NABAIJI

Ochelari de înot TURN Mărimea L - Lentile oglindă - Negru/Alb/Roșu

13999 RON
Ref. : 8797642

Îți intră apă în ochelari? Este imposibil să găsești reglajul potrivit? Cu ochelarii inovatori TURN, este imposibil să încurcați reglajele: aceștia prezintă o singură rotiță de reglare și brațe rigide!

Produs conceput pentru înot, nivel mediu.

Culoare: Negru / Alb / ROŞU

L 10
Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 139 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Capacitate de limitare a condensului

  Tratament anti-aburire.

  Stabilitate

  Beneficiați de o susținere mai bună, datorită construcției rigide a ochelarilor.

  Reglabil

  Rotiță de reglare la spate.

  Câmp vizual

  Câmp de vizibilitate între 140° - 160°.

  Impermeabilitate

  Garnituri flexibile, care asigură etanșeitate optimă.

  Polivalență

  Prevăzuți cu sistemul Extend brevetat.

  Imagini

  Ochelari de înot TURN Mărimea L - Lentile oglindă - Negru/Alb/Roșu
  Ochelari de înot TURN Mărimea L - Lentile oglindă - Negru/Alb/Roșu
  Ochelari de înot TURN Mărimea L - Lentile oglindă - Negru/Alb/Roșu

  Informații tehnice

  De ce aveți nevoie să utilizați acești ochelari de soare ?

  Ochelarii de înot sunt utilizați ca echipament de protecție pentru înotătorii de orice nivel.Etanși, aceștia protejează ochii de contactul cu apa cu clor sau apa sărată.Anti-UV, aceștia permit un câmp vizual confortabil în apă și în afara apei.
  O pereche de ochelari de înot este compusă din mai multe părți: - Lentile mai mult sau puțin colorate
  - Garnituri etanșe
  - Punte nazală flexibilă sau rigidă
  - Strap-uri elastice, cu sistem de reglare

  Apariția aburului pe ochelari

  Apariția aburului pe ochelari sau mască depinde de mai mulți factori: diferența de temperatură corp-apă, nivelul de umiditate, transpirația etc.Tratamentele noastre întârzie apariția aburirii.
  Tratamentul anti-aburire este un lac transparent depus în interiorul lentilelor.Acesta este sensibil la frecare, făcându-l inactiv și lăsând urme. Pentru a repara un produs mai vechi din acest punct de vedere, vă propunem să folosiți un tratament care să reactiveze acest efect anti-aburire.

  Cum să alegi mărimea de înot pentru ochelari?

  Etanşeitatea ochelarilor depinde de buna adaptare a garniturii ochelarilor la conformația feței.
  Acest produs este disponibil în 2 mărimi: - mărimea S pentru fețele mici
  - mărimea L pentru fețele mari

  Vă recomandăm să folosiți o cască de înot pentru a îmbunătăți experiența de utilizare.

  Reglarea ochelarilor în piscină

  Reglarea ochelarilor nu mai este o problemă!
  Noi am utilizat o tehnologie cu rotiță de reglare, destul de similară cu cea de la casca de bicicletă, respectiv brațe rigide.Provocarea a constat în proiectarea unor brațe rigide și inginerii noștri s-au ambiționat să atingă o precizie de o zecime de milimetru.
  De asemenea, beneficiați de sistemul brevetat EXTEND, ceea ce vă permite să vă puneți ochelarii pe frunte atunci când considerați necesar, fără a desface rotița.

  Ce culoare a lentilelor ar trebui să aleg pentru înot ?

  Culoarea lentilelor permite protejarea ochilor: aceasta trebuie să fie adaptată locului de practică și luminozității.Dacă piscina este slab luminată, seara sau pe timpul iernii de exemplu, alegeţi ochelari cu lentile transparente sau uşor colorate.
  Dacă înotați în exterior, în piscină sau într-un loc unde luminozitatea este puternică, alegeți ochelari cu lentile fumurii, pentru a nu afecta ochii. În plus, efectul oglindă asigură un design suplimentar ochelarilor de înot.

