NABAIJI

Ochelari înot BFAST Lentile tip oglindă Mărime universală Negru-Roșu

12999 RON
Ref. : 8547681

Produs conceput pentru antrenamente ╚Öi competi╚Ťii de ├«not (nivel avansat).

Te-ai s─âturat de pun╚Ťi nazale fixe? Gra╚Ťie sistemului inovator al pun╚Ťii nazale cu micrometru ╚Öi design-ului compact, ace╚Öti ochelari asigur─â o stabilitate optim─â.

Culoare: Negru / Negru / Alb g─âlbui

universal─â

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 129 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Capacitate de limitare a condensului

  Ochelari cu tratament anti-aburire.

  Reglabil

  Punte nazală micrometrică și elastic dublu în spate.

  Stabilitate

  Bucur─â-te de sus╚Ťinere optim─â cu ace╚Öti ochelari breveta╚Ťi ╚Öi omologa╚Ťi FINA.

  Câmp vizual

  Vizibilitate excelent─â cu ace╚Öti ochelari compac╚Ťi ╚Öi elegan╚Ťi.

  Protec╚Ťie solar─â

  Protejeaz─â-╚Ťi ochii de razele nocive, lentilele filtreaz─â + 99% din UVA, UVB.

  Informa╚Ťii tehnice

  Inova╚Ťie brevetat─â

  Ave╚Ťi nevoie de o pereche de ochelari de ├«not, perfect adapta╚Ťi fizionomiei, complet etan╚Öi, ce asigur─â libertate de mi╚Öcare ├«n timpul activit─â╚Ťilor ├«n ap─â?
  V─â propunem ochelarii B-FAST ce dispun de un sistem simplu ╚Öi precis de reglare a pun╚Ťii nazale. Sistemul permite reglarea precis─â a spa╚Ťiului dintre 2 lentile, cu ajutorul unei ╚Öurubelni╚Ťe (se vinde cu ochelarii) sau a unui element integrat la spate.

  Aprobare FINA

  Ochelarii B-FAST NABAIJI sunt ochelari de antrenament ┼či de competi┼úie aproba┼úi de FINA (Federa╚Ťia Interna╚Ťional─â de Nata╚Ťie).

  Anti-aburire

  Apari┼úia aburului depinde de mai mul┼úi factori, precum diferen┼úa de temperatur─â ├«ntre corp ┼či ap─â, nivelul de umiditate etc.Uzura prin frecare este unul din factorii principali. ├Än caz de apari┼úie a aburului, scufunda┼úi ochelarii ├«n ap─â ╚Öi se va forma un strat protector. Dup─â o anumit─â perioad─â de timp, este normal ca performan┼úele anti-abur s─â se diminueze. Pute╚Ťi folosi un marker anti-aburire, pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi durata de via╚Ť─â a ochelarilor.

  Alegerea m─ârimii

  Etan┼čeitatea ochelarilor depinde de buna adaptare a fustei ochelarilor la conforma╚Ťia fe╚Ťei.
  ├Änainte de achizi╚Ťionare, v─â recomand─âm s─â face╚Ťi testul ventuz─â, f─âr─â a fixa elasticul. Dac─â ochelarii se sus╚Ťin singuri pe fa╚Ť─â, atunci vor fi etan╚Öi ├«n timpul practic─ârii. Acesta permite, de asemenea, reperarea diferitelor zone de disconfort la nivelul fe╚Ťei.
  Model m─ârime unic─â, cu reglare micrometric─â a pun╚Ťii nazale

  Reglarea ochelarilor

  Ace╚Öti ochelari sunt adapta╚Ťi la conforma╚Ťia fe╚Ťei, f─âr─â a fi nevoie s─â ├«i str├ónge╚Ťi mult.Ochelarii prea str├ón╚Öi pot provoca disconfort la nivelul fe╚Ťei ╚Öi chiar intrarea apei ├«n interior.
  Nu este necesar s─â ap─âsa╚Ťi pe lentile cu m├óinile. Efectul ventuz─â este adesea suficient pentru a ├«mpiedica intrarea apei ├«n interiorul ochelarilor.Chingile trebuie s─â fie situate la 2-3 cm deasupra urechilor.Aceast─â pozi╚Ťionare optimizeaz─â sus╚Ťinerea ╚Öi confortul ochelarilor.

  Culoare lentile

  Culoarea lentilelor trebuie s─â fie adaptat─â mediului de practicare ╚Öi luminozit─â╚Ťii.
  Dac─â ├«nota╚Ťi ├«n exterior, ├«n piscin─â sau ├«ntr-un loc unde luminozitatea este puternic─â, alege╚Ťi ochelari cu lentile fumurii, pentru a nu afecta ochii. Dac─â piscina este slab luminat─â, seara sau pe timpul iernii de exemplu, alege┼úi ochelari cu lentile transparente sau u┼čor colorate. Ochelarii B-FAST sunt disponibili cu mai multe variante de lentile.

  Întreţinere - recomandări

  V─â recomand─âm:
  - s─â cl─âti╚Ťi ochelarii (doar dac─â este necesar), scufund├óndu-i ├«n ap─â. - s─â evita╚Ťi jetul puternic de ap─â direct pe fa╚Ťa interioar─â a lentilelor.- s─â depozita╚Ťi ochelarii ├«n suport, pentru a ├«mpiedica deteriorarea acestora (inclusiv tratamentul anti-aburire de pe fa╚Ťa interioar─â a lentilelor).
  - s─â evita╚Ťi expunerea la temperaturi mai mari de 60┬░C.
  - s─â nu atinge╚Ťi/freca╚Ťi fa╚Ťa interioar─â a lentilelor.

  Protec╚Ťie UV

  Conform normei QB/T 4734 -2023, to╚Ťi ochelarii de ├«not Nabaiji asigur─â protec╚Ťie ├«mpotriva razelor UVA ╚Öi UVB nocive ├«n cadrul unei utiliz─âri normale, indiferent de culoarea lentilelor. Observarea direct─â a soarelui este periculoas─â ╚Öi poate conduce la probleme oculare ireversibile.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Garnitur─â 100% Polietilen─â termoplastic─â Catarame 100% Policarbonat Ching─â 100% Silicon Lentile 100% Policarbonat Structur─â metalic─â 100% Poliamid─â ╚śurub 100% Polioximetilen

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se depozita ├«n ambalajul ini╚Ťial dup─â utilizare. IMPORTANT: Nu atinge╚Ťi partea interioar─â a lentilelor pentru a proteja tratamentul anti-aburire.

  TESTE

  Ochelarii de ├«not Nabaiji sunt conformi normei EPI 2016/425.Produsele noastre sunt testate ╚Öi validate de c─âtre laboratoare independente.Ochelari destina╚Ťi practic─ârii de ├«not la suprafa╚Ť─â.

  Aprobat de

  Fabien Gilot, Campion Olimpic 2012, campion European 2015 ┼či partener tehnic NABAIJI. Fabien a participat la conceperea ochelarilor ┼či i-a validat pentru antrenamentele ╚Öi competi╚Ťiile lui de ├«not de nivel intensiv.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se cl─âti cu ap─â curat─â dup─â utilizare. A se usca ├«ntr-un spa╚Ťiu uscat ╚Öi aerisit.

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri