Ochelari suedezi înot lentile tip oglindă Turcoaz Adulți

4999 LEI
8797232

Produs conceput pentru antrenamente și competiții de înot (nivel avansat).

Te-ai săturat de punți nazale fixe? Datorită reglării personalizate a punții nazale și a elasticității, ochelarii asigură o bună stabilitate și etanșeitate.

Culoare:

Turcoaz pal

Mărime:
unică
Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 49 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Capacitate de limitare a condensului

Ochelarii beneficiază de tratament anti-aburire.

Reglabil

Asigură reglare optimă.

Câmp vizual

Câmp vizual redus < 100°.

Stabilitate

Asigură stabilitate optimă, datorită lentilelor compacte.

Etanşeitate

Limitează pătrunderea apei cu ajutorul acestor ochelari de înot fără garnituri.

Informații tehnice

Anti-aburire

Apariţia aburului depinde de mai mulţi factori, diferenţa de temperatură între corp şi apă, nivelul de umiditate, etc. Uzura prin frecare este unul din factorii principali. În caz de apariţie a aburului, scufundaţi ochelarii în apă, se va forma un strat protector. După o anumită perioadă de timp, este normal ca performanţele anti-aburire să se diminueze. Puteți folosi un marker anti-aburire, pentru a îmbunătăți durata de viață a ochelarilor.

Alegerea mărimii

Etanşeitatea ochelarilor depinde de buna adaptare a garniturii la conformația feţei. Acest model are mărime unică, deoarece se adaptează perfect oricărei feţe. Atenţie: trebuie să asamblați dumneavoastră produsul. Acest video prezintă modul în care trebuie să îi asamblați:
https://www.youtube.com/watch?v=6EJ-a_32wb8

Reglarea ochelarilor

Acești ochelari sunt adaptați la conformația feței, fără a fi nevoie să îi strângeți mult.Ochelarii prea strânși pot provoca disconfort la nivelul feței și chiar intrarea apei în interior.
Nu este necesar să apăsați pe lentile cu mâinile. Efectul ventuză este adesea suficient pentru a împiedica intrarea apei în interiorul ochelarilor.Chingile trebuie să fie situate la 2-3 cm deasupra urechilor.Această poziționare optimizează susținerea și confortul ochelarilor.

Întreţinere-precauţii

Vă recomandăm:
- să clătiți ochelarii (doar dacă este necesar), scufundându-i în apă. - să evitați jetul puternic de apă direct pe fața interioară a lentilelor.- să depozitați ochelarii în suport, pentru a împiedica deteriorarea acestora (inclusiv tratamentul anti-aburire de pe fața interioară a lentilelor).
- să evitați expunerea la temperaturi mai mari de 60°C.
- să nu atingeți/frecați fața interioară a lentilelor.

Strat TPR

Lentilele sunt acoperite cu un strat subţire TPR, pentru a asigura un plus de confort, o aderenţă bună şi o etanşeitate optimă.

Culoare lentile

Culoarea lentilelor trebuie să fie adaptată mediului în care înotați și luminozității.
Dacă înotați în exterior, în piscină sau într-un loc unde luminozitatea este puternică, alegeți ochelari cu lentile fumurii, pentru a nu afecta ochii. Dacă piscina este slab luminată, seara sau pe timpul iernii de exemplu,alegeţi ochelari cu lentile transparente. Acești ochelari de înot sunt disponibili cu mai multe variante de lentile.

Protecție UV

Conform normei Q/BT 4734 - 2014, toți ochelarii de înot Nabaiji asigură protecție împotriva razelor UVA și UVB nocive în cadru unei utlizări normale, indiferent de culoarea lentilelor. Observarea directă a soarelui este periculoasă și poate conduce la probleme ocupare ireversibile.

Aprobare FINA

Ochelarii suedezi concepuţi de Nabaiji sunt ochelari pentru antrenament şi competiţii, aprobaţi de FINA (Federația Internațională de Înot).
Ochelari purtaţi de Fabien Gilot în timpul Campionatului European de la Berlin 2014 și Campionatului Mondial din Kazan în 2015.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Lentile 90% Policarbonat, 10% Butadien Stiren Etilenă (SEBS) Strap 100% SILICONE

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita în ambalajul inițial după utilizare. IMPORTANT: Nu atingeți partea interioară a lentilelor pentru a proteja tratamentul anti-aburire.

TESTE

Ochelarii de înot Nabaiji sunt conformi normei EPI 2016/425.Produsele noastre sunt testate și validate de către laboratoare independente.Ochelari destinați practicării de înot la suprafață.

Aprobat de

Fabien Gilot, campion Olimpic 2012, campion European 2015 şi partener tehnic NABAIJI. Fabien a conceput şi validat ochelarii suedezi NABAIJI pentru antrenamentele și competițiile de înot de nivel avansat.

Recomandări de întreținere

A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.

Manual

Pentru mai multe informații despre acest produs, verifică Manual de utilizare

Produse similare

Imagini

Ochelari suedezi înot lentile tip oglindă Turcoaz Adulți
Ochelari suedezi înot lentile tip oglindă Turcoaz Adulți
Ochelari suedezi înot lentile tip oglindă Turcoaz Adulți
Ochelari suedezi înot lentile tip oglindă Turcoaz Adulți
Ochelari suedezi înot lentile tip oglindă Turcoaz Adulți
Ochelari suedezi înot lentile tip oglindă Turcoaz Adulți

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri