nocive în cadru unei utilizări normale, indiferent de culoarea lentilelor. Observarea directă a soarelui este periculoasă și poate conduce la probleme oculare ireversibile.

Aprobare FINA

Ochelarii suedezi concepuţi de Nabaiji sunt ochelari pentru antrenament şi competiţii, aprobaţi de FINA (Federația Internațională de Înot).
Ochelari purtaţi de Fabien Gilot în timpul Campionatului European de la Berlin 2014 și Campionatului Mondial din Kazan în 2015.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Lentile 90% Policarbonat, 10% Butadien Stiren Etilenă (SEBS) Strap 100% Silicon

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita în ambalajul inițial după depozitare. IMPORTANT: Nu atingeți partea interioară a lentilelor pentru a proteja tratamentul anti-aburire.

TESTE

Ochelarii de înot Nabaiji sunt conformi normei EPI 2016/425.Produsele noastre sunt testate și validate de către laboratoare independente.Ochelari destinați practicării de înot la suprafață.

Aprobat de

Fabien Gilot, campion Olimpic 2012, campion European 2015 şi partener tehnic NABAIJI. Fabien a conceput şi validat ochelarii suedezi NABAIJI pentru antrenamentele și competițiile de înot de nivel avansat.

Recomandări de întreținere

A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.

Manual

Pentru mai multe informații despre acest produs, verifică Manual de utilizare

Produse similare

Imagini

Ochelari suedezi de înot lentile tip oglindă Roșu-Alb
Ochelari suedezi de înot lentile tip oglindă Roșu-Alb
Ochelari suedezi de înot lentile tip oglindă Roșu-Alb
Ochelari suedezi de înot lentile tip oglindă Roșu-Alb
Ochelari suedezi de înot lentile tip oglindă Roșu-Alb
Ochelari suedezi de înot lentile tip oglindă Roșu-Alb
Ochelari suedezi de înot lentile tip oglindă Roșu-Alb

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri