Ochelari Soare Polarizanţi Drumeţie MH T550 Cat 4 Portocaliu Copii peste 10 ani

9999 LEI
8549124

Produs conceput pentru drumeție la munte. Asigură greutate redusă și susținere.

Lentilele anti-UV100% blochează razele nocive, pentru a proteja ochii copiilor. Lentile polarizante permit distingerea reliefului și a contrastelor.

Culoare:

Portocaliu roşiatic / Bleumarin

Livrare la domiciliu
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 99 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Acoperire

Acoperire optimă: lumina nu trece prin partea laterală sau pe sub lentile.

Polarizant

Lentile polarizante: limitează reflexiile provenite de pe suprafeţe orizontale.

Protecție solară

Lentile categoria 4 - filtru 100% UV: Ideali pe vreme însorită.

Lejeritate

28 g.

Stabilitate

Şnurul şi inserţiile din cauciuc ale braţelor garantează susţinere optimă.

Durabilitate

Lentile și ramă din policarbonat foarte rezistent.

Compatibilitate

Compatibili cu banda de susținere MH ACC 100 L (4145874) și 500 L (4174684).

Informații tehnice

Anti UV.

La ce ajută materialul anti-UV?
Vă protejează ochii de pericolul invizibil al razelor UV. Radiațiile UV sunt întotdeauna prezente, iarna sau vara, pe vreme însorită sau chiar acoperită de nori și pot fi dăunătoare pentru ochi și conturul lor.Pentru a vă proteja vederea, lentilele ochelarilor noștri de soare sunt compuse din policarbonat amestecat cu material "anti-UV" care vă protejează de razele dăunătoare ale soarelui (UVA și UVB).

Polarizare

Alegerea potrivită pentru ieșirile în natură!Lentilele polarizate intensifică culorile și sporesc contraste și reliefuri.
Ele oferă o protecție foarte bună și un confort excelent, lumina ajunge pe doar 1 axă, și, de asemenea, proteja de orbire prin tăierea razelor care reflectă pe o suprafață orizontală (apă, zăpadă...).Singurul dezavantaj, este dificil de citit ecrane (telefon...), deoarece tratamentul polarizant reduce luminozitatea ecranelor.

Orbirea

Clasificarea ochelarilor cu lentile colorate conform standardelor ISO 12312-1 : Categoria 1 : lentile ușor colorate, pentru luminozitate redusă.Categoria 2 : lentile ușor colorate, pentru luminozitate medie. Categoria 3 : lentile întunecate pentru lumina puternică a soarelui (mare și munte).Între 82% și 92% din lumina vizibilă este absorbită - Categoria 4 : lentile foarte întunecate, pentru lumină foarte puternică (altitudine).Între 92% și 97% din lumina vizibilă este absorbită

Informaţii

Lentilele sunt din policarbonat, material foarte rezistent la șocuri, dar dezavantajul major este că sunt sensibile la zgârieturi.
Știți că, chiar dacă lentilele sunt zgâriate, protecția UV nu scade, efectul de oglindă este pur estetic.Același lucru este valabil și pentru culoarea ochelarilor noștri de soare.Fie că sunt gri, maro, sau colorate… puteți alege ochelarii în funcție de preferințele, veți fi protejați indiferent de culoare.

Demersul nostru de protejare a mediului

Deoarece suntem conștienți de faptul că sunt necesare acțiuni pentru a proteja terenul de joc, Quechua își ia angajamentul să reducă impactul produselor sale asupra mediului. Acest produs nu este conceput eco, dar lucrăm zilnic pentru a realiza produse mai prietenoase cu mediul: în centrul dezvoltărilor noastre se regăsesc conceperea eco, respirabilitatea și rezistența.

Șnur

Poliester şi plastic. Se reglează uşor, printr-un sistem de strângere.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Cadru/ Șasiu 60% Termosplatic polietilenă (TPE), 40% Butadien Stiren Etilenă (SEBS) Lentile 100% Policarbonat Strap 100% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Calitatea vederii depinde de buna întreţinere a ochelarilor. Etuiul este folositor! Depozitarea în interiorul lui îi fereşte de zgârieturi, şocuri şi deteriorare.

Restricții de utilizare

Este interzis condusul cu ochelari de protecţie categoria 4.

TESTE

Toţi ochelarii noştri de sport sunt testaţi în laboratorul DECATHLON şi în condiţiile de utilizare pentru care aceştia au fost concepuţi. Echipele de concepere, şefii de produs, inginerii şi designerii se asigură că ochelarii de sport corespund perfect utilizării pe teren.

Aprobat de

Corespund normei ISO 12312-1UV400.

Recomandări de întreținere

A se curăța ochelarii cu produse potrivite: pe bază de microfibre sau spray pentru curățare (produse ORAO)..

Produse similare

Imagini

Ochelari Soare Polarizanţi Drumeţie MH T550 Cat 4 Portocaliu Copii peste 10 ani

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri