Produs vândut de partener Marketplace
TOP TEN

Manusi box "Profi", Top Ten

52200 RON

Manusi box "Profi" cu un sistem inovator de ventilatie prin palma perforata permite pielii sa respire chiar si in interiorul manusii si minimizeaza aparitia apei prin transpiratie

Culoare: Negru / ARGINTIU

  • 8 OZ undefined
  • 10 OZ undefined

Vândut și expediat de Next Brand Marketing SRL

Beneficii:

Descriere

Caracteristicile manusilor de box ÔÇ×ProfiÔÇŁ de la TOP TEN.

Intr-un fel de aplicatie scurta, profilul manusilor noastre de box ar arata cam asa: Nascut intr-un atelier de dezvoltare al tatalui fondator Georg F. Br├╝ckner, a crescut in ringurile de box din intreaga lume si ca obiectiv al carierei: profesionist. Acum lipsesc doar pentru a arata performante de top cu echipamentele noastre. ÔÇ×ProfiÔÇŁ te va ajuta cu designul personalizat in cele doua game de greutate disponibile, precum si cu sireturile individuale.

Manusile noastre de box fac, de asemenea, parte din designul lor. Culoarea principala a celor 5 exemple de design merge de la mana superioara la zona incheieturii mainii. Palma si degetul mare sunt de culoare contrastanta. Logo-ul companiei TOP TEN este o imprimare rezistenta la abraziune pe exteriorul manusilor.
Experienta noastra iti permite sa cresti.
Ca furnizor de numeroase turnee nationale si internationale in arte martiale, lucram indeaproape cu profesionisti si cei care doresc sa devina unul. Apoi combinam cunostintele practice cu ingeniozitatea departamentului nostru de dezvoltare si punem ultimele inovatii noilor produse.

Opinii clien╚Ťi