  Lentilele ochelarilor de înot sunt eficiente împotriva razelor UV?

  Conform normei Q/BT 4734 - 2014, toți ochelarii de înot Nabaiji asigură protecție împotriva razelor UVA și UVB nocive în cadru unei utlizări normale, indiferent de culoarea lentilelor. Observarea directă a soarelui este periculoasă și poate conduce la probleme ocupare ireversibile.

  Lentilele ochelarilor au și alte funcții?

  Ochelarii noștri de înot sunt concepuți pentru a vă oferi o vizibilitate bună sub apă.Lentilele curbe disponibile pe anumite modele asigură un câmp vizual larg și o compactare ușoară.Anumite modele sunt prevăzute cu lentile polarizate, limitând orbirea provocată de reflectarea luminii pe apă.

  Care este compoziția unei perechi de ochelari ?

  Lentilele sunt din policarbonat, foarte rezistent la șocuri, pentru a proteja ochii.Materialul oferă o transparență foarte bună.Flexibilitatea garniturilor oferă confort și etanșeitate.Acestea sunt fabricate din silicon sau TPE, precum chingile flexibile și rezistente, pentru a permite o reglare simplă.Elementele rigide ale monturilor și cataramele de reglare sunt în general din policarbonat.

  Acești ochelari de înot sunt concepuți pentru nivel mediu

  Acest produs este conceput pentru înot practicat la nivel mediu, cu intensitate variabilă.În general, o ședință de înot la nivel mediu integrează 2-4 stiluri de înot.În mod autonom sau cu antrenorul, acesta este animat de către dorința de a progresa, indiferent de tehnică, aspect fizic și mental.

  Confort ochelari

  Ochelarii tăi de înot au tendința de a te trage de păr?Vă recomandăm să purtați cască în timpul sesiunilor de înot.Avantajul?Aceasta asigură o stabilitate crescută în timpul înotului și elimină durerile capilare.Aburul persistă pe ochelari?Vă recomandăm markerul nostru anti-aburire, care permite păstrarea ochelarilor fără abur. Efectul durează între 1-2 ore!

  Ce model trebuie să aleg pentru copii?

  Etanşeitatea ochelarilor depinde de buna adaptare a garniturii ochelarilor la conformația feței. Mărimea S se potrivește copiilor, dar nu și bebelușilor.

  Ce se întâmplă dacă port lentile de contact?

  Prezența apei între ochi și lentilele de contact poate produce inflamarea ochilor.
  În condiții de utilizare normală, etanșeitatea ochelarilor asigură limitarea intrării de apă.Etanșeitatea, de exemplu, poate fi pierdută în urma unui șoc, cu o putere mare de accelerare sau în timpul plonjonului.

  Returul și schimbarea ochelarilor de înot...

  Te-ai răzgândit sau ochelarii de înot utilizați nu îți plac?Poți alege să îi schimbi sau să primești banii înapoi. Nu uita că toate produsele noastre de înot au garanție 2 ani!

  Pentru aceasta:
  1. Mergi în cel mai apropiat magazin DECATHLON,
  2. Schimbă ochelarii sau masca de înot sau solicită rambursarea banilor.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Structură metalică 100% Policarbonat Chingă 100% Polipropilenă Buzunar 100% Polietilenă tereftalată Lentile 100% Policarbonat Garnitură 100% Butadien Stiren Etilenă (SEBS) Părți complementare 100% Silicon

  RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

  Pentru a crește durata de viață a lentilelor ochelarilor de înot, vă recomandăm să îi depozitați într-un etui, după fiecare sesiune de înot.

  Restricții de utilizare

  Ochelari destinați practicării la suprafață.

  TESTE

  Ochelarii de înot Nabaiji sunt conformi normei EPI 2016/425.Produsele noastre sunt testate și validate de către laboratoare independente.Ochelari destinați practicării de înot la suprafață.
  Produsele noastre sunt validate în timpul utilizării de către înotători.

  Recomandări de întreținere

  A se clăti cu apă curată după utilizare. A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri