Produs vândut de partener Marketplace
TOP TEN

Botosi protectie, Top Ten, Fight aprobati ITF si WAKO

25800 RON

Botosi protectie, Top Ten, Fight aprobati ITF si WAKO

Culoare: Negru / Negru / Negru

  • XS undefined
  • S undefined
  • M undefined
  • L undefined
  • M/L undefined

Vândut și expediat de Next Brand Marketing SRL

Beneficii:

Descriere

Protectia piciorului TOP TEN iti promite intotdeauna un contact complet cu solul, deoarece inchiderea sa flexibila si elastica ale degetelor pastreaza senzatia de descult intacta. Asa ca simtiti pamantul sub picioare in orice moment si aveti o baza sigura. Protectorul piciorului cu miezul din spuma se afla fara frecare in jurul piciorului ai inchide si zona gleznei.

Mai multe optiuni pentru mai multa siguranta.

TOP TEN are protectia piciorului „Fight” in 4 culori la moda in stoc. Poti alege intre alb, rosu, albastru si negru si poti obtine cu o gama de dimensiuni de la XS la L pentru fiecare picior protectia adecvata. Daca te orientezi dupa dimensiunea normala a pantofilor, puteti alege aproximativ dupa cum urmeaza: XS (marimea 35-37), S (marimea 38-40), M (marimea 41-43), ML (marimea 44-46), L (dimensiunea 47-48).

Budoland a fost un furnizor de arte martiala de frunte de zeci de ani si are o gama completa de produse. Echipamentul este conceput pentru toate nivelurile de performanta, astfel incat incepatorul ca profesionist găseste la noi ceea ce are nevoie. Daca nu sunteti vreodata sigur cu privire la montarea echipamentului, contactati echipa noastra de consultanti din magazin si primiti sfaturi de specialitate.

Opinii clienți