Produs vândut de partener Marketplace
ZIPRO

Zipro Body Pump barbell cu set de greut─â╚Ťi

84200 RON

Bara este proiectat─â ├«n principal pentru clasele de Body Pump - un antrenament de fitness bazat pe for╚Ť─â ╚Öi rezisten╚Ť─â care ├«nt─âre╚Öte mu╚Öchii, ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte condi╚Ťia fizic─â.

Culoare: Negru

8-16 kg

Vândut și expediat de Morele RO

Beneficii:

Descriere

ZIPRO Body Pump barbell complet cu set de greut─â╚Ťi ╚Öi cleme.

Aceast─â halter─â este conceput─â ├«n principal pentru clasele de Body Pump - un antrenament de fitness bazat pe for╚Ť─â ╚Öi rezisten╚Ť─â, care ├«nt─âre╚Öte mu╚Öchii, ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte condi╚Ťia fizic─â ╚Öi arde ╚Ťesutul adipos inutil. Setul Body Pump v─â permite s─â antrena╚Ťi diferite grupe de mu╚Öchi f─âr─â a fi nevoie s─â cump─âra╚Ťi alte accesorii de fitness. Face╚Ťi ghemuituri, fand─âri, trac╚Ťiuni, flot─âri, flot─âri pe banc─â ╚Öi alte exerci╚Ťii cu greut─â╚Ťi pentru a asigura rezultate mai rapide sub forma unor mu╚Öchi dezvolta╚Ťi ╚Öi a unei pierderi de gr─âsime. Face╚Ťi exerci╚Ťii fizice cu echipamente de cea mai bun─â calitate!

**Greut─â din o╚Ťel cromat de ├«nalt─â calitate.
Haltera este fabricat─â din o╚Ťel cromat (vopsit negru) pentru o durabilitate excep╚Ťional─â. Pl─âcile incluse ├«n set sunt acoperite cu vinil, astfel ├«nc├ót nu trebuie s─â ne facem griji cu privire la zg├órieturi ╚Öi zg├órieturi pe suprafa╚Ťa podelei.

Mai multe posibilit─â╚Ťi.
Forma pl─âcilor permite ca acestea s─â fie folosite ca greut─â╚Ťi pentru exerci╚Ťii. G─âurile sunt pozi╚Ťionate astfel ├«nc├ót s─â permit─â o prindere confortabil─â.

Convenabile și sigure.
Clemele fluture permit schimbarea rapid─â ╚Öi comod─â a pl─âcilor ├«n timpul exerci╚Ťiilor fizice. Acestea le fixeaz─â astfel ├«nc├ót antrenamentul s─â fie confortabil ╚Öi sigur.

Ai nevoie de mai multe? Un antrenament eficient cu haltere Body Pump.
Cele mai mari avantaje ale setului sunt schimbarea u╚Öoar─â a ├«nc─ârc─âturii, posibilitatea de a ├«nt─âri mai multe grupe musculare ╚Öi, pe l├óng─â aceasta, calitatea ├«nalt─â a echipamentului, datorit─â c─âreia produsul va servi mul╚Ťi ani.

Informa╚Ťii tehnice

  • Loc de practicare INTERIOR
  • TIP DE ANTRENAMENT FOR╚Ü─é
  • MATERIAL PRINCIPAL O╚ÜEL
  • DIAMETRU (├«n mm) 30 mm
  • LUNGIME (├«n cm) 140 cm
  • NIVEL DE PRACTICARE ORICE NIVEL
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

Loc de practicare

INTERIOR

TIP DE ANTRENAMENT

FORȚĂ

MATERIAL PRINCIPAL

OȚEL

DIAMETRU (în mm)

30 mm

LUNGIME (în cm)

140 cm

NIVEL DE PRACTICARE

ORICE NIVEL

STARE PRODUS

Produs nou