Produs vândut de partener Marketplace
VIRTUFIT

BANDA DE REZISTENTA EXTRA LIGHT (15 MM) - ROSIE

4900 RON

Pentru a creste intensitatea, faceti exercitii de intindere sau imbunatatiti-va flexibilitatea!

Culoare: Roșu

100 g

Vândut și expediat de ICONIC SPORTS

Beneficii:

Descriere

Benzile de rezistenta VirtuFit sunt esentiale in rutina zilnica de antrenament. Acestea sunt folosite in diverse exercitii, precum cele de forta, stretching, pilates si antrenament functional, avand capacitatea de a ajusta dificultatea exercitiilor.

Aceste benzi de rezistenta pot fi utilizate fie in partea de sus, fie in partea de jos a corpului. Atunci cand sunt fixate in partea de sus, exercitiile precum genoflexiunile, presa pe banca si deadlifting devin mai accesibile, oferind suport, in special la inceputul antrenamentului.

In schimb, plasarea benzilor de rezistenta in partea de jos intensifica exercitiile, crescand dificultatea in fazele de blocare ale genoflexiunilor, presei pe banca sau deadlift. Acestea furnizeaza o rezistenta sporita odata cu progresul antrenamentului.

De asemenea, aveti posibilitatea de a utiliza benzi de rezistenta ca un instrument independent de rezistenta, fara a le combina cu alte echipamente. De exemplu, puteti realiza genoflexiuni si curluri pentru biceps doar cu ajutorul acestor benzi.

VirtuFit
Marca olandeza de fitness VirtuFit garanteaza o calitate excelenta. Echipamentele de fitness si articolele de fitness sunt fabricate din materiale de calitate si s-a acordat o atentie deosebita si usurintei de utilizare, designului si functionalitatilor extinse.

Caracteristici:
Categorie: Accesorii forta
Cod articol:VF01026-LIGHT
Dimensiuni ambalaj: 26 x 4.5 x 6.4 cm
Dimensiuni produs: 208 x 0.45 x 6.4 cm
Greutate bruta: 0.182 kg
Material: Latex

Informa╚Ťii tehnice

  • FOR╚Ü─é 15 to 30 kg
  • LUNGIME (├«n cm) 26 cm
  • STARE PRODUS Produs nou

Opinii clien╚Ťi

Informa╚Ťii tehnice

FORȚĂ

15 to 30 kg

LUNGIME (în cm)

26 cm

STARE PRODUS

Produs nou